• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

kısss senin yazılar değişmiş...adın farklı yazıoda normal yazılarında değişikk..söledim buarada..1 hafta süre istediler...yeni işyerine soracağım dedim bakalım..ne dicekler bilmiom dedim..hiçbişe sormadılar neden vs vs..saat 4 de toplantı var...nolcak bakalım...

kısss senin yazılar değişmiş...adın farklı yazıoda normal yazılarında değişikk..söledim buarada..1 hafta süre istediler...yeni işyerine soracağım dedim bakalım..ne dicekler bilmiom dedim..hiçbişe sormadılar neden vs vs..saat 4 de toplantı var...nolcak bakalım...

ayyy onu yapmaya çalışıom bendeee nie böle olduuu eee yanee çıkmana izin verdilermi ???

cokk teşekkür ederimm canim benimm.pazar günüü gittim evii görmeyee gayett güzell yapıyolarr çok şükür sans güldüüüü bikeredee:)

ayyyy ne güselll hadi bakalım darısıı bize olsun inşallahhh...

nite tedirginsin kız.bas istifanı git.ohh kendini iyi hisset güçlü bir şekilde cık karşılarına ben istifa ediyorum de bas git..:):):)

öle kolay olmuyo işte...bana kalsa bende öle yapcam ama olmuo süre istediler bakalım napcam..o işide kaçırmak istemiom ;)

hadi canım hayırlısı olsun haberlerini beklıyorum birtanem .

haberleri yazdım toplantı var 4 de :9:afiyet olsun hülyacım ii doyurmussun karnını sanırımm :56:

ayy allah kolaylık versin cnm valla zorrr hadi hayırlısı olsun bakalım :))

yaaaa öleee ben bi kaybolurum beni kimsecikler bulamaz :)))

iii canım senden naber az kalmış bata hadi hayırlısı güzel haberler al inşallah :))

afiyet olsun cnmm bende kaçıyorum yavaş yavaş yemeğee :))

buldum bulmasına ama ne yaptıgını yazıodu nerde oldugunu yazmıodu onuda bulurum yakında:1::1:sanada afiyet olsun buarada cnmm..

ayyy onu yapmaya çalışıom bendeee nie böle olduuu eee yanee çıkmana izin verdilermi ???

verdilerde 1 hafta daha kal dediler pazartesi yeni yerde başlıcam ya ;) arayim sorim orda kimse yok dedim bakalım onlar ne dicek ona göre haber veririm dedim...

öle kolay olmuyo işte...bana kalsa bende öle yapcam ama olmuo süre istediler bakalım napcam..o işide kaçırmak istemiom ;)

haberleri yazdım toplantı var 4 de :9:afiyet olsun hülyacım ii doyurmussun karnını sanırımm :56:

buldum bulmasına ama ne yaptıgını yazıodu nerde oldugunu yazmıodu onuda bulurum yakında:1::1:sanada afiyet olsun buarada cnmm..
heeee anca öle bulursun ama naptığımı bulamazsın hatta şimdi saklanabilirmdeee :))) burda olsamda görmezsin :)))
verdilerde 1 hafta daha kal dediler pazartesi yeni yerde başlıcam ya ;) arayim sorim orda kimse yok dedim bakalım onlar ne dicek ona göre haber veririm dedim...
oo süpper hadi gözün aydın cnmmmm :))))
abooooo minnik yazılım benimmm :9::9:sinirlenmeee :20:ölede okuyoz işte
yokk kızzzzzz sinir oldumm heeee
oldumu kıssss düzeltebildinmi dene bakim bi

sen benle dalgamı geçiyonn beaaa :)))

heeee anca öle bulursun ama naptığımı bulamazsın hatta şimdi saklanabilirmdeee :))) burda olsamda görmezsin :)))

oo süpper hadi gözün aydın cnmmmm :))))

yokk kızzzzzz sinir oldumm heeee

sen benle dalgamı geçiyonn beaaa :)))

saol canımmmm hayırlı olur inşallahhh ;) yok kıs ne dalgası ilk defa yazı tipini değiştirdim sende öle görünce ...orda olsan nasıl göremiom banda söleseneeeee litfen amaaaa:61:

saol canımmmm hayırlı olur inşallahhh ;) yok kıs ne dalgası ilk defa yazı tipini değiştirdim sende öle görünce ...orda olsan nasıl göremiom banda söleseneeeee litfen amaaaa:61:

budaaa pro üyeliğin getirdiklerinden burda oluyom yazıyom ama ismimim yanında yeşilışık yok ve aşagıda ismimi görmiyosun :)))
yaaa bnede evv hanımı olmak istiyomm ee artık evde olduguna göre temizlikçide almazsın ??

hadi bakalıom canım hayırlı olsun .

kızlaaaaaaarrrrrr testlerim temiz çıktı doktorum progestan yazdı hap 200 mg sabah akşam bi de iğne 5'li 50 ml 3 günde bir yaptırıcam

1 ay sonra kontrole gel dedi:31::31::31:

yoruldum bugün, bulantım iki gündür azdı bugün fazlalaştı ilaçları nasıl kullanıcam şimdi onu düşünüyorum kimsede bilmiyo herhalde söylicez bu gidişle:26:

Buldum bulmasına ama ne yaptıgını yazıodu nerde oldugunu yazmıodu onuda bulurum yakında:1::1:sanada afiyet olsun buarada cnmm..

evet canım iyi doyurdum vallaha:)
canım ya sen yeni işe gireceksen kaçırma zaman isteme konularında biriken işleri yapman içinmi istediler anlamadım?

kızlaaaaaaarrrrrr testlerim temiz çıktı doktorum progestan yazdı hap 200 mg sabah akşam bi de iğne 5'li 50 ml 3 günde bir yaptırıcam

1 ay sonra kontrole gel dedi:31::31::31:

yoruldum bugün, bulantım iki gündür azdı bugün fazlalaştı ilaçları nasıl kullanıcam şimdi onu düşünüyorum kimsede bilmiyo herhalde söylicez bu gidişle:26:

gözün aydın cnmmmm çok sevindimmmm söle bari yada dayanabilirsen 10 haftalık falan olsun öle sölee...ayyy cok sevindim yaaa

evet canım iyi doyurdum vallaha:)
canım ya sen yeni işe gireceksen kaçırma zaman isteme konularında biriken işleri yapman içinmi istediler anlamadım?

yeni birini bulmak için istiyolar ;)

Back
X