- Konu Sahibi tugbaemrah
-
eveveveevttttt azıcık içimiz rahatlar deşarj oluruz hadddeeee dövelimmmmmhayrolsun bakalım...bilmiommm düşmanım olabilirrr...ama öldüremedimki ben kaçtı...bi ara beni kovalıodu..kaçıodum üstüme geliodu sonrada kayboldu..dövelim beraber tubiş...Eki Görüntüle 312332 Eki Görüntüle 312333
evet canım ikimizin ortak kararı oda istiyor.artık bir bebişimiz olsun diyoır.evet baskın kadınlardan hoşlanmıyor böle salak sümsük bişey olcaz.sesimizi cıkarmıcaz.
Aman neyse bunu takıp günü kendime zehir edemem.oldu bitti kendi düşünsün bende biraz uzak davranayımda görsün nasıl oluyormuş istesin benden bişilerde bende karşılığı vermıyım bak benı nasıl anlıyor.neyse kızlar geçen ay 26 sında hastalanmıştım.buayda sanırım 26sında hastalancam gecıkmezsem.ama hic bir belirti yok sadece akıntılarım devam ediyor.
tabiki kendi kararın saygı duyarım ama yapma bence :))) neysee kasıklarında minik minik ağrılar varmı??
ZAMAN ZAMN OLUYOR.AMA BİRAZ CENAZEMİZ DOLAYISIYLA SOGUKTA KALDIM ÜŞÜTTÜM SANIRIM.ANLAYAmıyorum sol tarafımda bir agrı var suan mesela.
kızlar ben işe dönüyorum...birsürü işim var...(( size iyi sohbetler...girmeye çalışırım...öpüldünüz
cnm bende ufaufak şimşekler çakıyo gibi oluyodu gününe az kaldı inşallah hamişsindir ve sana ve eşine güzel bi 2012 hediyesi olur :))
kızlar ben işe dönüyorum...birsürü işim var...(( size iyi sohbetler...girmeye çalışırım...öpüldünüz
tamam cnm ara ara gell özletme kendini :))
kolay gelsin canım ara ara gel evet.bende işteyim boş kaldıgımda hemen dönüyorum k,im ne yazmış die
canım sen çalışıyormusun ev hanımımısın?tugba sen ?ne iş yapıyorsun nerde çalşısıyorsun ne iş yapıyorsun?
çalışıorum maalesef ama az kaldı ev hanımlığına terfi etcem :d:d bunaldım artık...
cnm malesef çalışıyorumcanım sen çalışıyormusun ev hanımımısın?tugba sen ?ne iş yapıyorsun nerde çalşısıyorsun ne iş yapıyorsun?
bizde seni seviyoruz cnm :)))))tamam canlarımmmmm...kapamayı unutmuşum bak..şimdi gördümmm yazdıklarınızıda...sizi seviyorummmm...
bendeeeeee bi hamiş kalim allah nasip etseydi şubat gibi doğumiznine çıkcaktım yaaaaçalışıorum maalesef ama az kaldı ev hanımlığına terfi etcembunaldım artık...
allah herkese nasip etsin ev hanımlığını.bizde seni seviyoruz:)
bende terfi etmek istiyorum ev hanımlığına..
kızlar kan testini yaptırdım sonuç:8507 çıktı
6 hatfalıkmış benim fındık
Darısı başınıza olsun insallah..
çokkk sevindimm canım.allah kuıcağına almayı nasip etsin.
Ayy bıcır bıcır bişey o9lcak allahın izni ile .
Amin allah cümlemize isteyen herkeze nasip etsin.
ayyyyy kıyamammmmmmmAlnımda bir sivilce olgunlaşmaya başladı yaaa
kızlar kan testini yaptırdım sonuç:8507 çıktı
6 hatfalıkmış benim fındık
darısı başınıza olsun insallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?