2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

günaydın kızlar :)) herkese güzel bir hafta sonu diliyorum

günaydın annecikkk sanada güzel haftasonları

günaydın bıdıkkk ben iyiyim oturuyom öle iş gösterim dedim ellerinde iş varmış bitirmeden olmaz diolar halbuki bugün c.tesi tlf da fazla çalmıo en müsait zamandı yani...onun yüzünden bekletiom işlerimi...maaşallahhh eferen sana kolay gelsin kuzucumm

Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.

yine aynı uyarıyı verdi yaaa ben yanlış yere koymuyom demi pofilimi düzenlede çizelge bölümü var oraya yapıştırıoz

bak ben koydumm olduuu :))

bende nie olmuyo yaaaaaaaaaaaaaaaaa
ayy bilemedimki neden olmuyo acaba (
buarada 65,8 kiloyum nie 9 yazıo orda anlamıom nie olmuoki...
ayyy gıcık nolur 100 gr fazla yazdıysaa hemen yanlışları bul zatiii :)) kızdırma beniiii 66 yazarım heeee
tubiş bide lillypie demi denesek

cnmm onu hiç almıyo sadece bunu alıyo yaa bunu siteye sölesene ben ticker koyamıyorum die editörler yardımcı oluyo

çizelge bölümünde yazıo ama nereleri kabul ettiğini...yazzzzzz 66 yaz

Doğum, Kilo, Yaş, Yıl dönümü Haricinde Ticker veya Resim paylaşımı yasaktır. Sadece Tickerfactory.com, lilypie.com, daisypath.com ve baby-gaga.com'dan alınan tickerlar geçerlidir.

Doğum, Kilo, Yaş, Yıl dönümü Haricinde Ticker veya Resim paylaşımı yasaktır. Sadece Tickerfactory.com, lilypie.com, daisypath.com ve baby-gaga.com'dan alınan tickerlar geçerlidir.

evet doğru cnmm ama kilo için sadece tickerfactory dekini kabul ediyo diğerlerini kabul etmiyo ama bi tekrar dene istersen diğerlerinde sadece ovulasyon hamilellik ve evlilik çizelgelerini kabul ediyo

ayyy aysunn çağlanın bebeğini gördünmü maşşallah yaaaa
ayy evi anca toparladım ikinci posta çamaşır yıkanıyo ve 2 posta daha var nereye ascam ben yaaa (( şimdi yavaş yavaş kalkıp evi süpürüp silmem ve toz almam lazım (( off ya gözünde büyüyooooo

evet doğru cnmm ama kilo için sadece tickerfactory dekini kabul ediyo diğerlerini kabul etmiyo ama bi tekrar dene istersen diğerlerinde sadece ovulasyon hamilellik ve evlilik çizelgelerini kabul ediyo

walla kaç kere denedim olmuo...senin çizelgeni versen bi deneyim o olacakmı...olmadı editörlere sorarım ama nasıl soruluo bilmiom

çağla kimdi nerde gördün bende görebilirmiyimm ...hadi işine başla sende...50 dk sonra çıkacam bende...misafirim var kısır yapcam börek yapcam offf offff çok gözümde büyüyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…