- 21 Kasım 2011
- 5.998
- 9
- 108
- 42
- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #6.981
Canım ben burdayım ama sen yoksun...çok özledim slzleri
kızlarrr bi merhaba diyim dedimm :)))
alışverişe gidiyoruz ve çok mutluyum ben çokseviyorum alışverişi yaaaaaa akşama gelirseniz görüşürüzzzz öpüyorumm hepinizii
bende osledimmm ara ara baktim ama goremedim hic..basimin agrisi gecmio yaa dunden beri insallah yarina rahat uyanirimm.. belim daha ii Allaha sukur ..
ohhh kim sevmez alisverisi neler aldin bakalimmm cici aldinmi
kızlar bugün doktora gittim.kese göründü..çok mutluyum..Allah isteyen herkese nasip etsin...öpüyorum sizi.....
yok cnmm yaa kıyafete girmedik mutfak alışverişi ama ben onuda çok seviyorum :)))) senin nie başın ağrıyo gün içinde bilgisayara çok odaklandırsan belkide oyuzden ağrıyodur ...
günaydınn cnmm :))günaydınnnn.kızlarrrrrrrrrrrrrr.
canımmm neler aldın bakalım hafta sonu...nasılsın iyimisin.
günaydınn cnmm :))
valla mutfak alışverişi cnmm aylık stokladım :)) iyiyim valla cumartesi çalışmasam daha iyi olucektim ama neysee :)) sen nasılsın ??
günaydınn cnmm bende sanaaa süpper bi hafta diliyorum :)) aynen benimde öle cnmm ama ben artık kafaya takmamaya karar verdim artık bebek olayını kafamda bitiriyorumj olursa olur olmazsada yapcak bişi yok böle kendimi okadar yıpratıyorumki olucaı varsada olmicak ... oyuzdenn bundan sonrası için herşeyi oluruna bırakıyorum hatta dün kociş en verimli zamanlarımız hadi dedi bende hayır bebek için birlikte olmicam dedim :))günaydınn.herkesee iyi bi haftaa di,dliyorumm.........................bu ay hamileliklee ,lgili hiç umudum yokk.diger aya sıkı bi giriş yapcam
ohhh ne güzel bitirdin market işini.bende yapmalıyım ama ertelıyorum hep .
iyiyim bende nasıl olayım.cumartesi pazar misafirlerim vardı onları agırladım.
sabah işe geldim çok mutlu mesut,ama bizden yardım alan gencecik bir kadının intıhar haberini aldık ve haberlerde nasıl ıntahar ettiğini izleyince çok üzüldümm.
günaydınn cnmm bende sanaaa süpper bi hafta diliyorum :)) aynen benimde öle cnmm ama ben artık kafaya takmamaya karar verdim artık bebek olayını kafamda bitiriyorumj olursa olur olmazsada yapcak bişi yok böle kendimi okadar yıpratıyorumki olucaı varsada olmicak ... oyuzdenn bundan sonrası için herşeyi oluruna bırakıyorum hatta dün kociş en verimli zamanlarımız hadi dedi bende hayır bebek için birlikte olmicam dedim :))
aynen ölee yok valla ben ertemeiyom yoksa kalıyom dımdızlak ortada ii oldu herşeyimi aldım :)) ayy cnmm yaaa nolmuşş nie intihar etmiş ??
ya zaten biraz zor bı hayatı vardı bıldıgımız kadarıyla heralde bunalıma girdi iyice okudugumuz kadarıyla.vallaha bılmıyoz sakarya köprüsünden atlamış cuma günü akıntıdan bulunamamış hala
ayyyy bu aradaaaa 700 olmuşuzzz aysun yok ama ben kutlamayı başlatim oda uyanınca gelir heralde :)))
Eki Görüntüle 360566 Eki Görüntüle 360567 Eki Görüntüle 360568 Eki Görüntüle 360569
aynen ölee :)) hakkımızda hayırlısı olsun sağlıklı sıhatli olsunda en hayırlı zamanda olsunn ben artık takmıyorum :))tugbaacann aynı benim gibi yapmıssınn.bende en verimlii günlerimii degerlendirmedim.bari adet olursam içim yanmazz....................herayy takip yapıyorum bişie yaramıyooo.buayda kocislee dinlendikk bizz::):)
vayybeee koca kac güne ve kaç mesaja tekabül eder bu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?