• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

Kızlar.ben yarın 09.30 da dr da olacagım haberiniz olsun.merak etmeyin geç gelebilirim bitanelerim.öpüyorum sizleri.:*

hayirli gunler guzel sabahlar kizlar:16:
her aniniz suprizlerle dolu olsun insallah

Kızlar.ben yarın 09.30 da dr da olacagım haberiniz olsun.merak etmeyin geç gelebilirim bitanelerim.öpüyorum sizleri.:*

canim hayirli git-gel biz de seni opuyoruz:54::54::54:

hayirli gunler guzel sabahlar kizlar:16:
her aniniz suprizlerle dolu olsun insallah

canim hayirli git-gel biz de seni opuyoruz:54::54::54:

hayırlı günler cnmmm :)) inşallahhhh
nasıll hamilelik bakalım varmı mide bulantısı falann :))

hayırlı günler cnmmm :)) inşallahhhh
nasıll hamilelik bakalım varmı mide bulantısı falann :))

sana da gunaydin canim
tubisim inaniyormusun yorgunluk disinda hicbir belirtim yok:89:
11.haftaya da girdim ama cok sukur mide bulantim falan yok
cumartesi dr.a gitcem bakalim mercimek ne kadar olmus

sana da gunaydin canim

inanırım tabi cnm bendede yoktu inşallah hep böle rahat geçer hamileliğin :)) ayyy cnm yaa merak ettim yaaa güzel haberlerle gell :))

bu ardaaaa hülyaa ve aysunn ben size gönderdiğim diete bugün başladım hadiii ahyırlısı bakalımmm :)))

Tubişim ben öyle düşünceli lnsanımdır:Ddün pek görünmedin öğleden sonra?günaydın buarada bltanem. Kutsevcim sanada günaydın.güzel günler hepimizzin olsun:*

sana da gunaydin canim

maşallah canım benim .mercimeğin büyümüştür.inşallah böyle rahat geçer hamileligin.

Tubişim ben öyle düşünceli lnsanımdır:Ddün pek görünmedin öğleden sonra?günaydın buarada bltanem. Kutsevcim sanada günaydın.güzel günler hepimizzin olsun:*

biliyorumm bitanemmm :)))
cnm aramızdan bi kaç kişi eğitim alıyo oyuzden az kişi kaldık çok yoğunum oyuzden çok gelemiyorum :((

bu ardaaaa hülyaa ve aysunn ben size gönderdiğim diete bugün başladım hadiii ahyırlısı bakalımmm :)))

canım ben sabah yapcaktım kahveyi ama mideme güvenemedi.ben pek uyamıcam sanırım.sabah kahvaltı yapmıyorum bile bazen.bide et tavuk .ama gene deneyebilirim.akşam sadece kabak yemegl ve mor lahanalı salata yedim:Dsonra blrde nescafe içtim.suanda sadece portakal suyu içtim.

biliyorumm bitanemmm :)))
cnm aramızdan bi kaç kişi eğitim alıyo oyuzden az kişi kaldık çok yoğunum oyuzden çok gelemiyorum :((

anladım canım.ben şimdik cıkıyorum evi toparlıyım.kociş gelcek işten sonra beraber dr gitcez.iş yerlne gelince görüşürüz.inş.

canım ben sabah yapcaktım kahveyi ama mideme güvenemedi.ben pek uyamıcam sanırım.sabah kahvaltı yapmıyorum bile bazen.bide et tavuk .ama gene deneyebilirim.akşam sadece kabak yemegl ve mor lahanalı salata yedim:Dsonra blrde nescafe içtim.suanda sadece portakal suyu içtim.
anladım cnm zorlama zaten ben yapıyorum bakalım nolcek olmadı sonuca göre sende yapmaya çalışırsın :))
anladım canım.ben şimdik cıkıyorum evi toparlıyım.kociş gelcek işten sonra beraber dr gitcez.iş yerlne gelince görüşürüz.inş.

tamamm cnm hadi güzel haberlerle gel inşallah :))

cnm geçen ay düşügüm 17 siydi muhtemelen yine 17 si olur ama biraz gecikebilir :))

canim bizde birisi var universitede kasim sonunda 6 haftalikken dusuk yasamisdi
subatda beni tebrik ederken kendisinin de hamis oldugunu soyledi hemde 10 haftalik
yani simdi bu kiz aralikda yeniden gebe kalmis yani dusukten sonraki ay
Allahin takdirine bagli bu seyler

Back
X