- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #6.961
canım paşa hamdolsun çok iyi ama ben bugün gene panik atak geçirdim yatakta ne olucek kız benim bu halim ya bu ataklar beni çok yoruyoayy paşam yaaa yirimm seniii :)) kuşun nasıllll ????? ve sen nasılsın ????
günaydınnnnnn kızlarrrrrrrrr.çok mutluyumm bizee tokiii çıktıııııııııııııı
hayır canım malesef ben bu ay kimyasal düşük yaşadım hamile diilimcanım mrb hamilemisin ? eger hamıleyse test yapmadan once hamılelık belırtılerının hepsını yasadın mı canım ?
cnnmmm yaaaaa doktora göründünmüü dualrım seninle korkma olurmu hiç bişi olmucak kuzuna ...kızlar salı gecesi aşırı kanamam oldu şuanda yatıyorum. benim için bol bol dua edin ne olur.. :)
ayy cnmm yaaa nolur nolmaz lütfen dikkat ett ... batın yaklaştı .. ayy aynen anlamıyom bende zaten nie arıyolarsa gıcvıklar işteeee .... mutfagımızı derkennnnwalla ii gidio rejimm ben bile şaşırdım kendime...etkilendim heralde hiç konuşmadık ama doktorda konustum ya ondan etkilenmişimdir diom..dün eşimin teyzesinde kahvaltı yaptık kayınannemle sonra pazara gittik sonra parkta oturduk biraz...sonra kayınbabamın arabasını aldım pazardan aldıklarımızı yerleştirdik araba çalışmadı araba itekledim bide...:)) korktum sonra ama kısmet bakalım...hafif göğüs ağrım var normale dönüom heralde daha yeni yeni ağrımaya başlıo..sertleşti iice..yaklaştı batımda ...:18::18::18:
oooo haftasonu nie ararlar yaaa anlamıom yaniii...kolay gelsin sana canımmmm...çarşıya gidecem kayınvaldem ve teyzelerle :) ama öncesinde çalışim dedim...mutfağımızı çiziom şimdi
canım paşa hamdolsun çok iyi ama ben bugün gene panik atak geçirdim yatakta ne olucek kız benim bu halim ya bu ataklar beni çok yoruyo
senin adına çok sevindim canım benim
hayır canım malesef ben bu ay kimyasal düşük yaşadım hamile diilim(
cnnmmm yaaaaa doktora göründünmüü dualrım seninle korkma olurmu hiç bişi olmucak kuzuna ...
ayy cnmm yaaa nolur nolmaz lütfen dikkat ett ... batın yaklaştı .. ayy aynen anlamıyom bende zaten nie arıyolarsa gıcvıklar işteeee .... mutfagımızı derkennnn
cnnm çok sevindim iyileşmesinee :)) yaa sende dikkat et lütfenn paşammm doktor hiç bişey yapamıyomu bu duruma ??
tamam cnm dikkat edicem carsiya geldik metrodaydim cekmedi tlf.suanki evimizin mutfagi cnm deneme amacli olcup ciziom :)
heeee bendee zaten süppwer bi mutfağın var değiştirmek istiyon sandımmm eger öle bişi olusa sen eskileri bana yolla ben sana kargo ücretini öderim
tamam canim degistirirsem yollarim tabiben aciktim ayyy az yaptim kahvaltiyi sen ne zaman yicen yemek
ayy bende çok az yaptım şimdi burgerking den tendergrill söledik gelcek ve yicem inşallah bugün kaçamak ünüm ilan ettim ama akrebe sölemek yok heeee
çok saol cnmmm :))) tamam bitanemmm öptümm :))ohhhh afiyet olsun tmm solemek yok ben kapatim kuzucum yururken zor oluo optumm
herkese güzel hafta sonları diliyorum :)))
yaw canım hayırlı olsun eviniz güzel günlerde oturun inş.
çok saol cnmmm :))) tamam bitanemmm öptümm :))
saol bitanemm sanada ii haftasonlarıı :)))
çalışıyormusun canım bende 2 de falan çıkıcam
seray nasılsın kuzum ?
ayyyy son yarım saat bitsin artıkk valla zaman geçsin diyee tırnaklarımı törpüledim tırnak etlerimi aldımm falan filan yookk zaman geçmiyorrrrr
gecer kissss bak 15 dk kaldi birsurude bakim yapmissin kendine bu sayedeben dolmustayim eve gidiom cok aciktim ay bisi yemedim daha
aynen tek getirisi o oldu zatenn :)) ayyy kıyamam burdan sanada sölimmi bi burgerking :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?