- Konu Sahibi tugbaemrah
- #7.461
hülyacım evinde tartı yoksa tartı al önce ayrıca kıyafetle tartılınca farklı çıkıo hatırlatayım...![]()
kıyafetlerle tartıldı canım.alıcam bugun bakacagım geçersem avm'ye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hülyacım evinde tartı yoksa tartı al önce ayrıca kıyafetle tartılınca farklı çıkıo hatırlatayım...![]()
çok çookkk saol cnmmm :)))
ohhhh afiyet bal şeker olsunnn :))) ozaman sen ben ve aysun hemen hemen aynı kilodayızzz o zamann hemenn 59 a inmeye başlıyoruzzz :)))
heeehheee ben neler beceriyomm bi bilsennnnn
Nesee hadi ben çıktım yoksa tamamlayamam daha süslencemm :)))
günaydınn cnmmm aynen soğukk karlı bir istanbul sabahındann herçeseee günaydınn :)))günaydın kızlar.karlı bir sabahtan hepinize merhaba diyorum.günümüzün çok çok güzel geçmesini diliyorum.hepimize hayırlı işler diliyorum.ve sizleri öpüyorumm kocaman kocaman..
evet canım 59 aineyim sonra 57ye inmeyi düşünüyorum evlendiğim kilo:
Ya bide bu aralar müthiş şişim kilo değil yanedeğişik bir şişlik girmedim kotuma.
:119::119::119:
kizlar o kadar guzelll bi haftasonu gecirdim ki
gezmeler sopping annemlerle gozell bir cumartesi
kocisimle guzel bi pazar :87::87::87:
kizlar siz nasilsiniz
insallah guzel bi gun geciririz haftaya da super bi baslangic olur:118:
günaydınn cnmm süpperrr güzel bi haftasonu ile yeni haftaya güzell bi başlangıç :)):119::119::119:
kizlar o kadar guzelll bi haftasonu gecirdim ki
gezmeler sopping annemlerle gozell bir cumartesi
kocisimle guzel bi pazar :87::87::87:
kizlar siz nasilsiniz
insallah guzel bi gun geciririz haftaya da super bi baslangic olur:118:
canımm ne güzel .bende güzel bir hafta sonu geçirdim cıktım bol bol alışveriş yaptım kocişime ve bana :)
güzel dileklerin içn teşekkürler canım.
günaydın kızlarrrr...bulutlu ve rüzgarlı bir adanadan herkese selammm..nasılsınız bakalımmm
günaydınn cnmm iyiyiz valla sen nasılsınn ???
yedinmi kısırlarını :))
günaydınn cnmm süpperrr güzel bi haftasonu ile yeni haftaya güzell bi başlangıç :))
ayy süpper yaaa bende nisanda maaşımı aldıktan sonra bu aktiviteyi yapıcam ayyy defactoda yazlık keten pantolonlar görüdm bayıldımm renk renk olnlardan edinicem işşallah :))
günaydın kızlarrrr...bulutlu ve rüzgarlı bir adanadan herkese selammm..nasılsınız bakalımmm
günaydın canımmm.iyiyiz sen nasılsın???
bakcam cnm da bi rahatlayabilsiemm hatlar yoğun pazartesi yaabende iyiyimmm yedim ama fazla değil bakabilirsin menülerimi yazdımmsen naptın nasıl geçti haftasonu ?
al canım.ben dün kendime etek pantolonlardan aldım hardal sarısı üzerime sıyah bluz belime leopar desenli bir kemer çok güzel durdu ben begendim :)
şimdi sıra elbiseyi diktirmekte.
günaydın kızlar:))) herkese huzurlu ve mutlu bir hafta diliyorum![]()
bakcam cnm da bi rahatlayabilsiemm hatlar yoğun pazartesi yaa(( valla bende fazla tememeye çalıştım ama + dayım sana attığım dieti uygulicam en azından fazlalığımk gitsinn :)) ayy dur hülyayada atim onu :))
ohh güle güle giyy bidenemmm eşine gösterdinmi elbiseyi ne dedi ??
iyiyim bende başladık bakalım bi haftaya daha son hafta amahayırlı olsun güle güle giy aldıklarını cnm
![]()
bakcam cnm da bi rahatlayabilsiemm hatlar yoğun pazartesi yaa(( valla bende fazla tememeye çalıştım ama + dayım sana attığım dieti uygulicam en azından fazlalığımk gitsinn :)) ayy dur hülyayada atim onu :))
ohh güle güle giyy bidenemmm eşine gösterdinmi elbiseyi ne dedi ??