- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 163
- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #7.001
günaydın canlar herkese sağlıklı ve mutlu bir hafta diliyorum :))))
aynen ölee :)) hakkımızda hayırlısı olsun sağlıklı sıhatli olsunda en hayırlı zamanda olsunn ben artık takmıyorum :))
aynen ölee ve kurulan kaç güzel dostluklarrr iyiki varsıınızz canım arkadaşlarım
yaa bak bu saat olduu aysunum nie gelmediii nerdesin kız uyuyonmu halaaa :))
günaydın canlar herkese sağlıklı ve mutlu bir hafta diliyorum :))))
cnmmm benimmm :))) sende iyiki varsınnn :))evetg canım dostluklar cok daha güzel.teşşekür ediyuoprum hepinize dostluğunuzu bizle paylaştıgınız için.sizde ,iyiki varsınız.
kesin uyuyordur.izinli hala o dimi:)belide iyiymiş biraz daha sevindim.bel agrısı çok fena
cnmmm benimmm :))) sende iyiki varsınnn :))
normalde erken uyanırdı ama yok yaa o kesin uyanmıştırda annesine kahvaltıya falan gitmiştir oyuzden geleemiştir yadaa erkenden gezmelere çıkmıştır :)) ayy evet yaaa bel ağrısı çok kötüü bütün hayatını kısıtlıyo(
günaydınn cnmmm bendee sanaaaaaa güzelll pıt pıtlarııı duyup daha da mutlu olmanı diliyorumm :))
günaydın canımm sanada sağlıklı mutlu huzurlu bir hafta diliyorum.
ayy eevvvttt öle olsunn inşallah :))evet kesin gezxmelere gitmiştir.aman iyi olsunda birşey olmasında gezsin yeterki.
cnmm bendee merak ediyodum seni nasılsın nasıl gidiyo ultrasona girdinmi ???Gunaydin arkadaslar, nasilsiniz?
inş. canım tubişim oluruna bırakmışsın en iyisi kuzum bak sen gör inş. fazla bekletmiyecek bebeşin seni hemen gelecek :)))
Tubişim hava nasıl oralarda.burda güneşli.güneşi görünce böle içerde tıkalı kalıp istemıyorum hiç yaaaa:)keşke kalkıpğ gidebilsem:)
ayy eevvvttt öle olsunn inşallah :))
cnmm bendee merak ediyodum seni nasılsın nasıl gidiyo ultrasona girdinmi ???
inşallahh cnmmm allahım biliyo ne kadar istediğimi umarım boş bırakmaz kollarımı :))
Iyiyim, canim, sag ol. Iyi gidiyor sanki, hic bir zaman emin olamiyorum ki, sabahlari mide bulantisi devam ediyor, ama gun icinde iyiyim, az biraz kasiklarimda agri var o kadar. Cuma ultrasona gidiyorum, cok heyecanliyim, zaman gecmiyor sanki :) Sen nasilsin canim?
ayy eevvvttt öle olsunn inşallah :))
cnmm bendee merak ediyodum seni nasılsın nasıl gidiyo ultrasona girdinmi ???
inşallahh cnmmm allahım biliyo ne kadar istediğimi umarım boş bırakmaz kollarımı :))
ayyy cnm yaaa hadi bakalım hayırlı haberlerle gel inşallah :))) valla bende aynıı bebek için çalışmaları bıraktım herşeyi oluruna bırakıyorum :))
sag ol, arkadashim, bakalim gorebilirlerse cinsiyyetini de soyleyebilirler ama sanmiyorum, emin olmadan solemezler herhalde :) en iyisini yapiyorsun, canim. Bi arkadashim 4-5 ay denedi olmadi, en son biraktim dushunmeyi dedi, kafama takmiycam, cok rahatim dedi, o ay da hamile kaldi :) ınshallah siz de boyle en kisa zamanda sonuc alirsiniz :)
hulyacim, sen napiyorsun, canim? Korunuyor musunuz?
ayyy inşallahhhh içime erkek doğuyooo :))) artık herşey kısmet ben kafamı rahatlatmalıyım önce yoksa kendimi yıpratıyorum ki hiç gerek yok belkide banada öle olur ben tam bırakmışken süpriz yapar :)))sag ol, arkadashim, bakalim gorebilirlerse cinsiyyetini de soyleyebilirler ama sanmiyorum, emin olmadan solemezler herhalde :) En iyisini yapiyorsun, canim. Bi arkadashim 4-5 ay denedi olmadi, en son biraktim dushunmeyi dedi, kafama takmiycam, cok rahatim dedi, o ay da hamile kaldi :) Inshallah siz de boyle en kisa zamanda sonuc alirsiniz :)
Hulyacim, sen napiyorsun, canim? Korunuyor musunuz?
Aysundan haber varmı??
ayyy inşallahhhh içime erkek doğuyooo :))) artık herşey kısmet ben kafamı rahatlatmalıyım önce yoksa kendimi yıpratıyorum ki hiç gerek yok belkide banada öle olur ben tam bırakmışken süpriz yapar :)))
yok cnmm yaa maselefff :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?