• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

ayyyyy ben aysunu merak ediyommm napıyo acabaaaa naptın kız konuştunmu patronlarlaaaaaa :))

napimmm çalışıommm kuzucummm işler birikmiş maaşallahh içinden çıkmaya çalışıommm...konusmadım daha yemekten sonra konusucam..yalnız bütün patronlar burda :18::18:

tugbaemrah+ 12:05 Eklentiye Bakiyor neye bakıon kısss bulamadım nerde oldugunu :9::9::9:

nehaberrr can arkadaslarrrrrrrrrrr....................benim 28.günümm az kaldııı adetimee ateşimm 36.3

nehaberrr can arkadaslarrrrrrrrrrr....................benim 28.günümm az kaldııı adetimee ateşimm 36.3

merhaba canımmm...hadi bakalım hayırlı haberlerle gel inşallah...buarada ev cıkmış size sanırım yanlış hatırlamıosam hayırlı olsun güle güle oturun içi bebiş dolu olsun inşallahhh :34:

napimmm çalışıommm kuzucummm işler birikmiş maaşallahh içinden çıkmaya çalışıommm...konusmadım daha yemekten sonra konusucam..yalnız bütün patronlar burda :18::18:
ayy allah kolaylık versin cnm valla zorrr hadi hayırlısı olsun bakalım :))
tugbaemrah+ 12:05 Eklentiye Bakiyor neye bakıon kısss bulamadım nerde oldugunu :9::9::9:
yaaaa öleee ben bi kaybolurum beni kimsecikler bulamaz :)))
iii canım senden naber az kalmış bata hadi hayırlısı güzel haberler al inşallah :))
ben yemeğe gider görüşürüz gelmeye çalışırımmm...öpüldünüzzz...:54:

afiyet olsun cnmm bende kaçıyorum yavaş yavaş yemeğee :))

merhaba canımmm...hadi bakalım hayırlı haberlerle gel inşallah...buarada ev cıkmış size sanırım yanlış hatırlamıosam hayırlı olsun güle güle oturun içi bebiş dolu olsun inşallahhh :34:

cokk teşekkür ederimm canim benimm.pazar günüü gittim evii görmeyee gayett güzell yapıyolarr çok şükür sans güldüüüü bikeredee:)

cokk teşekkür ederimm canim benimm.pazar günüü gittim evii görmeyee gayett güzell yapıyolarr çok şükür sans güldüüüü bikeredee:)

ayyy ne güzelll cnmm yaaa adına çok seviniyorum allah bizede bi ev nasip etsin inşallah çok önemli ev sahibi olmak :))
inşallah bundan sonrası içinde şans hep yüzüne güler ve en kısa sürede bebişinde gelir inşallahh :))

nite tedirginsin kız.bas istifanı git.ohh kendini iyi hisset güçlü bir şekilde cık karşılarına ben istifa ediyorum de bas git..:):):)

Back
X