- 21 Kasım 2011
- 5.998
- 9
- 108
- 42
- Konu Sahibi tugbaemrah
- #7.201
tubişimmmmmm benim yeni bat 1nisan buarada onu müsait olunca güncellersin oluymuuu 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlaaaaaaarrrrrr testlerim temiz çıktı doktorum progestan yazdı hap 200 mg sabah akşam bi de iğne 5'li 50 ml 3 günde bir yaptırıcam
1 ay sonra kontrole gel dedi
yoruldum bugün, bulantım iki gündür azdı bugün fazlalaştı ilaçları nasıl kullanıcam şimdi onu düşünüyorum kimsede bilmiyo herhalde söylicez bu gidişle:26:
evet cnmm yazı yazdığın bölümün üstünde var :))pro üyeliği olmayanlarda değiştirebiliyormu yazı stılını veya rengini??
tubişimmmmmm benim yeni bat 1nisan buarada onu müsait olunca güncellersin oluymuuu![]()
gözün aydın cnmmmm çok sevindimmmm söle bari yada dayanabilirsen 10 haftalık falan olsun öle sölee...ayyy cok sevindim yaaa
yeni birini bulmak için istiyolar![]()
cnmmm çok sevindim testlerinin temiz çıkmasınaa :))) cnm bende 2 hafta falan daha bekle sonra sölee ayyy cnmm yaaa hyerşey güzel gitsinn inşallahh
merhaba kizlar
nasilsiniz?
Benim bebish cumaya kadar bekleyemedi, dun oyle bir sancilar yapti ki, sabah kalkib hastaneye gittik. Gerci gaz sancisi da olabilirdi. Ama ishi shansa birakmayalim, bir de eshimi dun oyle tedirgin gorunce gidelim dedim, gittik. Uzun bekleyishden sonra ultrasona aldilar, bebek iyiymish, 12+5 olmush. Hep onden gidiyo :) ellerini ayaklarini gordum, mashallah buyumush :) eshim icin de resim aldim getirdim, o da bakip sevindi bayagi. Ben zaten kalbini gorur gormez tutamadim kendimi :) cok guze bir duygu. ınshallah size de kismet olur. Ve inshallah bu defa kucagimiza da aliriz. Opuyorum hepinizi. Kendinize cok iyi bakin.
[ı]canım benim çok sevindim rabbim sağlıkla sıhatle uzun yılları geçirmeyi nasip etsin[/ı]
ocak ayında hamiş kalan kimler warr benim 16 0cak şu an 7 hafta 1 günlüğüzz benle aynı dönem arkadaşlar warmıııı ??
valla paşa paşa eve gitcem cnm napimmTubişimmm napıonnn.ne yapcan bu akşam ?
Ben hiç eve gidesim yok.
Böle hava hep güneşli kalsa gitsem gezsem gezsem gezsem...
evettt :))gerçekten değiştimi şuan :):):9
DEĞİŞMİŞ:)
inşallahh cnmmm :)) ayy çok şeker yaaa maşşallah kuzumuzaaaaa hep böleee sağlıklı sıhatli devam etsin inşallahh :))Merhaba kizlar
Nasilsiniz?
Benim bebish cumaya kadar bekleyemedi, dun oyle bir sancilar yapti ki, sabah kalkib hastaneye gittik. Gerci gaz sancisi da olabilirdi. Ama ishi shansa birakmayalim, bir de eshimi dun oyle tedirgin gorunce gidelim dedim, gittik. Uzun bekleyishden sonra ultrasona aldilar, bebek iyiymish, 12+5 olmush. Hep onden gidiyo :) Ellerini ayaklarini gordum, mashallah buyumush :) Eshim icin de resim aldim getirdim, o da bakip sevindi bayagi. Ben zaten kalbini gorur gormez tutamadim kendimi :) Cok guze bir duygu. Inshallah size de kismet olur. Ve inshallah bu defa kucagimiza da aliriz. Opuyorum hepinizi. Kendinize cok iyi bakin.
tşkrlr bebişim ama akrabalarla yakınız bu kadar ilaç kullanıcam öğrenicekler herhalde uyurum artık sürekli :)) canım sende tam kk'lı olmuşsun hayırlı olsun sen aşagıda görünmüyorsun ama diğer topikdeki arkadaşlar görünüyo:26:
valla paşa paşa eve gitcem cnm napimm( ama yarın sinemaya gidicez fetih e :)) sen napcan ???
evettt :))
inşallahh cnmmm :)) ayy çok şeker yaaa maşşallah kuzumuzaaaaa hep böleee sağlıklı sıhatli devam etsin inşallahh :))
çok saoll cnm yok bende görünüyom yaaa o anda burda diilimdir :)) o zaman sen bilirsin cnmm kalbin ne diyosa öle yap eger sölemek istersen en yakınlarına söle istersen :))
valla paşa paşa eve gitcem cnm napimm( ama yarın sinemaya gidicez fetih e :)) sen napcan ???
Evettt :))
inşallahh cnmmm :)) ayy çok şeker yaaa maşşallah kuzumuzaaaaa hep böleee sağlıklı sıhatli devam etsin inşallahh :))
çok saoll cnm yok bende görünüyom yaaa o anda burda diilimdir :)) o zaman sen bilirsin cnmm kalbin ne diyosa öle yap eger sölemek istersen en yakınlarına söle istersen :))
cnm şuanda hamişmisin hamişsin ama istemezsen silerim ...tuğba kız benide yazmışın hemen daha kese gözüktü canım 10 gün sonra gelişimi belli olacakmış canım daha
Sag ol, canim. Inshallah dedigin gibi olur :)
vallaha hiç bilmiyorum ama belki çıkar gezerim dun akşam banyomdaki aynayı düşürüp kırdım ayna bakacagım banyoma.bakalım eşim yorgun değilse tabisi:)
vallaha hiç bilmiyorum ama belki çıkar gezerim dun akşam banyomdaki aynayı düşürüp kırdım ayna bakacagım banyoma.bakalım eşim yorgun değilse tabisi:)
ocak ayında hamiş kalan kimler warr benim 16 0cak şu an 7 hafta 1 günlüğüzz benle aynı dönem arkadaşlar warmıııı ??