2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

moralim çok bozukk aglaya aglaya geldim doktordan..............rahim filmii çekilecekmişim haftaya cumartesiiiiiiiii.banaa glifor ve tetradox verdii.kullanann varmii arakdaslarr .çok kötüyümm

canım benim hiç tedirgin olma rahim filmi biraz zor oluyor ama kimini bayıltarak kimini ayık yapıyorlar.ama hamile kalmak daha cok kolay oluyor.ben çekildim ve sonrasında kaldım.kendine sters yapma.fılm esnasında böle adet agrısı gıbı agrın oluyor.

günaydın cnmmm ...ohhhh aifyet olsun ...hadi bakalım rejime başlıon demek...berabercenek zayıflıcaz wallahhh ...tubiş zor zayıflar ama kısır yicek

hahahahahahhahahahahahahahhahaha dinime küfreden müslüman olsa bareeee sen de yicennnnn

yirim kısss seniii hadi işini bitir süslen güzelcene de maaşallah deyim bide 59 a inelim evetttttt

can,m arkadaslarımm iyikii varsinizz.sizi çok seviyorum ben......gliforu yumurtalarımıı daha hızlı ve dahaa iyi çalıştırsın diye vermiş doktor.bu ilac 1 ayda 5 kilo verdiriyomuss.ben sisman degilim gericii.diger ilacıda iltihap varsa içimde kurutsun diye verdiii.antibiypotikk olarakk.1.5 yıl önce rahim filmii çekilmiştimm.evet korkulacak bi,şi yokk ama strese girdim iştee.ben rahim filminden 5 ay sonra gebe kalmıstım.umarım bu sefer daha kısa sürede olurrr...........

beniiii narkoz vererek çöekecekmişşşş doktor.sen nekadar süre sonra kaldınn

ha bişi daha dedii doktorum.rahim filmii dısında içimiii gecemk içinde bi aletlee gircekmişş.polip falan varmii diyee

hahahahahahhahahahahahahahhahaha dinime küfreden müslüman olsa bareeee sen de yicennnnn

ben accık yiycemmmmmmmm bikeremmmmmmmmmmm ama sen annene yaptırcan annende döktürecek tabi dayamıcan bissürü yicenn...annele güsel yapıo wallaa...ama ben geçenlerde yaptım süper olmustu walla...bende öğrenmişimmm anne olabilirim demekkk

umarım canımmm hemen hamile kalırsınnn...hadi bakalım herşeyin hayırlısı olsunn...bizde seni seviyoruzzzzz...stres olma bak öncede çekilmişsin ...güzel şeler düşün...herşey bebiş içinnn böle duydukça benimde çektiresim gelio walla rahim filmi

sizi çok seviom kızlarrrrrrrrrrrrrr... çıkıom bennn...iyi,güzel,mutlu,huzurlu,unutamayacağınız bi hafta sonu diliyorum hepinizeee komacan öpüldünüzzzz

yirim kısss seniii hadi işini bitir süslen güzelcene de maaşallah deyim bide 59 a inelim evetttttt
bende seni yirim kızzz :))) tamam cnmm hadee çok öptüm seniii :))
cnm benimm bizde seni çok seviyoruzzzz bak doktor açıklamış ki daha öncede çektirmişsin ne güzel işte doktorun detaylı inceli bence sevin bu durmdan :)) inşallahh cnmm hemen hamiş kalırısn :)))
ha bişi daha dedii doktorum.rahim filmii dısında içimiii gecemk içinde bi aletlee gircekmişş.polip falan varmii diyee
ee süpper herşeyine bakılcak iştee :))
heeee görüşürüzzzz :))) valla yicem pastada yicem börekteeee ohhh can olsunnn :))) tabiki cnmmm inşallah hememn anne olursunnnn :))
aynen aysun yaa valla benim de çektiresim geldiii :))
sizi çok seviom kızlarrrrrrrrrrrrrr... çıkıom bennn...iyi,güzel,mutlu,huzurlu,unutamayacağınız bi hafta sonu diliyorum hepinizeee komacan öpüldünüzzzz

bendee senii çok çok seviyorummm inşallah cnmmmm kocamann öpüldünnn :))

ben kaçıyorum kızlarrr çok işim varrr valla öptümm hepiniziii :))) keşke işim olmasa akşama kadar sohbet etsek ama maselefff .....

ben kaçıyorum kızlarrr çok işim varrr valla öptümm hepiniziii :))) keşke işim olmasa akşama kadar sohbet etsek ama maselefff .....

desteginn içinn çok tesekkürler tugba cannn................hadiii kolayy gelee sandaaa

günaydın kızlar.karlı bir sabahtan hepinize merhaba diyorum.günümüzün çok çok güzel geçmesini diliyorum.hepimize hayırlı işler diliyorum.ve sizleri öpüyorumm kocaman kocaman..

günaydın cnmmm ...ohhhh aifyet olsun ...hadi bakalım rejime başlıon demek...berabercenek zayıflıcaz wallahhh ...tubiş zor zayıflar ama kısır yicek

canım benim evet bugun itibariyle rejime başladım ama .öle cok yememezlık yapmayacgım cünkü benim sporluk işim var.tabiki normal ekmek yerine kepek ekmek yicem çokolatayı azaltcam.şeker zaten kullanmıyorum çayla felan.bakalım işte bişiler yapcaz hepberaber:)zayıflar kız arada ödüllendirsin kendisini:)aynı şekilde sende:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…