• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

hımmm amaaa bence ozamnda içme çünkü belki çalışmalar sonuç verir ve hamişsindir tutunmaya çalışıyodur falan filan (( galiba içirmicem ben o şarabı sana :1::1::1:))

muhab betinize girdim ama canım bencede egerki öyle bir umudun varsa içme alkol pek iyi değil malum bilirsin.bende senin gibi şarap tutkunuyum ama 2 aydır hemen hemen içmiyorum

olsun canım buna şükür sen takma kafana yeterki RAbbim ol desin yeterki:16: incir yumurta sayısını çoğaltıyo çatlamayı kolaylaştırıyo die biliyorum ben. bu ay klomen kullancam ya incir kürüde yapayım diyorm. kahve ne işe yarıyomuşki:44:

ya biz şimdi neler yiyelim içelim bu ay. çok yoğun çalışmamız lazm bizimde:1: keçi boynuzu pekmezi mi içirsem eşime o ne işe yarıyo acaba:44:

olsun canım buna şükür sen takma kafana yeterki rabbim ol desin yeterki:16: Incir yumurta sayısını çoğaltıyo çatlamayı kolaylaştırıyo die biliyorum ben. Bu ay klomen kullancam ya incir kürüde yapayım diyorm. Kahve ne işe yarıyomuşki:44:

bakalım dr adetliyken gel dedi hap tedavisine başlıcakmış.nedir nasıl olur bilmiyorum.çalşıtığım için dr birdaha görüşemedim.inciri nasıl tüketiyorsun.kuru incirmi.bende yapayım yaa.

hımmm amaaa bence ozamnda içme çünkü belki çalışmalar sonuç verir ve hamişsindir tutunmaya çalışıyodur falan filan (( galiba içirmicem ben o şarabı sana :1::1::1:))

bencede içirmicen içmem o zaman sözzzzzzzzzzz sana tubişimmm....dün accık içtim ama...:17:

1 tanecik yumurtam büyümüş dr öyle dedi..
ohhh ne güzelll bide o döllenirse harika bebeiş gelir bu ay inşallah çalışmalara devam :))
olsun canım buna şükür sen takma kafana yeterki RAbbim ol desin yeterki:16: incir yumurta sayısını çoğaltıyo çatlamayı kolaylaştırıyo die biliyorum ben. bu ay klomen kullancam ya incir kürüde yapayım diyorm. kahve ne işe yarıyomuşki:44:

cnm kahveyi birlikte olmadan 2 saat önce eşine içiriyosub spermleri hareketlendiriyo :))

bakalım dr adetliyken gel dedi hap tedavisine başlıcakmış.nedir nasıl olur bilmiyorum.çalşıtığım için dr birdaha görüşemedim.inciri nasıl tüketiyorsun.kuru incirmi.bende yapayım yaa.

klomen vrcektr sanada belki adetin 5.günü başlanıyo ona. internette yazıyo bulayım yazayım sana

muhab betinize girdim ama canım bencede egerki öyle bir umudun varsa içme alkol pek iyi değil malum bilirsin.bende senin gibi şarap tutkunuyum ama 2 aydır hemen hemen içmiyorum

bende içmiodum bayağdır...ne bilim dün almış benim kociş işte..söz verdim içmicemmmm...herşey bebiş için...:34::34::34:

ohhh ne güzelll bide o döllenirse harika bebeiş gelir bu ay inşallah çalışmalara devam :))

cnm kahveyi birlikte olmadan 2 saat önce eşine içiriyosub spermleri hareketlendiriyo :))

inşallah tatlım o bi tutsa şu hastaneye gel git işi olmasa hapla tedavi aşıla felan dedi ya gerildim ben.o gerginliğe tutarmış bide :)

Hamile kalmak için incir kürü

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'dan Yumurta sayısı yeterli olmadığı için hamile kalamayan bayanlarda yumurta sayısını artırarak hamile kalınmasını kolaylaştıran kuru incir kürü:

Yarım litre (2,5 bardak) kaynayan klorsuz suyun içine onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ederek yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatın. Yirmi dakika dolduktan sonra ılıması için bekleyin. Ilıdıktan sonra süzün. Üçe ya da ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karnına için.

Bu kürün uygulama şekli:

Kuru incir kürü, iki kez yirmibir gün uygulanır ve her yirmibir gün tamamlandığı zaman yedi gün ara verilir. Toplam uygulama süresi kırkiki gün olmalıdır.

Uygulama sürelerine yedi gün verilen aralar dahil edilmez. Her seferinde günlük olarak hazırlanması gerekmektedir.

Kuru incirleri ikiye kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave edin. Kuru incirlerin üzerlerinde beyaz pudrası varsa, önce soğuk su altında yıkadıktan sonra ilave edin.

Kuru İncir kürünü yumurta çatlatmak için kullanmak isterseniz:

Önce kuru incirleri 6 dakika kaynattıktan sonra içine orta boyda,taze ve gevrek bir havucu dilimleyerek içine atarak 4 dakika daha kaynatın. Bu şekilde hazırlandığında yumurtaların kolay çatlamasına yardımcı olacaktır.

*** Bu kürün etkisini artırmak için yumurta büyüklüğünde beyaz kuru soğanı (Mor-kırmızı soğan olmaz) ince ince kıyıp üzerine 1 yemek kaşığı sumak serperek yemekten 10-15 dakika önce yiyin.Bunu haftada 4 kez tekrar edin.Bu sizi yumurtalık kisti-polikistik over 'den de koruyacaktır.

bende içmiodum bayağdır...ne bilim dün almış benim kociş işte..söz verdim içmicemmmm...herşey bebiş için...:34::34::34:

içme tatlı içe bir anlık zevk için.bende ,istiyorum içmek ama eşim artık eve sokmuyor soksa bile bira alıyor ondanda ben zaten hiç haz etmıyorum:)

belkide dediğin gibi olcakçsen yaptırdınmı daha önce nasıl bir işlem oluyor?

adetin beşinci günü başlıyosun herkese farklı veriiyo dozunu sbh bana günde bi tane en düşük dozu verdi pcoluyum ya yüksek verirsek kiste çevirir dedi. neyse 5 gün hapı kullanıyosn 2 gün snra doktora gidiyosun o yumurtalarına bakıyo ilişki günleri veriyo. sonra çağırıyo işte ayda bi sanırım bakıyo yumurta kaç tane çatlamış mı ne alemde die:8:

tubacımmm ve seryacımm merhabalarrr nerdesnizz özledimm amaa:((((bu arada yazıştıklarınızı okudum hergün ilişkiii sadece spermlerin kalitesini düşürür ben gün aşırı yaapıorummmm ama yine siz bilirsinizzz tatlılarımmm

olurmu cnm aşkolsun tabiki fikrini söliceksin :)) bende 6 yıldır falan hiç içmiyorum siğara hiç içmedim zaten vucudum tamamen arındı :))
ya biz şimdi neler yiyelim içelim bu ay. çok yoğun çalışmamız lazm bizimde:1: keçi boynuzu pekmezi mi içirsem eşime o ne işe yarıyo acaba:44:
eşin kahve içsin sende bol bol vitaminli beslen yeter bence :)) valla boynuzu pekmezi çok faydalı oldugunu duydum içir tabiki zarar gelmez :))
bencede içirmicen içmem o zaman sözzzzzzzzzzz sana tubişimmm....dün accık içtim ama...:17:

peki dünü görmezden geliyoruzzzzz vee sözü aldımmm :))

adetin beşinci günü başlıyosun herkese farklı veriiyo dozunu sbh bana günde bi tane en düşük dozu verdi pcoluyum ya yüksek verirsek kiste çevirir dedi. Neyse 5 gün hapı kullanıyosn 2 gün snra doktora gidiyosun o yumurtalarına bakıyo ilişki günleri veriyo. Sonra çağırıyo işte ayda bi sanırım bakıyo yumurta kaç tane çatlamış mı ne alemde die:8:

sen özel hastanedemi yaptırdın canım yoksa devlet hastanelerinde.bu ilaçları devlet karşılıyormu?benim gittiğim dr prof.bugune kadar henüz kendisiyle karşılaşmadım asistan drlar ilğileniyor.benım tahlil sonuçlarım daha doktora gösterilmeden büyük ihtimal aşılama yapılabılır ama gene dr beyle görüşmeliyiz dedi ve aşılama için maddıyatı eşinle konuşursun dedi.daha sonra beni telefondan aradılar ve dr eşinde problem olmadıgı için hapla tedavi yaparız demiş.bu ilaçları devlet karşılıyormu yoksa kendi imkanlarımızlamı alıyoruz.

tubacımmm ve seryacımm merhabalarrr nerdesnizz özledimm amaa:((((bu arada yazıştıklarınızı okudum hergün ilişkiii sadece spermlerin kalitesini düşürür ben gün aşırı yaapıorummmm ama yine siz bilirsinizzz tatlılarımmm

hoşgeldin cnm bizde özledik seniii :))) yaaa belki evet ama kısmettt tutar inşallah ben kararlıyım hergün yapcaz zaten 1 tanesi döllenmiyomu içinden bitane canlı çıkar heralde :))

olurmu cnm aşkolsun tabiki fikrini söliceksin :)) bende 6 yıldır falan hiç içmiyorum siğara hiç içmedim zaten vucudum tamamen arındı :))

eşin kahve içsin sende bol bol vitaminli beslen yeter bence :)) valla boynuzu pekmezi çok faydalı oldugunu duydum içir tabiki zarar gelmez :))

peki dünü görmezden geliyoruzzzzz vee sözü aldımmm :))

aboooo ben sigarada içiom ama 5-6 tane günde...bugün ovulasyon testi yapacğım için bıraktım bu saatten itibren testi yapana kadar içmicem...bi bırakabilsem şunu ama bırakamıom..:((

hoşgeldin canımmm...burdayız benim işler yoğundu giremedim girsemde yazamadım..öyle aslında ama..hergün olmasada gün aşırı yapmaya çalışıcam wallaa..ayda 3 kereden yine iyidir demi ama :D

Back
X