- Konu Sahibi tugbaemrah
- #7.161
ayyyyy ben aysunu merak ediyommm napıyo acabaaaa naptın kız konuştunmu patronlarlaaaaaa :))
işe gittimi o bugun ?
Ne yaptı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyyyy ben aysunu merak ediyommm napıyo acabaaaa naptın kız konuştunmu patronlarlaaaaaa :))
işe gittimi o bugun ?
Ne yaptı.
işe gittimi o bugun ?
Ne yaptı.
nehaberrr can arkadaslarrrrrrrrrrr....................benim 28.günümm az kaldııı adetimee ateşimm 36.3
ayy allah kolaylık versin cnm valla zorrr hadi hayırlısı olsun bakalım :))napimmm çalışıommm kuzucummm işler birikmiş maaşallahh içinden çıkmaya çalışıommm...konusmadım daha yemekten sonra konusucam..yalnız bütün patronlar burda :18::18:
yaaaa öleee ben bi kaybolurum beni kimsecikler bulamaz :)))tugbaemrah+ 12:05 Eklentiye Bakiyor neye bakıon kısss bulamadım nerde oldugunu![]()
iii canım senden naber az kalmış bata hadi hayırlısı güzel haberler al inşallah :))nehaberrr can arkadaslarrrrrrrrrrr....................benim 28.günümm az kaldııı adetimee ateşimm 36.3
ben yemeğe gider görüşürüz gelmeye çalışırımmm...öpüldünüzzz...![]()
merhaba canımmm...hadi bakalım hayırlı haberlerle gel inşallah...buarada ev cıkmış size sanırım yanlış hatırlamıosam hayırlı olsun güle güle oturun içi bebiş dolu olsun inşallahhh![]()
cokk teşekkür ederimm canim benimm.pazar günüü gittim evii görmeyee gayett güzell yapıyolarr çok şükür sans güldüüüü bikeredee:)
ayyy acıktım ben yaaaawwwww 12:30 olsada yemeğe gitsem :))
evet cnm işe gitti bugün konuşucaktı işten ayrılmak için merak ettim :))
napimmm çalışıommm kuzucummm işler birikmiş maaşallahh içinden çıkmaya çalışıommm...konusmadım daha yemekten sonra konusucam..yalnız bütün patronlar burda :18::18:
ben yemeğe gider görüşürüz gelmeye çalışırımmm...öpüldünüzzz...![]()
ohhhh afiyet bal şeker olsunnn :))ayyy varya bir güzel yemek yedirdi milli eğitim müdürümüz bize anlatamam.müthiş tokummm suan ..:)
ayyy hadi bakalım hayırlısı tubişim allah bizede hayırlısıyla işten rahat cıkmayı nasip etsin..