2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

hoşgeldiniz bayanlar ocak ayında hamile kalırızz inşallahh.. canm seni çokk iyi anlıyorm bnde aynı duygular içerisindeyim.. hayırlısı ya napalımm.. bende bi yaptırayım yrn kan tahlili ondada aynı çıkarda içim rahat etsin...

bakarsın orda farklı çıkar sevinçten bize bile yazmayı unutursun

bu arada benim bat yılbaşı ama ben 3 gün daha veriyorum gecikme payı ümitlenmemek için 3 ocak diyorum geçen yılbaşı gebeydim bu yıl ne olacak acaba :44::44:

hepinize slm eylülde bende 6 haftalık bir düşük yaptım. bu ayy tekrar başlayacağız inşşş. şimdii adetim allah hepimizin yardımcısı olsun :))

kızlar buraya yazayım en iyiysi yaşım 31 kocaeli yaşadığım şehir.30 aralık adet tarihim.benide ekleyin.29 ekim düşükk tarihim.[/QUOTE]
ekliyorum cnm senide listeye hoşgeldinnn :))
Kan testimde değer <1 demiş
yani bebiş yokk
cnm yaaa üzülme lütfen hayırlısı hepimiz adına zaten ocakta hamiş kalcaz dememişiydik ??? :)))
artık ocak ayınaa kaldımm (
cnm yaaa üzülme lütfen hayırlısı hepimiz adına zaten ocakta hamiş kalcaz dememişiydik ??? :)))

Selam kızlar,

benide ekleyin BAT 01 ocak 2012 İNŞALLAH ocak ayı hepimiz için hayırlı olur.
ekliyorum cnm bana yaş ve yaşadığın ilide yazarmsın...
hepinize slm eylülde bende 6 haftalık bir düşük yaptım. bu ayy tekrar başlayacağız inşşş. şimdii adetim allah hepimizin yardımcısı olsun :))

geçmiş olsun cnm öncelikle umarım birdaha yaşamazsın :)) en kısa zamnda kollarının dolmasını diliyorum...

kızlar dr gittim.muayne etti.tahlillerime baktı dr ve aşılama tedavisine başlayalım dedi.Hiç bir açıklama yapılmadı.tek yumurtam büyümüş dr öyle dedi.kafam allak bullak.tek yumurta büyümüş demek nedemek?hap tedavisne başlıcaklarmış öle dediler.adetimin 3. 4. günü tekrar gidceğim aşılama tedavisine başlıcak.bakalım nedir ne değildir.çok üzüldüm aşıla diyince ama arkadaşlarım rahatlattı beni..

kimse yokmu yaaa canım sıkkın çok yağmur yağıyor her yağmur yağdığında içime bir hüzün doluyor
anammmmm sen diyince farkettin yağmur yağıyooo
yağmur berekettir çalışın kızlarr yağmurun bereketi üstümüze olsun
aminnnnnnn

cnm benim çok iyi bence aşılamada şansın yüksek hadi bakalım en kısa zamnda güzel haberler verirsin inşallah :)) tahliller için bilgi vermedimi??

herhangi bişey demedi sanırım problem yok diye bişey demedi.ben sordum aşılama için erken değilmi diye ee 1 yıldır deniyormussunuz beklemeye gerek yok dedi.aşıla yapalım dedi.

herhangi bişey demedi sanırım problem yok diye bişey demedi.ben sordum aşılama için erken değilmi diye ee 1 yıldır deniyormussunuz beklemeye gerek yok dedi.aşıla yapalım dedi.

yaaa cnm yinede sen bilirsin ama tek doktorla kalma derim ben tahlillerini göster doktor daha iyi bilir ama aşılamadan önve yumurta çatlatma falan yapıyolar çünkü

bende aşılama istiyorum sırf şu deneme ve hüzünlü yanılma dönemini çekmeyeyim diye...
her adet dönemi sonu hüsran olmasın diye

ama eşim istemiyorr...

canımm kesinlikle tek dr kalma hatta en iisine gittt araştır yaniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…