- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 163
- Konu Sahibi tugbaemrah
- #7.181
aysunnnnn napıyosunnnn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kısss senin yazılar değişmiş...adın farklı yazıoda normal yazılarında değişikk..söledim buarada..1 hafta süre istediler...yeni işyerine soracağım dedim bakalım..ne dicekler bilmiom dedim..hiçbişe sormadılar neden vs vs..saat 4 de toplantı var...nolcak bakalım...
cokk teşekkür ederimm canim benimm.pazar günüü gittim evii görmeyee gayett güzell yapıyolarr çok şükür sans güldüüüü bikeredee:)
nite tedirginsin kız.bas istifanı git.ohh kendini iyi hisset güçlü bir şekilde cık karşılarına ben istifa ediyorum de bas git..:):):)
hadi canım hayırlısı olsun haberlerini beklıyorum birtanem .
ayy allah kolaylık versin cnm valla zorrr hadi hayırlısı olsun bakalım :))
yaaaa öleee ben bi kaybolurum beni kimsecikler bulamaz :)))
iii canım senden naber az kalmış bata hadi hayırlısı güzel haberler al inşallah :))
afiyet olsun cnmm bende kaçıyorum yavaş yavaş yemeğee :))
ayyy onu yapmaya çalışıom bendeee nie böle olduuu eee yanee çıkmana izin verdilermi ???
aaaaaa...........................
heeee anca öle bulursun ama naptığımı bulamazsın hatta şimdi saklanabilirmdeee :))) burda olsamda görmezsin :)))ayyyy ne güselll hadi bakalım darısıı bize olsun inşallahhh...
öle kolay olmuyo işte...bana kalsa bende öle yapcam ama olmuo süre istediler bakalım napcam..o işide kaçırmak istemiom
haberleri yazdım toplantı var 4 deafiyet olsun hülyacım ii doyurmussun karnını sanırımm
buldum bulmasına ama ne yaptıgını yazıodu nerde oldugunu yazmıodu onuda bulurum yakındasanada afiyet olsun buarada cnmm..
oo süpper hadi gözün aydın cnmmmm :))))verdilerde 1 hafta daha kal dediler pazartesi yeni yerde başlıcam yaarayim sorim orda kimse yok dedim bakalım onlar ne dicek ona göre haber veririm dedim...
yokk kızzzzzz sinir oldumm heeeeabooooo minnik yazılım benimmmsinirlenmeee
ölede okuyoz işte
oldumu kıssss düzeltebildinmi dene bakim bi
heeee anca öle bulursun ama naptığımı bulamazsın hatta şimdi saklanabilirmdeee :))) burda olsamda görmezsin :)))
oo süpper hadi gözün aydın cnmmmm :))))
yokk kızzzzzz sinir oldumm heeee
sen benle dalgamı geçiyonn beaaa :)))
saol canımmmm hayırlı olur inşallahhhyok kıs ne dalgası ilk defa yazı tipini değiştirdim sende öle görünce ...orda olsan nasıl göremiom banda söleseneeeee litfen amaaaa
![]()
kısss senin yazılar değişmiş...adın farklı yazıoda normal yazılarında değişikk..söledim buarada..1 hafta süre istediler...yeni işyerine soracağım dedim bakalım..ne dicekler bilmiom dedim..hiçbişe sormadılar neden vs vs..saat 4 de toplantı var...nolcak bakalım...
aysunnnnn napıyosunnnn
ayyyy ne güselll hadi bakalım darısıı bize olsun inşallahhh...
öle kolay olmuyo işte...bana kalsa bende öle yapcam ama olmuo süre istediler bakalım napcam..o işide kaçırmak istemiom
haberleri yazdım toplantı var 4 deafiyet olsun hülyacım ii doyurmussun karnını sanırımm
Buldum bulmasına ama ne yaptıgını yazıodu nerde oldugunu yazmıodu onuda bulurum yakındasanada afiyet olsun buarada cnmm..
kızlaaaaaaarrrrrr testlerim temiz çıktı doktorum progestan yazdı hap 200 mg sabah akşam bi de iğne 5'li 50 ml 3 günde bir yaptırıcam
1 ay sonra kontrole gel dedi
yoruldum bugün, bulantım iki gündür azdı bugün fazlalaştı ilaçları nasıl kullanıcam şimdi onu düşünüyorum kimsede bilmiyo herhalde söylicez bu gidişle:26:
evet canım iyi doyurdum vallaha:)
canım ya sen yeni işe gireceksen kaçırma zaman isteme konularında biriken işleri yapman içinmi istediler anlamadım?
saol canımmmm hayırlı olur inşallahhhyok kıs ne dalgası ilk defa yazı tipini değiştirdim sende öle görünce ...orda olsan nasıl göremiom banda söleseneeeee litfen amaaaa
![]()
gözün aydın cnmmmm çok sevindimmmm söle bari yada dayanabilirsen 10 haftalık falan olsun öle sölee...ayyy cok sevindim yaaa
yeni birini bulmak için istiyolar![]()