2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

günaydın dirmitcimmmm...sanada huzurlu mutlu bi hafta diliyorum...nasıl gidioo?

sağol canım kuantum yapıyorum ve hep iyiyim diyorum :))) dün mide yanmam başladı kitabım var ordan baktım progestan dan oluyomuş bende günde 400 mg hap bide iğne fazla geldi bide sabah istifra ettim sarı su çıktı sadece iğrenç biliyorum öğürmektan boğazım yırtıldı bu hafta doktora gidicem bakalım kanama var mı diye sen nasılsın canım havalar beni de bunaltı, şimdi kar yağıyo az az bahar geç gelecek herhalde:18:

günaydın kızlar:))) herkese huzurlu ve mutlu bir hafta diliyorum
günaydınn cnmmm inşallahh hepimiz içinn :))
hadi bakalım rahatlada bak...o diet 3 günlük sonrasında nolcak acaba merak ediomm....iğrenç bi hava iç sıkıcı bunaltıcı offfffffffffff bitsin artık bu günlerr
bende merak ediyom cuma sabahı görcem bakalım ne oldugunu :)) aynen yaaaaa güyaaa bahar geldi dışarda karla karışık yağmur varr ;((
canımm at bakalım nasıl bişeymiş.amaaaa ben suan çok acıktım ya
saol canım benim.evet gösterdim canım yırtmaca takıldı :)doğal olarak:)
ben olmasan kesin giyerdin dimi diyor bana :):)
bende çok cıktımmm :)) doğal olarak yırtmaçta yırtmaç yaneee :))

süpper hep iyi düşünki iyi olsun dimi :)) cnm inşallah doktora gittiğinde de güzel haberlerle dönersin :)) aynen bu sene bahar gelmicek heraldeee (

hep ii ol canım inşallahhh...o ilaç yapar evet bende kullanmıştım...ben iyiyimm havalardan biraz durgunluk var o kadar...haftasonu ne güzeldi yine bozuldu hava...yaz gelsin artık yaaa...

1 hafta müsade istedim verdiler işte..son 1 haftam sonra yeni yerde başlıcam

hayırlısı olsun canım

inş. canım

hep ii ol canım inşallahhh...o ilaç yapar evet bende kullanmıştım...ben iyiyimm havalardan biraz durgunluk var o kadar...haftasonu ne güzeldi yine bozuldu hava...yaz gelsin artık yaaa...

yaz gelsin dimi hem havalar değişir bizde biraz açılırız kat kat giyinmekten sıkıldım artık hemde taze meyve sebze olur aysun benim canım ne duysam görsem aklıma gelse istiyo ay şimdi taze incir olsa sizin orda daha erken yetişir bayılırdım yemekten ayrıca kısır dediniz bende çok severim midemin ağrısında yapamadım hafta sonu

ayyyy canım benimmm evet buralarda daha çabuk olur...bende hiç sevmem ayy inciri...aklıma bile gelmez...mide problemi varsa bulgur ii gelmio demi...

Aysuncum nasilsin
canim ben dusunuyordum da belin agridigi icin cikyorsun isden
cikma sebebi nedir ozel degilse tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…