- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 163
- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #7.041
aynen öle düşünüyorumm cnmm :)) nekadar mümkün ama onu bilemiyom :)) ayy cnmm yaa valla bak göz açıp kapayana kadar geçcek 2 ayda merak etme :))kızlarrr kafamızı rahatlatmamız lazım.düşünmemeliyiz.sizlerde öyle yapın bende kendimi şimdiden odaklıyorum
dun akşamda eşim soruyor nezmaan korunmayı bırakcaz dıye:)
valla bende öle düşünüyodum ama kısmet zatenn bu gidişleee yaz bebeği olcekler galiba :))bencede kuzucumm dusunmuom artik ne kadar gec olursa o kadarda ii hatta kış bebegi olmasin bari ablamin ufaklik cok hasta oldu klima falan mahvedio bronsit oldu bebis..nezaman olursa artik ama kisa denk gelmese daha ii tabi ..siz ne zaman birakiosunuz korunmayi
ayyy hadi bakalımm kısmet yaa bişi dicem pataloji sonucu temizdi peki neden olduguna dair bişi demişmiydi ??1 ay olacak kurtaj oldugum gerıye kaldı 2 ay haziran gibi başlıcaz çalışmalara.bakalım başka bişey cıkmazsa.
kürü hergun birkere yapmak yeter heralde sabah aksam duydum gibi hatirliom..ben konusamam yaa kocisle guler bana takilion oraya garip garip seler yapion dio...soleyemem ben anlican gunde belirlemiom artik biraktim ona ne zaman isterae o zaman oluuo oda ayda 2 kere oluyo(
aynen öle düşünüyorumm cnmm :)) nekadar mümkün ama onu bilemiyom :)) ayy cnmm yaa valla bak göz açıp kapayana kadar geçcek 2 ayda merak etme :))
valla bende öle düşünüyodum ama kısmet zatenn bu gidişleee yaz bebeği olcekler galiba :))
ayyy hadi bakalımm kısmet yaa bişi dicem pataloji sonucu temizdi peki neden olduguna dair bişi demişmiydi ??
Sabah akşam die biliyorum bende ama emin diilim :)) yaa senimki çocuk istemiyomu o olmadan çocı-uk olmuyo leylekler getirmiyo artık biliyo dimi ayy aysun acaba korkuyomu aynı şeyleri yaşamandan belki seni üzmemek için öle yapıyodur birazdaha zaman geçsin diye :))
aynen öle düşünüyorumm cnmm :)) nekadar mümkün ama onu bilemiyom :)) ayy cnmm yaa valla bak göz açıp kapayana kadar geçcek 2 ayda merak etme :))
valla bende öle düşünüyodum ama kısmet zatenn bu gidişleee yaz bebeği olcekler galiba :))
ayyy hadi bakalımm kısmet yaa bişi dicem pataloji sonucu temizdi peki neden olduguna dair bişi demişmiydi ??
sabah akşam die biliyorum bende ama emin diilim :)) yaa senimki çocuk istemiyomu o olmadan çocı-uk olmuyo leylekler getirmiyo artık biliyo dimi ayy aysun acaba korkuyomu aynı şeyleri yaşamandan belki seni üzmemek için öle yapıyodur birazdaha zaman geçsin diye :))
ozaman sevindim cnmm başka bi nedeni olmadığına :)) bundan sonraki sorunsuz gelicek kucağına inşallah :))evet yaa zaman ne cabuk geçiyor dün gibi??o gün.
Canım valalha hiç bişey demedi.doğal sebeplerden dedi özel bbişey yok dedi.bilmem vallaha.
tamam cnmmm bende seni öpüyorum cnmmm güzel akşamlarrr :)))Kızlar ben çıkıyorum erkenden bankaya felan gideceğim.öpüyorum hepnizi güzel akşamlar diliyorum bütük k.k topluluğuna.hamişlerimiz kendinize dikkat edin .
ne gezentisii kızzzzz ayyy çok çok sevindim yaaaaaaa allah sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah esranın :)))tuğbaaa gezenti tıuğbaaa esra hamile değeri yüksek sanırsam ikiz:)
inşalalh canımk hepimizin aynı zamanda dolarmış göbüşleri.yaza denk gelir inşalalh daga rahat oluyormuş büyütmek.
belkide o nedenle yapmiodur olabilir kuzucum ..bende sabah aksam duymistum bakarim bi kagit cikarmistim okuyim bi onu..kapatiom ben cnm sarj bitio bide misafir var ayip oluuo opuuom cookkk
canım tebrık ederim çok sevindimm hayırlısıyla kucagına almayı nasipo etsin..
çok sağol canım.çok heyecanlı bir süreç yaa..içim içimi yiyor korkuyorum ya bebeğim beni bırakırsa diye..bir sonraki randevu 3 hafta sonra nasıl geçcek zaman bilmiyorum.Allah isteyen herkese nasip etsin..dualarım sizlerle arkadaşlarım....
aaaaa döverim bak heee o nasıl sözzz bırakmıcak bebiş sıkıca tutuncak sana :))
cnm bu doğanın kanunu allah böle yazdıysa yapcak bişey yok ama sen olabildiğince kendini rahat tut cnm olurmu bol bol dua et :)) sen olumlu düşünki bebeğine bu endişen yansımasın :))ayy canım benim inşallah...çevremdeki bi çok kişi düşük yaptı onlar beni çok etkiliyor tubacım yaa...valla inanır mısın hergün ultrasonda göresim var..büyüdüğünü geliştiğini bilmek istiyorum.korkuyorum bişey olcak pirincime diye elimde değil canım yaa...
tubiş nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnn
çok sağol canım.çok heyecanlı bir süreç yaa..içim içimi yiyor korkuyorum ya bebeğim beni bırakırsa diye..bir sonraki randevu 3 hafta sonra nasıl geçcek zaman bilmiyorum.Allah isteyen herkese nasip etsin..dualarım sizlerle arkadaşlarım....
günaydın bayanlarr..bugün nasılıız.
ben biraz uyuşuk başlasamda havanın güzelliği sebebi ile inşallah uyuşukluğum geçicek biliyorum.
hepinize güzel sorunsuz mutku bir gün dilerim..
günaydın cnmmm :))) ayyy evet yaaa git gide havalarda ısınıyoo benide bi mutluluk basıyoo :))
ayyy hülyaaa evettt yaaa çok özlemişim yazııııyaz gelsin cıvıl cıvıl olsun heryerler yaaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?