- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 163
- Konu Sahibi tugbaemrah
- #7.001
yaa bak bu saat olduu aysunum nie gelmediii nerdesin kız uyuyonmu halaaa :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın canlar herkese sağlıklı ve mutlu bir hafta diliyorum :))))
aynen ölee :)) hakkımızda hayırlısı olsun sağlıklı sıhatli olsunda en hayırlı zamanda olsunn ben artık takmıyorum :))
aynen ölee ve kurulan kaç güzel dostluklarrr iyiki varsıınızz canım arkadaşlarım![]()
yaa bak bu saat olduu aysunum nie gelmediii nerdesin kız uyuyonmu halaaa :))
günaydın canlar herkese sağlıklı ve mutlu bir hafta diliyorum :))))
cnmmm benimmm :))) sende iyiki varsınnn :))evetg canım dostluklar cok daha güzel.teşşekür ediyuoprum hepinize dostluğunuzu bizle paylaştıgınız için.sizde ,iyiki varsınız.
kesin uyuyordur.izinli hala o dimi:)belide iyiymiş biraz daha sevindim.bel agrısı çok fena
cnmmm benimmm :))) sende iyiki varsınnn :))
normalde erken uyanırdı ama yok yaa o kesin uyanmıştırda annesine kahvaltıya falan gitmiştir oyuzden geleemiştir yadaa erkenden gezmelere çıkmıştır :)) ayy evet yaaa bel ağrısı çok kötüü bütün hayatını kısıtlıyo(
günaydınn cnmmm bendee sanaaaaaa güzelll pıt pıtlarııı duyup daha da mutlu olmanı diliyorumm :))
günaydın canımm sanada sağlıklı mutlu huzurlu bir hafta diliyorum.
ayy eevvvttt öle olsunn inşallah :))evet kesin gezxmelere gitmiştir.aman iyi olsunda birşey olmasında gezsin yeterki.
cnmm bendee merak ediyodum seni nasılsın nasıl gidiyo ultrasona girdinmi ???Gunaydin arkadaslar, nasilsiniz?![]()
inş. canım tubişim oluruna bırakmışsın en iyisi kuzum bak sen gör inş. fazla bekletmiyecek bebeşin seni hemen gelecek :)))
![]()
Tubişim hava nasıl oralarda.burda güneşli.güneşi görünce böle içerde tıkalı kalıp istemıyorum hiç yaaaa:)keşke kalkıpğ gidebilsem:)
ayy eevvvttt öle olsunn inşallah :))
cnmm bendee merak ediyodum seni nasılsın nasıl gidiyo ultrasona girdinmi ???
inşallahh cnmmm allahım biliyo ne kadar istediğimi umarım boş bırakmaz kollarımı :))
Iyiyim, canim, sag ol. Iyi gidiyor sanki, hic bir zaman emin olamiyorum ki, sabahlari mide bulantisi devam ediyor, ama gun icinde iyiyim, az biraz kasiklarimda agri var o kadar. Cuma ultrasona gidiyorum, cok heyecanliyim, zaman gecmiyor sanki :) Sen nasilsin canim?
ayy eevvvttt öle olsunn inşallah :))
cnmm bendee merak ediyodum seni nasılsın nasıl gidiyo ultrasona girdinmi ???
inşallahh cnmmm allahım biliyo ne kadar istediğimi umarım boş bırakmaz kollarımı :))
ayyy cnm yaaa hadi bakalım hayırlı haberlerle gel inşallah :))) valla bende aynıı bebek için çalışmaları bıraktım herşeyi oluruna bırakıyorum :))
sag ol, arkadashim, bakalim gorebilirlerse cinsiyyetini de soyleyebilirler ama sanmiyorum, emin olmadan solemezler herhalde :) en iyisini yapiyorsun, canim. Bi arkadashim 4-5 ay denedi olmadi, en son biraktim dushunmeyi dedi, kafama takmiycam, cok rahatim dedi, o ay da hamile kaldi :) ınshallah siz de boyle en kisa zamanda sonuc alirsiniz :)
hulyacim, sen napiyorsun, canim? Korunuyor musunuz?
ayyy inşallahhhh içime erkek doğuyooo :))) artık herşey kısmet ben kafamı rahatlatmalıyım önce yoksa kendimi yıpratıyorum ki hiç gerek yok belkide banada öle olur ben tam bırakmışken süpriz yapar :)))sag ol, arkadashim, bakalim gorebilirlerse cinsiyyetini de soyleyebilirler ama sanmiyorum, emin olmadan solemezler herhalde :) En iyisini yapiyorsun, canim. Bi arkadashim 4-5 ay denedi olmadi, en son biraktim dushunmeyi dedi, kafama takmiycam, cok rahatim dedi, o ay da hamile kaldi :) Inshallah siz de boyle en kisa zamanda sonuc alirsiniz :)
Hulyacim, sen napiyorsun, canim? Korunuyor musunuz?
Aysundan haber varmı??
ayyy inşallahhhh içime erkek doğuyooo :))) artık herşey kısmet ben kafamı rahatlatmalıyım önce yoksa kendimi yıpratıyorum ki hiç gerek yok belkide banada öle olur ben tam bırakmışken süpriz yapar :)))
yok cnmm yaa maselefff :)))