2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

ya ben pcoluyum ztn hep geç olurdu 6 aydr tedavi görüyorum iki aydr günümde oldum bu ayda gecikince sandım kii..........

aynen sen eşine belli etme bakalım aynen bazen yanlış çıkıyor testler yarın ola hayrola ALLAH büyük umudumuzu kaybetmicez arkadaşım sen dua et ALLAH belki ol der ne mucizeler var ağlama ama

aynen sen eşine belli etme bakalım aynen bazen yanlış çıkıyor testler yarın ola hayrola ALLAH büyük umudumuzu kaybetmicez arkadaşım sen dua et ALLAH belki ol der ne mucizeler var ağlama ama

çok saolun destekleriniz içinn gidip gelip bakıyorm silik fln çıkar die ama yok hayırlısı yaa dimi...

eeeeee neden başka doktora gitcen hangi doktora gidiyodun canım yarın hangi doktora gitcektin yani

ben herbaiste gidiyodm 6 aydr paramı sömürdü başka bi değişiklik olmadı yrn kendim gidip kan tahlili yaptrcktm hastanede... kadın doğuma gideyim bari hem muayne eder hem neyim varmış öğreniriz

ben herbaiste gidiyodm 6 aydr paramı sömürdü başka bi değişiklik olmadı yrn kendim gidip kan tahlili yaptrcktm hastanede... kadın doğuma gideyim bari hem muayne eder hem neyim varmış öğreniriz
kadın doğumcuya git zaten canım sen nereye gidiyordun ki
aynen kan tahlili yaptır bakalım

ya bebk olsaydı çıkardı ama çıkmama ihtimali varmııı:44: boşuna kan tahlili yaptırıp 20 lira vermiyimm

ya bebk olsaydı çıkardı ama çıkmama ihtimali varmııı:44: boşuna kan tahlili yaptırıp 20 lira vermiyimm

canım bazen yanlış çıkıyor testlerdede ya bitane daha yap mümkünse sabah idrarında diyorlar ilk idrarda yani eğer vermeyim diyorsan test yap bidaha yada yaptır ya kesin sonuç çıkar en azından

Ben buraya mesaj yazdım az önce gelmemiş galiba

adetimin 26.günü kan testi yaptım.
1 saat sonra çıkçakk
içimdeki kurdu 2 gün daha taşıyamıycam...

Umarım doğru sonuç verir...

[/QUOTE]

kızlar buraya yazayım en iyiysi yaşım 31 kocaeli yaşadığım şehir.30 aralık adet tarihim.benide ekleyin.29 ekim düşükk tarihim.

kızlar buraya yazayım en iyiysi yaşım 31 kocaeli yaşadığım şehir.30 aralık adet tarihim.benide ekleyin.29 ekim düşükk tarihim.[/QUOTE]

canım yazarlar sen merak etme :)))))))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…