• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

yaa bak bu saat olduu aysunum nie gelmediii nerdesin kız uyuyonmu halaaa :))

aynen ölee :)) hakkımızda hayırlısı olsun sağlıklı sıhatli olsunda en hayırlı zamanda olsunn ben artık takmıyorum :))

aynen ölee ve kurulan kaç güzel dostluklarrr iyiki varsıınızz canım arkadaşlarım :48::48::48::48::48:

evetg canım dostluklar cok daha güzel.teşşekür ediyuoprum hepinize dostluğunuzu bizle paylaştıgınız için.sizde ,iyiki varsınız.

evetg canım dostluklar cok daha güzel.teşşekür ediyuoprum hepinize dostluğunuzu bizle paylaştıgınız için.sizde ,iyiki varsınız.
cnmmm benimmm :))) sende iyiki varsınnn :))
kesin uyuyordur.izinli hala o dimi:)belide iyiymiş biraz daha sevindim.bel agrısı çok fena

normalde erken uyanırdı ama yok yaa o kesin uyanmıştırda annesine kahvaltıya falan gitmiştir oyuzden geleemiştir yadaa erkenden gezmelere çıkmıştır :)) ayy evet yaaa bel ağrısı çok kötüü bütün hayatını kısıtlıyo :((

cnmmm benimmm :))) sende iyiki varsınnn :))

normalde erken uyanırdı ama yok yaa o kesin uyanmıştırda annesine kahvaltıya falan gitmiştir oyuzden geleemiştir yadaa erkenden gezmelere çıkmıştır :)) ayy evet yaaa bel ağrısı çok kötüü bütün hayatını kısıtlıyo :((

evet kesin gezxmelere gitmiştir.aman iyi olsunda birşey olmasında gezsin yeterki.

evet kesin gezxmelere gitmiştir.aman iyi olsunda birşey olmasında gezsin yeterki.
ayy eevvvttt öle olsunn inşallah :))
Gunaydin arkadaslar, nasilsiniz? :16:
cnmm bendee merak ediyodum seni nasılsın nasıl gidiyo ultrasona girdinmi ???
inş. canım tubişim oluruna bırakmışsın en iyisi kuzum bak sen gör inş. fazla bekletmiyecek bebeşin seni hemen gelecek :)))

:54::54::54:

inşallahh cnmmm allahım biliyo ne kadar istediğimi umarım boş bırakmaz kollarımı :))

Tubişim hava nasıl oralarda.burda güneşli.güneşi görünce böle içerde tıkalı kalıp istemıyorum hiç yaaaa:)keşke kalkıpğ gidebilsem:)

Tubişim hava nasıl oralarda.burda güneşli.güneşi görünce böle içerde tıkalı kalıp istemıyorum hiç yaaaa:)keşke kalkıpğ gidebilsem:)

ayy burdada güneş var az soğuk hava ama güneş çok güzelll :)) bendee dışarda olmak isteyommm

inşallahh cnmmm allahım biliyo ne kadar istediğimi umarım boş bırakmaz kollarımı :))

Iyiyim, canim, sag ol. Iyi gidiyor sanki, hic bir zaman emin olamiyorum ki, sabahlari mide bulantisi devam ediyor, ama gun icinde iyiyim, az biraz kasiklarimda agri var o kadar. Cuma ultrasona gidiyorum, cok heyecanliyim, zaman gecmiyor sanki :) Sen nasilsin canim?

Iyiyim, canim, sag ol. Iyi gidiyor sanki, hic bir zaman emin olamiyorum ki, sabahlari mide bulantisi devam ediyor, ama gun icinde iyiyim, az biraz kasiklarimda agri var o kadar. Cuma ultrasona gidiyorum, cok heyecanliyim, zaman gecmiyor sanki :) Sen nasilsin canim?

ayyy cnm yaaa hadi bakalım hayırlı haberlerle gel inşallah :))) valla bende aynıı bebek için çalışmaları bıraktım herşeyi oluruna bırakıyorum :))

ayyy cnm yaaa hadi bakalım hayırlı haberlerle gel inşallah :))) valla bende aynıı bebek için çalışmaları bıraktım herşeyi oluruna bırakıyorum :))

sag ol, arkadashim, bakalim gorebilirlerse cinsiyyetini de soyleyebilirler ama sanmiyorum, emin olmadan solemezler herhalde :) En iyisini yapiyorsun, canim. Bi arkadashim 4-5 ay denedi olmadi, en son biraktim dushunmeyi dedi, kafama takmiycam, cok rahatim dedi, o ay da hamile kaldi :) Inshallah siz de boyle en kisa zamanda sonuc alirsiniz :)

Hulyacim, sen napiyorsun, canim? Korunuyor musunuz?

sag ol, arkadashim, bakalim gorebilirlerse cinsiyyetini de soyleyebilirler ama sanmiyorum, emin olmadan solemezler herhalde :) en iyisini yapiyorsun, canim. Bi arkadashim 4-5 ay denedi olmadi, en son biraktim dushunmeyi dedi, kafama takmiycam, cok rahatim dedi, o ay da hamile kaldi :) ınshallah siz de boyle en kisa zamanda sonuc alirsiniz :)

hulyacim, sen napiyorsun, canim? Korunuyor musunuz?

evet canım .korunuyoruz 3 ay korunacaz.ama bende bir değişiklik var cok acı cekıyorum yaaa:(

sag ol, arkadashim, bakalim gorebilirlerse cinsiyyetini de soyleyebilirler ama sanmiyorum, emin olmadan solemezler herhalde :) En iyisini yapiyorsun, canim. Bi arkadashim 4-5 ay denedi olmadi, en son biraktim dushunmeyi dedi, kafama takmiycam, cok rahatim dedi, o ay da hamile kaldi :) Inshallah siz de boyle en kisa zamanda sonuc alirsiniz :)

Hulyacim, sen napiyorsun, canim? Korunuyor musunuz?
ayyy inşallahhhh içime erkek doğuyooo :))) artık herşey kısmet ben kafamı rahatlatmalıyım önce yoksa kendimi yıpratıyorum ki hiç gerek yok belkide banada öle olur ben tam bırakmışken süpriz yapar :)))
Aysundan haber varmı??

yok cnmm yaa maselefff :)))

ayyy inşallahhhh içime erkek doğuyooo :))) artık herşey kısmet ben kafamı rahatlatmalıyım önce yoksa kendimi yıpratıyorum ki hiç gerek yok belkide banada öle olur ben tam bırakmışken süpriz yapar :)))

yok cnmm yaa maselefff :)))

merak ettimde iyidir inşALLAH..EVET CANIM BENCEDE HİÇÇ KAFAYA TAKMA.CÜNKÜ GERÇEKTEN ETKILIYOR.

Back
X