• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

çok çookkk saol cnmmm :)))

ohhhh afiyet bal şeker olsunnn :))) ozaman sen ben ve aysun hemen hemen aynı kilodayızzz o zamann hemenn 59 a inmeye başlıyoruzzz :)))

heeehheee ben neler beceriyomm bi bilsennnnn :51::51::51::51::33::33::33::33:

Nesee hadi ben çıktım yoksa tamamlayamam daha süslencemm :)))

evet canım 59 aineyim sonra 57ye inmeyi düşünüyorum evlendiğim kilo:(:(:
Ya bide bu aralar müthiş şişim kilo değil yanedeğişik bir şişlik girmedim kotuma.

günaydın kızlar.karlı bir sabahtan hepinize merhaba diyorum.günümüzün çok çok güzel geçmesini diliyorum.hepimize hayırlı işler diliyorum.ve sizleri öpüyorumm kocaman kocaman..
günaydınn cnmmm aynen soğukk karlı bir istanbul sabahındann herçeseee günaydınn :)))
evet canım 59 aineyim sonra 57ye inmeyi düşünüyorum evlendiğim kilo:(:(:
Ya bide bu aralar müthiş şişim kilo değil yanedeğişik bir şişlik girmedim kotuma.

yaaa aynen bu ara inanılmaz bir şişlik var üzerimdee yaaa zor sığıyorum kıyafetlerin içine :))

:119::119::119:
kizlar o kadar guzelll bi haftasonu gecirdim ki :16:
gezmeler sopping annemlerle gozell bir cumartesi
kocisimle guzel bi pazar :87::87::87:

kizlar siz nasilsiniz
insallah guzel bi gun geciririz haftaya da super bi baslangic olur:118:

Son düzenleme:

kizlar siz nasilsiniz

kizlar siz nasilsiniz

canımm ne güzel .bende güzel bir hafta sonu geçirdim cıktım bol bol alışveriş yaptım kocişime ve bana :)
güzel dileklerin içn teşekkürler canım.

kizlar siz nasilsiniz
günaydınn cnmm süpperrr güzel bi haftasonu ile yeni haftaya güzell bi başlangıç :))
canımm ne güzel .bende güzel bir hafta sonu geçirdim cıktım bol bol alışveriş yaptım kocişime ve bana :)
güzel dileklerin içn teşekkürler canım.

ayy süpper yaaa bende nisanda maaşımı aldıktan sonra bu aktiviteyi yapıcam ayyy defactoda yazlık keten pantolonlar görüdm bayıldımm renk renk olnlardan edinicem işşallah :))

günaydın kızlarrrr...bulutlu ve rüzgarlı bir adanadan herkese selammm..nasılsınız bakalımmm

günaydınn cnmm süpperrr güzel bi haftasonu ile yeni haftaya güzell bi başlangıç :))

ayy süpper yaaa bende nisanda maaşımı aldıktan sonra bu aktiviteyi yapıcam ayyy defactoda yazlık keten pantolonlar görüdm bayıldımm renk renk olnlardan edinicem işşallah :))

al canım.ben dün kendime etek pantolonlardan aldım hardal sarısı üzerime sıyah bluz belime leopar desenli bir kemer çok güzel durdu ben begendim :)
şimdi sıra elbiseyi diktirmekte.

bende iyiyimmm yedim ama fazla değil bakabilirsin menülerimi yazdımm :34:sen naptın nasıl geçti haftasonu ?
bakcam cnm da bi rahatlayabilsiemm hatlar yoğun pazartesi yaa :((( valla bende fazla tememeye çalıştım ama + dayım sana attığım dieti uygulicam en azından fazlalığımk gitsinn :)) ayy dur hülyayada atim onu :))
al canım.ben dün kendime etek pantolonlardan aldım hardal sarısı üzerime sıyah bluz belime leopar desenli bir kemer çok güzel durdu ben begendim :)
şimdi sıra elbiseyi diktirmekte.

ohh güle güle giyy bidenemmm eşine gösterdinmi elbiseyi ne dedi ??

bakcam cnm da bi rahatlayabilsiemm hatlar yoğun pazartesi yaa :((( valla bende fazla tememeye çalıştım ama + dayım sana attığım dieti uygulicam en azından fazlalığımk gitsinn :)) ayy dur hülyayada atim onu :))

hadi bakalım rahatlada bak...o diet 3 günlük sonrasında nolcak acaba merak ediomm....iğrenç bi hava iç sıkıcı bunaltıcı offfffffffffff bitsin artık bu günlerr:50::50:

canımm at bakalım nasıl bişeymiş.amaaaa ben suan çok acıktım ya:(:(
saol canım benim.evet gösterdim canım yırtmaca takıldı :)doğal olarak:)
ben olmasan kesin giyerdin dimi diyor bana :):)

Back
X