2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

Aman neyse bunu takıp günü kendime zehir edemem.oldu bitti kendi düşünsün bende biraz uzak davranayımda görsün nasıl oluyormuş istesin benden bişilerde bende karşılığı vermıyım bak benı nasıl anlıyor.neyse kızlar geçen ay 26 sında hastalanmıştım.buayda sanırım 26sında hastalancam gecıkmezsem.ama hic bir belirti yok sadece akıntılarım devam ediyor.

eveveveevttttt azıcık içimiz rahatlar deşarj oluruz hadddeeee dövelimmmmm düşmanlar senden korkmuş kaçmış cnm :))
evet canım ikimizin ortak kararı oda istiyor.artık bir bebişimiz olsun diyoır.evet baskın kadınlardan hoşlanmıyor böle salak sümsük bişey olcaz.sesimizi cıkarmıcaz.

cnm öle düşünme lütfenn sadece biraz alttan almayı dene bence :)) bebekte ortak kararınızmış ne güzel ona eger böle üzülürsen bu psikolojiyle hamile kalmanın sağlıklı olmicanı söle istersen bide anlattığına göre sana normal gelsede tavırların eşine normal gelmediği için öle olmuş olabilir istersen haftasonu güzel bi masa hazırla oturup yavaş yavaş birbirini anlayarak birbirinizi suçlamadan konuşun belki ikinizede iyi gelir :))

tabiki kendi kararın saygı duyarım ama yapma bence :))) neysee kasıklarında minik minik ağrılar varmı??

ZAMAN ZAMN OLUYOR.AMA BİRAZ CENAZEMİZ DOLAYISIYLA SOGUKTA KALDIM ÜŞÜTTÜM SANIRIM.ANLAYAmıyorum sol tarafımda bir agrı var suan mesela.

cnm bende ufaufak şimşekler çakıyo gibi oluyodu gününe az kaldı inşallah hamişsindir ve sana ve eşine güzel bi 2012 hediyesi olur :))

kızlar ben işe dönüyorum...birsürü işim var...(( size iyi sohbetler...girmeye çalışırım...öpüldünüz

canım sen çalışıyormusun ev hanımımısın?tugba sen ?ne iş yapıyorsun nerde çalşısıyorsun ne iş yapıyorsun?
cnm malesef çalışıyorum ((( bi yemek şirketinin çağrı merkezinde :)) sen??
tamam canlarımmmmm...kapamayı unutmuşum bak..şimdi gördümmm yazdıklarınızıda...sizi seviyorummmm...
bizde seni seviyoruz cnm :)))))
çalışıorum maalesef ama az kaldı ev hanımlığına terfi etcem bunaldım artık...
bendeeeeee bi hamiş kalim allah nasip etseydi şubat gibi doğumiznine çıkcaktım yaaaa ((
allah herkese nasip etsin ev hanımlığını.bizde seni seviyoruz:)
bende terfi etmek istiyorum ev hanımlığına..

evetttt hemen hamiş kalalım inşallah terfi edelim ev hanımlığına :))

kızlar kan testini yaptırdım sonuç:8507 çıktı
6 hatfalıkmış benim fındık
Darısı başınıza olsun insallah..

çokkk sevindimm canım.allah kuıcağına almayı nasip etsin.
Ayy bıcır bıcır bişey o9lcak allahın izni ile .
Amin allah cümlemize isteyen herkeze nasip etsin.

Alnımda bir sivilce olgunlaşmaya başladı yaaa
ayyyyy kıyamammmmmmm
kızlar kan testini yaptırdım sonuç:8507 çıktı
6 hatfalıkmış benim fındık
darısı başınıza olsun insallah..

bende şimdi kızcaktım sana diet grubundan ayrılmışşın herkeze yazmışsın bize en son
neyse cnm hayırlı olsun Allah sağsağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah :))

Ayyyyyyyyyyy bugun vakit geçmiyor.erken çıkacağım da ama vakit gelmiyor...saat bir an önce 4 olsunnnnn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…