• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

çok haklısın ben kendime bakıyorum hasta diilim çok şükür :3:
bende istanbuldayım 27 me gircem bu ay sonunda 7 yıllık evliyim 5 yıl yasmin kullandım geçen yıl ramazan ayında bir galeyana geldim bıraktım çalıştığım için düşünmüyordum biraz gezip tozmayı severim :55: 4 ay sonra ocak ayında gebeliğimin farkına vardım mart ayında 10 haftalıkken gelişiminin çok küçük olduğunu ve kalbinin atmadığını büyük ihtimalle kalp oluşmadığını yada oluşsa bile durduğunu söylediler aldırmak zorunda kaldım 2 ay süre verdi dr ama ben 8 aydır korunuyordum geçen ay endometriozis teşhisi konuldu kısırlığa adım adım yaklaştığımı öğrendim tedaviside yokmuş şu an bile olması çok zor bi ihtimal dendi olmuyorsa tek çözüm tüp bebekmiş :43:bende yeniden denemelere başladım 2 haftadır hayırlısı bakalım :49:

inşallah tüpe gerek kalmaz doğal yolla hemen hamiş kalırsın :))

:43::43::43::43::43:dedim size yapmayayım diee yine tek yine tekk:43::43: ben hçç iyi hissetmiyorum bgn kendimii:43::43:

yaaaa cnm yapma lütfennnnn hem idrar testi güvenilir diilki yarın kocanla gidiyosun doktora kan testi yapıyosun cnm eger geç döllenme ise de idrarda çıkmaz

yaaaa cnm yapma lütfennnnn hem idrar testi güvenilir diilki yarın kocanla gidiyosun doktora kan testi yapıyosun cnm eger geç döllenme ise de idrarda çıkmaz

8 gün geçti günümü:43::43: yrn gtcem yine aynı sonuç biliyorumm:43::43: yaa Rabbim sen herşeyin en iyisini bilirsin ama ben bebişş istiyorumm:43::43::43::43: anne die ağlamasını istiyorum yavrumu koklamak istiyorum:43::43:

8 gün geçti günümü:43::43: yrn gtcem yine aynı sonuç biliyorumm:43::43: yaa Rabbim sen herşeyin en iyisini bilirsin ama ben bebişş istiyorumm:43::43::43::43: anne die ağlamasını istiyorum yavrumu koklamak istiyorum:43::43:

yaaa bak gelir döverim şimdi :57::57::57: ben ne diyorum sana ve o test %100 güvenilir diil nolur bozma moralini bak ben geçen ay kan verdim 13,85 çıktı hamiş tim eger degerler artsaydı ama hastalandım kimyasal düşük oldu bak ben ağlamıyorum yapma lütfennn

üç senem doldu 4.yıla girdik bnden sonra evlenenlerin çocukları yürüyo paytak paytak ANNE BABA diyo benim....................:43::43::43:

yaaa bak gelir döverim şimdi :57::57::57: ben ne diyorum sana ve o test %100 güvenilir diil nolur bozma moralini bak ben geçen ay kan verdim 13,85 çıktı hamiş tim eger degerler artsaydı ama hastalandım kimyasal düşük oldu bak ben ağlamıyorum yapma lütfennn

gel beraber ağlayalım ozamann:43::43::43:

kızmayınn ya anla benii arkadaşlarım arıyodu günün geçmiş duyduk bu sefer hamilesin diyolardı.. ne dicem onlaraa:43::43:

kızmayınn ya anla benii arkadaşlarım arıyodu günün geçmiş duyduk bu sefer hamilesin diyolardı.. ne dicem onlaraa:43::43:

bitanem daha hiç bişey kesin diilki bi kan testi yaptır bakalım eger ondada bişi çıkmazsa kafa kafaya verir ağlarız bak eşine belli etme lütfen bu test olayını

:43::43::43:ayyyyyyyyyy yo yanlış hesapladım vs dersin ya başkalarnın ne diyeceğini boşver sen ya millet bizlere neler diyor boşver hem biz 2012 dekalıcaz yaa hem bu kadar geçiktiği olmuşmuydu regl nin

bitanem daha hiç bişey kesin diilki bi kan testi yaptır bakalım eger ondada bişi çıkmazsa kafa kafaya verir ağlarız bak eşine belli etme lütfen bu test olayını

anlarki ama demicemm inşallah yrnda yok çıkarsa mafolurm ama bn neyse ya çok saolun canlarm destekleriniz için:43:

:43::43::43:ayyyyyyyyyy yo yanlış hesapladım vs dersin ya başkalarnın ne diyeceğini boşver sen ya millet bizlere neler diyor boşver hem biz 2012 dekalıcaz yaa hem bu kadar geçiktiği olmuşmuydu regl nin

ya ben pcoluyum ztn hep geç olurdu 6 aydr tedavi görüyorum iki aydr günümde oldum bu ayda gecikince sandım kii..........:14:

Back
X