- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #7.561
çıkıcak canım tertemizzzzzzzz çıkıcak inşallahh...naptın nasılsın?ne yedin bakalım bugün?
hoşgeldin tubişimmmmm afiyet olsunn canım...işe dalmışım...atmış sistem
tayfunozge UZUN ZAMANDIR GÖRÜYORUM SENİ FAKAT HİÇ BİŞEY YAZMADAN CIKIYORSUN.NASILSIN ?İYİMİSİN?NERDENSİN?NERELİSİN?KAÇ YAŞINDASIN?EVLİMİSİN?BEKARMISIN?
canım pırasa yenegi yapmıstım ondan getirmiştim yanıma ondan yedim:):)bir dilim kepekli ekmekle.
anadım zatenn yaaaa ben yarım lavaş yedim veeee protein diyeti bozuldu ben normal diete devam edim :))
tayfunozge UZUN ZAMANDIR GÖRÜYORUM SENİ FAKAT HİÇ BİŞEY YAZMADAN CIKIYORSUN.NASILSIN ?İYİMİSİN?NERDENSİN?NERELİSİN?KAÇ YAŞINDASIN?EVLİMİSİN?BEKARMISIN?
hülyaaaa dayanamadııı :)))
ay evet yaaa tayfun özge merhaba ...hülyacım bayağ sormuş ama aynı soruları bende sorim sanatanıtsana kendini biraz..
ben hepimiz adına sordum ama halendaha cevap gelmedi
ohh bol limonluuu :))) afiyet bal şeker olsunn :))canım pırasa yenegi yapmıstım ondan getirmiştim yanıma ondan yedim:):)bir dilim kepekli ekmekle.
afiyet olsun canım...ay nasıl yiyonuz pırasayı yaaa ben hiç sevmiom
boşver o dieti bence sen diyetine devam et afiyet olsun canımmmmmmm
bekliyelim bakalım bi cevap gelir heralde
tubişşşşşşşşşşşşşş ben metro yedim bitane...bide nescafe içtim walla napim iice stres oldum kriz geldi kaç haftadır nescafe içmiodum her hafta 1 tane içecem bundan sonra bide 1 tanede çikolata yicem...söleme tamammııı
bakalım..konuşmak isterse konusur.muhabbetimize ortak olur.
afiyet olsun canım...ay nasıl yiyonuz pırasayı yaaa ben hiç sevmiom
boşver o dieti bence sen diyetine devam et afiyet olsun canımmmmmmm
ohh bol limonluuu :))) afiyet bal şeker olsunn :))
ayyy valla süpper yiyozzz sen ağzının tadını bilmiyonn :)) yaaa varya sabah tartıldım geçen haftayla aynıyom yane 66,8 1 gr bile gitmemeişşş(
ay tubişşşş bende tartılıom bi çıkıo bi iniyo bi garip yaaa noluyo bize ..ben bu hafta veremicem fazla sanırım...
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaEki Görüntüle 366667 Eki Görüntüle 366668
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?