2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

yaa bak bu saat olduu aysunum nie gelmediii nerdesin kız uyuyonmu halaaa :))

evetg canım dostluklar cok daha güzel.teşşekür ediyuoprum hepinize dostluğunuzu bizle paylaştıgınız için.sizde ,iyiki varsınız.

evetg canım dostluklar cok daha güzel.teşşekür ediyuoprum hepinize dostluğunuzu bizle paylaştıgınız için.sizde ,iyiki varsınız.
cnmmm benimmm :))) sende iyiki varsınnn :))
kesin uyuyordur.izinli hala o dimi:)belide iyiymiş biraz daha sevindim.bel agrısı çok fena

normalde erken uyanırdı ama yok yaa o kesin uyanmıştırda annesine kahvaltıya falan gitmiştir oyuzden geleemiştir yadaa erkenden gezmelere çıkmıştır :)) ayy evet yaaa bel ağrısı çok kötüü bütün hayatını kısıtlıyo (

evet kesin gezxmelere gitmiştir.aman iyi olsunda birşey olmasında gezsin yeterki.

evet kesin gezxmelere gitmiştir.aman iyi olsunda birşey olmasında gezsin yeterki.
ayy eevvvttt öle olsunn inşallah :))
Gunaydin arkadaslar, nasilsiniz?
cnmm bendee merak ediyodum seni nasılsın nasıl gidiyo ultrasona girdinmi ???
inş. canım tubişim oluruna bırakmışsın en iyisi kuzum bak sen gör inş. fazla bekletmiyecek bebeşin seni hemen gelecek :)))

inşallahh cnmmm allahım biliyo ne kadar istediğimi umarım boş bırakmaz kollarımı :))

Tubişim hava nasıl oralarda.burda güneşli.güneşi görünce böle içerde tıkalı kalıp istemıyorum hiç yaaaa:)keşke kalkıpğ gidebilsem:)

Tubişim hava nasıl oralarda.burda güneşli.güneşi görünce böle içerde tıkalı kalıp istemıyorum hiç yaaaa:)keşke kalkıpğ gidebilsem:)

ayy burdada güneş var az soğuk hava ama güneş çok güzelll :)) bendee dışarda olmak isteyommm

inşallahh cnmmm allahım biliyo ne kadar istediğimi umarım boş bırakmaz kollarımı :))

Iyiyim, canim, sag ol. Iyi gidiyor sanki, hic bir zaman emin olamiyorum ki, sabahlari mide bulantisi devam ediyor, ama gun icinde iyiyim, az biraz kasiklarimda agri var o kadar. Cuma ultrasona gidiyorum, cok heyecanliyim, zaman gecmiyor sanki :) Sen nasilsin canim?

ayyy cnm yaaa hadi bakalım hayırlı haberlerle gel inşallah :))) valla bende aynıı bebek için çalışmaları bıraktım herşeyi oluruna bırakıyorum :))

ayyy cnm yaaa hadi bakalım hayırlı haberlerle gel inşallah :))) valla bende aynıı bebek için çalışmaları bıraktım herşeyi oluruna bırakıyorum :))

sag ol, arkadashim, bakalim gorebilirlerse cinsiyyetini de soyleyebilirler ama sanmiyorum, emin olmadan solemezler herhalde :) En iyisini yapiyorsun, canim. Bi arkadashim 4-5 ay denedi olmadi, en son biraktim dushunmeyi dedi, kafama takmiycam, cok rahatim dedi, o ay da hamile kaldi :) Inshallah siz de boyle en kisa zamanda sonuc alirsiniz :)

Hulyacim, sen napiyorsun, canim? Korunuyor musunuz?

evet canım .korunuyoruz 3 ay korunacaz.ama bende bir değişiklik var cok acı cekıyorum yaaa

ayyy inşallahhhh içime erkek doğuyooo :))) artık herşey kısmet ben kafamı rahatlatmalıyım önce yoksa kendimi yıpratıyorum ki hiç gerek yok belkide banada öle olur ben tam bırakmışken süpriz yapar :)))
Aysundan haber varmı??

yok cnmm yaa maselefff :)))

merak ettimde iyidir inşALLAH..EVET CANIM BENCEDE HİÇÇ KAFAYA TAKMA.CÜNKÜ GERÇEKTEN ETKILIYOR.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…