- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #7.401
günaydınnn cnmmmm iyiymm sen nasılsınnn :))herkese gunaydinnnn ...nasilsiniz fistiklarr
ne uyuması kızz 8 de kalktım evi toparladım süpürmek için saatin biraz daha geçmesini bekliyorum :))uykucular uyuyun bakalım ohhhh...
günaydın kızlar :)) herkese güzel bir hafta sonu diliyorum
günaydın kızlar :)) herkese güzel bir hafta sonu diliyorum
günaydınnn cnmmmm iyiymm sen nasılsınnn :))
ne uyuması kızz 8 de kalktım evi toparladım süpürmek için saatin biraz daha geçmesini bekliyorum :))
günaydınn cnmmm bendee güzel haftasonları diliyorum :))
evevttt şimdilik bi tane ama yine yaparız olurmu :))
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wGV72uD/weight.png
Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.
yine aynı uyarıyı verdi yaaa ben yanlış yere koymuyom demi pofilimi düzenlede çizelge bölümü var oraya yapıştırıoz
bak ben koydumm olduuu :))
bak ben koydumm olduuu :))
ayy bilemedimki neden olmuyo acababende nie olmuyo yaaaaaaaaaaaaaaaaa
ayyy gıcık nolur 100 gr fazla yazdıysaa hemen yanlışları bul zatiii :)) kızdırma beniiii 66 yazarım heeeebuarada 65,8 kiloyum nie 9 yazıo ordaanlamıom nie olmuoki...
tubiş bide lillypie demi denesek
ayy bilemedimki neden olmuyo acaba(
ayyy gıcık nolur 100 gr fazla yazdıysaa hemen yanlışları bul zatiii :)) kızdırma beniiii 66 yazarım heeee
cnmm onu hiç almıyo sadece bunu alıyo yaa bunu siteye sölesene ben ticker koyamıyorum die editörler yardımcı oluyo
çizelge bölümünde yazıo ama nereleri kabul ettiğini...yazzzzzz 66 yaz
Doğum, Kilo, Yaş, Yıl dönümü Haricinde Ticker veya Resim paylaşımı yasaktır. Sadece Tickerfactory.com, lilypie.com, daisypath.com ve baby-gaga.com'dan alınan tickerlar geçerlidir.
evet doğru cnmm ama kilo için sadece tickerfactory dekini kabul ediyo diğerlerini kabul etmiyo ama bi tekrar dene istersen diğerlerinde sadece ovulasyon hamilellik ve evlilik çizelgelerini kabul ediyo
ayyy aysunn çağlanın bebeğini gördünmü maşşallah yaaaa
ayy evi anca toparladım ikinci posta çamaşır yıkanıyo ve 2 posta daha var nereye ascam ben yaaa(( şimdi yavaş yavaş kalkıp evi süpürüp silmem ve toz almam lazım (( off ya gözünde büyüyooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?