2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

çağla kimdi nerde gördün bende görebilirmiyimm ...hadi işine başla sende...50 dk sonra çıkacam bende...misafirim var kısır yapcam börek yapcam offf offff çok gözümde büyüyooo

http://dwdf.daisypath.com/kHOBp2.pnghttp
al cnm dene :)))
çağla şikel kızzz uzayı doğurduyaa :))) ayyy varyaa benim canımda kısır çekmişti anneme dedim yapcak :))

moralim çok bozukk aglaya aglaya geldim doktordan..............rahim filmii çekilecekmişim haftaya cumartesiiiiiiiii.banaa glifor ve tetradox verdii.kullanann varmii arakdaslarr .çok kötüyümm

kıslarrr (hülya ve yaw) hoşgelmişsiniz...yaw senin adın ne sakıncası yoksa öğrenebilirmiyim böle hitap etmek garip gelio

tamam deşmem yaranı kuzucum gelme napcan bende otur evinde yap kısırını yee
heheheheh annem yapcakk bikereee ben yicemmmm
moralim çok bozukk aglaya aglaya geldim doktordan..............rahim filmii çekilecekmişim haftaya cumartesiiiiiiiii.banaa glifor ve tetradox verdii.kullanann varmii arakdaslarr .çok kötüyümm

cnnmm bi dur bakalım yaaa benim arkadaşımda rahim filmi çekildi bu kötü bişi diilki ayrııcaa sana söle bişi diyim rahim filmi çekildikten sonra tüpler açılıyomuş ve hemen o ay hamile kalabiliyomuşşun :))

tamam cnmm şimdi işimeeee başlıyorum bennn sonraa görüşürüzzzz :))) öptümmm :))

tmm bidenemmm kolay gelsin ii eğlenceler buarada tekrar nice yıllara babanada..

canım bozma moralini...ben rahim filmi çektirdikten sonra hemen hamile kalanları duydum hep...çünkü tüpler açılıomuş sanırım film çekilirken...onun dışında bi bilgim yok ama...o ilaçlardan glifor diyabet için tetradox da akne tedavisi için ama genelde kullandırıolar sanırım bende kk da duydum bunları...

Günaydın kızlarrr.bende erkenden kalktım ablamda kahvaltıdayız.tubiş dün tartıldım 66 kilo cıktım.şimdi gene tartıldım gene aynı cıktım.pazartesi rejime başlıyorum.sizler nasılsınız?neler yapıonuz?

ii bakalım annen yapsın ye... sen beceremezsin kısır yapmayı ehehehehee

günaydın cnmmm ...ohhhh aifyet olsun ...hadi bakalım rejime başlıon demek...berabercenek zayıflıcaz wallahhh ...tubiş zor zayıflar ama kısır yicek

hülyacım evinde tartı yoksa tartı al önce ayrıca kıyafetle tartılınca farklı çıkıo hatırlatayım...

çok çookkk saol cnmmm :)))
ohhhh afiyet bal şeker olsunnn :))) ozaman sen ben ve aysun hemen hemen aynı kilodayızzz o zamann hemenn 59 a inmeye başlıyoruzzz :)))
ii bakalım annen yapsın ye... sen beceremezsin kısır yapmayı ehehehehee

heeehheee ben neler beceriyomm bi bilsennnnn

nesee hadi ben çıktım yoksa tamamlayamam daha süslencemm :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…