• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

hadi hepimiz birbirimizi daha yakından tanıyalım ara ara girdiğim için bazı konuşmaları kaçırıyorum.
ben 23 yaşındayım sakaryada yaşıyorum 1,5 yıldır evliyim haziranda 2 yıl olacak.hemen hemen 1 yıl olcak korunmuyoruz.adet düzensizliğim var dr takipindeyim

kızlar biraz enerjinizi yüksek tutun bu ay.Moraller yüksek neşe sevinç herşey bizimle evrene olumlu sinyaller gönderelimki geridönüşüm olumlu olsun.Bebişinize ne isimler düşünüyorsunuz.. ay bebek olmadan da ismini düşünmek bile ayrı güzel beee :))))

öylede canım kafam karıştı arkadaş silinmicek hani tanımıyoruz birbirlerimizi diye ay bakalım bakalım nasıl olsa 9 ay süre var önümüzde kızlar benim 3 ayım bitti korunmam bakalım 2ay kaldı :))))))))
evet cnm doğru sölüyosun ama 9 ay var daha önümüzde kocamannnnn :)))
Dr lar nedensiz çocugu olmayanlara stresten uzak durun dıyorlarda gelin bi görün dr efendiler calıştığımız yerlerii
yaaaa evette bak hasta hasta çalışıyorum mümkünmü stressiz bi işyeri varsa nolur banada sölesinler :))
teşekkür ederim canım.sen ne durumdasın?tam olarak tanımıyoruz birbirmizi kaç yıllık evlisin?ne kadar süredir korunmuyorsunuz?bebek felan varmı?

ben hala hastayım 3 üncü günüm ama kesildi gibi anlamadım ama:53::53::53: ben 2,5 senelik evliyim cnm haziranda bu sene korunmayı bıraktım hemen hamiş kaldım ama kalbi durdugu için 18 agustosta aldırmak zorunda kaldım :(( şimdi 1,5 aydır korunmayı bıraktım ve hamiş olmayı istiyorum :)) peki senn??

evet cnm doğru sölüyosun ama 9 ay var daha önümüzde kocamannnnn :)))

yaaaa evette bak hasta hasta çalışıyorum mümkünmü stressiz bi işyeri varsa nolur banada sölesinler :))

ben hala hastayım 3 üncü günüm ama kesildi gibi anlamadım ama:53::53::53: ben 2,5 senelik evliyim cnm haziranda bu sene korunmayı bıraktım hemen hamiş kaldım ama kalbi durdugu için 18 agustosta aldırmak zorunda kaldım :(( şimdi 1,5 aydır korunmayı bıraktım ve hamiş olmayı istiyorum :)) peki senn??

canım allah gönlündekini versin.çok üzüldüm stres yapma hemen hemen il gebelikte oluyor muş böyle şeyler sağlıklı beslen dr ların dediği gibi stresten uzak dur.

hadi hepimiz birbirimizi daha yakından tanıyalım ara ara girdiğim için bazı konuşmaları kaçırıyorum.
ben 23 yaşındayım sakaryada yaşıyorum 1,5 yıldır evliyim haziranda 2 yıl olacak.hemen hemen 1 yıl olcak korunmuyoruz.adet düzensizliğim var dr takipindeyim
adet düzensizliği için ilaç tedavisimi görüyosun peki ?? yumurta takibimi yapılıyo ??
kızlar biraz enerjinizi yüksek tutun bu ay.Moraller yüksek neşe sevinç herşey bizimle evrene olumlu sinyaller gönderelimki geridönüşüm olumlu olsun.Bebişinize ne isimler düşünüyorsunuz.. ay bebek olmadan da ismini düşünmek bile ayrı güzel beee :))))
yaaa evetttttt katılıyorumm ben malesef bi gebelik geçirdiğim için düşünmüştüm paylaşim sizinle hemen
kız olusa : derin ela
erkek olusa: efe timur veya efe demir istiyorum
geçmiş olsun tatlımm dikkat et cannm

çok saol cnm dikkat ediyorum ama yanımdaki iş ark hasta olunca aynı ortamda oldugumuz için direk kapıyoruz :((

tanıyalım canımbende bursalı - 23 yaşında- 2.5senelik evliyim 14 eylülde 33 haftalık bebeğimi kaybettim şimdi korunma aşamasındayım 6 ay kkorunucam dün 3 ayım bitti haftaya
doktora gidicem bakalım sonuçlar iyi olursa hemen doktorda izin verirse korunmayı bırakıcam inşallah izin verir :))))))))))))))sonra gelsin bebiş
bi arkadaş isim ne koyarsınız yazmış ben oğlan olursa inş oğlum olur dorukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk koyuca:43::43::43::43::43:

canım allah gönlündekini versin.çok üzüldüm stres yapma hemen hemen il gebelikte oluyor muş böyle şeyler sağlıklı beslen dr ların dediği gibi stresten uzak dur.

öle yapmaya çalışıyorum ama kısmet işte tahliller falan hepsi temizde neden böle olduguna doktorda inanamadı ama kısmet işte :((

adet düzensizliği için ilaç tedavisimi görüyosun peki ?? yumurta takibimi yapılıyo ??

yaaa evetttttt katılıyorumm ben malesef bi gebelik geçirdiğim için düşünmüştüm paylaşim sizinle hemen
kız olusa : derin ela
erkek olusa: efe timur veya efe demir istiyorum

çok saol cnm dikkat ediyorum ama yanımdaki iş ark hasta olunca aynı ortamda oldugumuz için direk kapıyoruz :((

canım adet düzensizliği için progeston ilacı kullandım 6 ay .düzensizliğim bitti zaman zaman 5 6 gün geçikiyor.onun için tekrar gitmiştim
onun dısında bebek istiyorduk olmadıgını söyledimn onun için bütün tetkikleri istedi,hormon smear testi,vs vs rahim filmide istedi işte hepsinin sonucunu yarın gödtercem ne dicek ne olcak bilmiyorum.

tanıyalım canımbende bursalı - 23 yaşında- 2.5senelik evliyim 14 eylülde 33 haftalık bebeğimi kaybettim şimdi korunma aşamasındayım 6 ay kkorunucam dün 3 ayım bitti haftaya
doktora gidicem bakalım sonuçlar iyi olursa hemen doktorda izin verirse korunmayı bırakıcam inşallah izin verir :))))))))))))))sonra gelsin bebiş
bi arkadaş isim ne koyarsınız yazmış ben oğlan olursa inş oğlum olur dorukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk koyuca:43::43::43::43::43:

canım geçmiş olsun sanada çok üzüldüm.
bende oğlum olursa cınar veya rüzgar koymayı düşünüyorum

canım adet düzensizliği için progeston ilacı kullandım 6 ay .düzensizliğim bitti zaman zaman 5 6 gün geçikiyor.onun için tekrar gitmiştim
onun dısında bebek istiyorduk olmadıgını söyledimn onun için bütün tetkikleri istedi,hormon smear testi,vs vs rahim filmide istedi işte hepsinin sonucunu yarın gödtercem ne dicek ne olcak bilmiyorum.

anladım cnm sakın takma kafaya bişi herşey temiz çıkıcak ve inşallah 2012 bize ugurlu gelcek ve hamiş kalcaz :))

burdayım canım geçmiş olsun sıkı giyin güneşe aldanma bol bol limon ye portakal mandalina zaten mevsimi sarımsak ye bunlar birebir ben sürekli yer az hasta olurum olncada bunları yedimmi çabuk toparlarım tavsiye ederim canım :34:
yaaa sıkı giyiniyorum aslında ama bilemedim akşam nar portakal ve mandalinadan olusan bi karışım yapıp iççem :))
ne bu ya herkes hasta:27: heyy kendinize gelin anne aday adayları böle hasta hasta nasıl çocuk yapcaksınzzz:20:

yaaa salgın galiba ben kendimi korudum ama yanımdakiler yüzünden hasta oldum

ne bu ya herkes hasta:27: heyy kendinize gelin anne aday adayları böle hasta hasta nasıl çocuk yapcaksınzzz:20:
çok haklısın ben kendime bakıyorum hasta diilim çok şükür :3:
bende istanbuldayım 27 me gircem bu ay sonunda 7 yıllık evliyim 5 yıl yasmin kullandım geçen yıl ramazan ayında bir galeyana geldim bıraktım çalıştığım için düşünmüyordum biraz gezip tozmayı severim :55: 4 ay sonra ocak ayında gebeliğimin farkına vardım mart ayında 10 haftalıkken gelişiminin çok küçük olduğunu ve kalbinin atmadığını büyük ihtimalle kalp oluşmadığını yada oluşsa bile durduğunu söylediler aldırmak zorunda kaldım 2 ay süre verdi dr ama ben 8 aydır korunuyordum geçen ay endometriozis teşhisi konuldu kısırlığa adım adım yaklaştığımı öğrendim tedaviside yokmuş şu an bile olması çok zor bi ihtimal dendi olmuyorsa tek çözüm tüp bebekmiş :43:bende yeniden denemelere başladım 2 haftadır hayırlısı bakalım :49:

Back
X