- Konu Sahibi tugbaemrah
-
bakarsın orda farklı çıkarhoşgeldiniz bayanlar ocak ayında hamile kalırızz inşallahh.. canm seni çokk iyi anlıyorm bnde aynı duygular içerisindeyim.. hayırlısı ya napalımm.. bende bi yaptırayım yrn kan tahlili ondada aynı çıkarda içim rahat etsin...
cnm yaaa üzülme lütfen hayırlısı hepimiz adına zaten ocakta hamiş kalcaz dememişiydik ??? :)))Kan testimde değer <1 demiş
yani bebiş yokk
cnm yaaa üzülme lütfen hayırlısı hepimiz adına zaten ocakta hamiş kalcaz dememişiydik ??? :)))
artık ocak ayınaa kaldımm(
ekliyorum cnm bana yaş ve yaşadığın ilide yazarmsın...Selam kızlar,
benide ekleyin BAT 01 ocak 2012 İNŞALLAH ocak ayı hepimiz için hayırlı olur.
hepinize slm eylülde bende 6 haftalık bir düşük yaptım. bu ayy tekrar başlayacağız inşşş. şimdii adetim allah hepimizin yardımcısı olsun :))
yok ben işyerindeydim eve gittim dizi izlemeye değil :)))ben varım canım galiba herkes dizi izlemeye gitti:))))))))))
yağmur berekettir çalışın kızlarr yağmurun bereketi üstümüze olsunkimse yokmu yaaa canım sıkkın çok yağmur yağıyor her yağmur yağdığında içime bir hüzün doluyor
anammmmm sen diyince farkettin yağmur yağıyoookimse yokmu yaaa canım sıkkın çok yağmur yağıyor her yağmur yağdığında içime bir hüzün doluyor
aminnnnnnnyağmur berekettir çalışın kızlarr yağmurun bereketi üstümüze olsun
kızlar dr gittim.muayne etti.tahlillerime baktı dr ve aşılama tedavisine başlayalım dedi.Hiç bir açıklama yapılmadı.tek yumurtam büyümüş dr öyle dedi.kafam allak bullak.tek yumurta büyümüş demek nedemek?hap tedavisne başlıcaklarmış öle dediler.adetimin 3. 4. günü tekrar gidceğim aşılama tedavisine başlıcak.bakalım nedir ne değildir.çok üzüldüm aşıla diyince ama arkadaşlarım rahatlattı beni..
anammmmm sen diyince farkettin yağmur yağıyooo
aminnnnnnn
cnm benim çok iyi bence aşılamada şansın yüksek hadi bakalım en kısa zamnda güzel haberler verirsin inşallah :)) tahliller için bilgi vermedimi??
herhangi bişey demedi sanırım problem yok diye bişey demedi.ben sordum aşılama için erken değilmi diye ee 1 yıldır deniyormussunuz beklemeye gerek yok dedi.aşıla yapalım dedi.
canım inşallah 2012 bizim yılımız olsun bizde 1 ocakta çalısmalara baslıycaz hadi hayırlısı bakalım:))))
inşallah cnm senin ilk bebişinmi olucak ???
kızlar dr gittim.muayne etti.tahlillerime baktı dr ve aşılama tedavisine başlayalım dedi.Hiç bir açıklama yapılmadı.tek yumurtam büyümüş dr öyle dedi.kafam allak bullak.tek yumurta büyümüş demek nedemek?hap tedavisne başlıcaklarmış öle dediler.adetimin 3. 4. günü tekrar gidceğim aşılama tedavisine başlıcak.bakalım nedir ne değildir.çok üzüldüm aşıla diyince ama arkadaşlarım rahatlattı beni..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?