2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

ayy paşam yaaa yirimm seniii :)) kuşun nasıllll ????? ve sen nasılsın ????
canım paşa hamdolsun çok iyi ama ben bugün gene panik atak geçirdim yatakta ne olucek kız benim bu halim ya bu ataklar beni çok yoruyo
günaydınnnnnn kızlarrrrrrrrr.çok mutluyumm bizee tokiii çıktıııııııııııııı

senin adına çok sevindim canım benim

canım mrb hamilemisin ? eger hamıleyse test yapmadan once hamılelık belırtılerının hepsını yasadın mı canım ?
hayır canım malesef ben bu ay kimyasal düşük yaşadım hamile diilim (
kızlar salı gecesi aşırı kanamam oldu şuanda yatıyorum. benim için bol bol dua edin ne olur.. :)
cnnmmm yaaaaa doktora göründünmüü dualrım seninle korkma olurmu hiç bişi olmucak kuzuna ...
ayy cnmm yaaa nolur nolmaz lütfen dikkat ett ... batın yaklaştı .. ayy aynen anlamıyom bende zaten nie arıyolarsa gıcvıklar işteeee .... mutfagımızı derkennnn
canım paşa hamdolsun çok iyi ama ben bugün gene panik atak geçirdim yatakta ne olucek kız benim bu halim ya bu ataklar beni çok yoruyo

senin adına çok sevindim canım benim

cnnm çok sevindim iyileşmesinee :)) yaa sende dikkat et lütfenn paşammm doktor hiç bişey yapamıyomu bu duruma ??

uupppsss yaaaa çok sıkıldımmm zaman hiç geçmiyoo acıktımm yaa saat 4 olurmu acepp ??

tamam cnm dikkat edicem carsiya geldik metrodaydim cekmedi tlf.suanki evimizin mutfagi cnm deneme amacli olcup ciziom :)

tamam cnm dikkat edicem carsiya geldik metrodaydim cekmedi tlf.suanki evimizin mutfagi cnm deneme amacli olcup ciziom :)

heeee bendee zaten süppwer bi mutfağın var değiştirmek istiyon sandımmm eger öle bişi olusa sen eskileri bana yolla ben sana kargo ücretini öderim

heeee bendee zaten süppwer bi mutfağın var değiştirmek istiyon sandımmm eger öle bişi olusa sen eskileri bana yolla ben sana kargo ücretini öderim

tamam canim degistirirsem yollarim tabi ben aciktim ayyy az yaptim kahvaltiyi sen ne zaman yicen yemek

tamam canim degistirirsem yollarim tabi ben aciktim ayyy az yaptim kahvaltiyi sen ne zaman yicen yemek

ayy bende çok az yaptım şimdi burgerking den tendergrill söledik gelcek ve yicem inşallah bugün kaçamak ünüm ilan ettim ama akrebe sölemek yok heeee

herkese güzel hafta sonları diliyorum :)))

yaw canım hayırlı olsun eviniz güzel günlerde oturun inş.

ayyyy son yarım saat bitsin artıkk valla zaman geçsin diyee tırnaklarımı törpüledim tırnak etlerimi aldımm falan filan yookk zaman geçmiyorrrrr

ayyyy son yarım saat bitsin artıkk valla zaman geçsin diyee tırnaklarımı törpüledim tırnak etlerimi aldımm falan filan yookk zaman geçmiyorrrrr

gecer kissss bak 15 dk kaldi birsurude bakim yapmissin kendine bu sayede ben dolmustayim eve gidiom cok aciktim ay bisi yemedim daha

kızlar bugün doktora gittim.kese göründü..çok mutluyum..Allah isteyen herkese nasip etsin...öpüyorum sizi.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…