- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #7.481
günaydın kızlar:))) herkese huzurlu ve mutlu bir hafta diliyorum
günaydın dirmitcimmmm...sanada huzurlu mutlu bi hafta diliyorum...nasıl gidioo?
oyyy saol canım .sanada kolay gelsinn.ee nededin iş yerindekilere başlıcan yer cagırmadımı dıye sormadılarmı?
oyyy saol canım .sanada kolay gelsinn.ee nededin iş yerindekilere başlıcan yer cagırmadımı dıye sormadılarmı?
1 hafta müsade istedim verdiler işte..son 1 haftam sonra yeni yerde başlıcam
günaydınn cnmmm inşallahh hepimiz içinn :))günaydın kızlar:))) herkese huzurlu ve mutlu bir hafta diliyorum
bende merak ediyom cuma sabahı görcem bakalım ne oldugunu :)) aynen yaaaaa güyaaa bahar geldi dışarda karla karışık yağmur varr ;hadi bakalım rahatlada bak...o diet 3 günlük sonrasında nolcak acaba merak ediomm....iğrenç bi hava iç sıkıcı bunaltıcı offfffffffffff bitsin artık bu günlerr
bende çok cıktımmm :)) doğal olarak yırtmaçta yırtmaç yaneee :))canımm at bakalım nasıl bişeymiş.amaaaa ben suan çok acıktım ya
saol canım benim.evet gösterdim canım yırtmaca takıldı :)doğal olarak:)
ben olmasan kesin giyerdin dimi diyor bana :):)
sağol canım kuantum yapıyorum ve hep iyiyim diyorum :))) dün mide yanmam başladı kitabım var ordan baktım progestan dan oluyomuş bende günde 400 mg hap bide iğne fazla geldi bide sabah istifra ettim sarı su çıktı sadece iğrenç biliyorumöğürmektan boğazım yırtıldı bu hafta doktora gidicem bakalım kanama var mı diye sen nasılsın canım havalar beni de bunaltı, şimdi kar yağıyo az az bahar geç gelecek herhalde:18:
sağol canım kuantum yapıyorum ve hep iyiyim diyorum :))) dün mide yanmam başladı kitabım var ordan baktım progestan dan oluyomuş bende günde 400 mg hap bide iğne fazla geldi bide sabah istifra ettim sarı su çıktı sadece iğrenç biliyorumöğürmektan boğazım yırtıldı bu hafta doktora gidicem bakalım kanama var mı diye sen nasılsın canım havalar beni de bunaltı, şimdi kar yağıyo az az bahar geç gelecek herhalde:18:
canım hayırlısı bir an önce ordan cıkta:)
öğlende ne yiyeceksiniz kızlar.ben yemek getiremedim?
ben bilmiom ama ya barbunya ya kurufasülye yada nohut vardır kesin her pazartesi oldugu gibi :d:d
1 hafta müsade istedim verdiler işte..son 1 haftam sonra yeni yerde başlıcam
günaydınn cnmmm inşallahh hepimiz içinn :))
bende merak ediyom cuma sabahı görcem bakalım ne oldugunu :)) aynen yaaaaa güyaaa bahar geldi dışarda karla karışık yağmur varr ;((
bende çok cıktımmm :)) doğal olarak yırtmaçta yırtmaç yaneee :))
süpper hep iyi düşünki iyi olsun dimi :)) cnm inşallah doktora gittiğinde de güzel haberlerle dönersin :)) aynen bu sene bahar gelmicek heraldeee(
hep ii ol canım inşallahhh...o ilaç yapar evet bende kullanmıştım...ben iyiyimm havalardan biraz durgunluk var o kadar...haftasonu ne güzeldi yine bozuldu hava...yaz gelsin artık yaaa...
yaaaa 1 buçuga yazmışlar beni yemeğee ölücem açlıktanöğlende ne yiyeceksiniz kızlar.ben yemek getiremedim?
ayyy şuan o kadar açım kii herşeyii yiyebilirmben bilmiom ama ya barbunya ya kurufasülye yada nohut vardır kesin her pazartesi oldugu gibi
ben ne yicem yaaa
hayırlısı olsun canım
inş. canım
yaz gelsin dimi hem havalar değişir bizde biraz açılırız kat kat giyinmekten sıkıldım artık hemde taze meyve sebze olur aysun benim canım ne duysam görsem aklıma gelse istiyo ay şimdi taze incir olsa sizin orda daha erken yetişir bayılırdım yemektenayrıca kısır dediniz bende çok severim midemin ağrısında yapamadım hafta sonu
yaaaa 1 buçuga yazmışlar beni yemeğee ölücem açlıktan(((((((((((
ayyy şuan o kadar açım kii herşeyii yiyebilirm(((
benn ne yicem yaaaaa
ayyyy canım benimmm evet buralarda daha çabuk olur...bende hiç sevmem ayy inciri...aklıma bile gelmez...mide problemi varsa bulgur ii gelmio demi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?