- Konu Sahibi tugbaemrah
iyi akşmlr kızlar ne var ne yok nasılsınz neler yaptınzz:13:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi akşmlr kızlar ne var ne yok nasılsınz neler yaptınzz:13:
sen ne yaptın kimsecikler yok bu akşam:)))))))))
şimdi kızcam heebişi sorcm kmse yok.....:84:
sor tatlım sorrr burdayımmgeldimm???asıl siz nerelerdesinizz geliyorum gidiyorumm yoksunu8zzz
merhaba kızlar ben su anda kimyasal gebeyim malesef çok mutluydum ama kursagımda kaldı bu hafta vucudun kendinden atması bekleniyo bende sanırım korunma vermesse ocak ayı çalışanlarından olucam varmı aranızda kiyasal gebe lik geciren bu arada ne sat belli ne bat
merhaba kızlar ben su anda kimyasal gebeyim malesef çok mutluydum ama kursagımda kaldı bu hafta vucudun kendinden atması bekleniyo bende sanırım korunma vermesse ocak ayı çalışanlarından olucam varmı aranızda kiyasal gebe lik geciren bu arada ne sat belli ne bat
sor tatlım sorrr burdayımmgeldimm???asıl siz nerelerdesinizz geliyorum gidiyorumm yoksunu8zzz
bende gilip geliyorum kimse yokkk.. ya bn hala adet olmadım yrn kan tahlili yaptrcam ama bn akıntım çoğaldı beyaz kokuyoda sanırım nie olabilir... bide belm ağrıyo
kızzz hamişşş olmayasınn bak çook heyecanlandım şimdi:))))test yappp hadiii svehhhh
yya iki kere evde yaptım çıkmadı ama bn yinede kanda baktrcam.. ümitlenmek istemiyorm cnm ya çok üzülüyorm şimdi.göğüslerde hassasiyet fln yok hçç.. bi akıntım çoğaldı işte bide bel ağrısı bide gece ve sbh acıkma![]()
canım benimm bugün bi yerde okudum hatta kendimde uyguladımmm bugün...bir pet bardak alıosun idrarınla karbonatı karıştır bakalımmm ne oluooo???bir de karbonatı karıştırmadan bi bak bakalım idrarında bişiler var mı beyaz beyaz küçük küçükkk:)))
bi topik var ya bu başlıkta doğru değil demişler hamile olmayan yapmış kabarmış flnn gördümde yapmadm yapsammı snn nsl oldu:)))
ben sırf denemek için yaptımm bat tarihime daha 7 8 gün var ama kabarmadı.. denemekte fayda varr..ama ben düşük yaptığım hamileleiğimde idrarımı incelediğimde bişiler vardı beyaz beyazz bi arkadaşımm sölemişti..doğru çıkmıştı oo..hadii bekliyorumm bi dene istersen bişi kaybetmezzsinn ki tatlımm
yaptm cnm. 1.si idrarımın rengi koyulaşmış geçen test yaptığımda böle diildi. 2. kabarmaktan maksat ne ki? üstünde köpük oldu. ama kabartma tozunu attığımda kola asiti gibi kabarmadı 3. içinde beyaz bişi göremedm yoktu sanırım![]()