• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

daha burdayım cnm ben 5:45 e kadar :((( ya bende yapcam onu nasıl yapılıyo daha önce yaptınmı??

canım adetinin 7.günü soğan suyu içmeye başlıosun sabah akşam aç karnına yarım saat sonra karnını doyuruyosunnn

2 sb klorsuz suyu kaynatıosun kaynadığında soğanın dış kabuğunu alıp 4 e bölüp suyun içine atıosun

5 dk kaynattıktan sonra ocaktan aıp ılımaya bırakıosun ılıkkken süzüp ılık ılık içiosunn

bu arada bunu yaparken inciri çokk yeee ..

eşinede hemen sölüorummm

keçiboynuzu kürü+taze sıkılmış havuç suyu sabah akşam taze olarak hazırla

birde ilişkiye girmeden 1 saat önce türk kahvesi canımmm

hani ben yokum burda :43: birde bende hamiş olanlara hediye göndermek istiyorum benide yazın lütfen :6:
cnm yaşını yaşadığın ili ve beklenmeyen adet tarihini yaz ekliyim hemen :))
canım adetinin 7.günü soğan suyu içmeye başlıosun sabah akşam aç karnına yarım saat sonra karnını doyuruyosunnn

2 sb klorsuz suyu kaynatıosun kaynadığında soğanın dış kabuğunu alıp 4 e bölüp suyun içine atıosun

5 dk kaynattıktan sonra ocaktan aıp ılımaya bırakıosun ılıkkken süzüp ılık ılık içiosunn

bu arada bunu yaparken inciri çokk yeee ..

eşinede hemen sölüorummm

keçiboynuzu kürü+taze sıkılmış havuç suyu sabah akşam taze olarak hazırla

birde ilişkiye girmeden 1 saat önce türk kahvesi canımmm

dış kabugu derkennnn ???

ben çıkıyorum kızlarrr yarın 8:15 de burdayım yarın görüşürüzzzzzz

iyi akşamlar kızlar nasılsınz görüşmeyeli:13: incir kürünü deneyin şifa Allahtan ben bi ay yaptım gittim doktora şaşırdı kaldı 6 tane yumurtam varmış bi tutarsa altız çocuğn olur dedi:1: ama tutmadı tabii:14:

iyi akşamlar kızlar nasılsınz görüşmeyeli:13: incir kürünü deneyin şifa Allahtan ben bi ay yaptım gittim doktora şaşırdı kaldı 6 tane yumurtam varmış bi tutarsa altız çocuğn olur dedi:1: ama tutmadı tabii:14:[/QUOT
canım naptın gitçekmisiniz yoksa beklicekmisin test için

iyi akşamlar kızlar nasılsınz görüşmeyeli:13: incir kürünü deneyin şifa Allahtan ben bi ay yaptım gittim doktora şaşırdı kaldı 6 tane yumurtam varmış bi tutarsa altız çocuğn olur dedi:1: ama tutmadı tabii:14:[/QUOT
canım naptın gitçekmisiniz yoksa beklicekmisin test için

merhaba canım nasıl yaptın incir kürünü ben bir kezyaptım içemedim midem bulandı o yüzden inciri yiyorumm..soğan kürünü uygulıcam aynı anfa inciride uygulasam bişi olur mu acaba??

merhaba canım nasıl yaptın incir kürünü ben bir kezyaptım içemedim midem bulandı o yüzden inciri yiyorumm..soğan kürünü uygulıcam aynı anfa inciride uygulasam bişi olur mu acaba??

soğann yanında incir kürü bal:54: bi yerde beraber yapmayın die okumuştum ilk önce soğanı yapıp sonra inciri yapın yazıyodu:34: burda verildi ya tarif oydu bnmkide dene ama mutlaka şifa olur inşallah:16:

testide beklicez cumaya kadar ikna edemedm eşimi sözünde dur cuma gtcez dedi.. bende tamam ama sonucu iyide olsa kötüde olsa sölemicem sana dedimm:9: sinir etti beni napem:37:

fıstık öpüore seniiii
bende seni öptümmmmm :38:
bu ayın 23 ünde 27 olcam benn istanbuldayımm teşekkür ederimm :46::46:
ekledim cm listeye :)
testide beklicez cumaya kadar ikna edemedm eşimi sözünde dur cuma gtcez dedi.. bende tamam ama sonucu iyide olsa kötüde olsa sölemicem sana dedimm:9: sinir etti beni napem:37:

ayyy cnm kıyamamya boşver ne kalmışki cumaya ne güzel yaptır kan testini öğren kesin sonucu :)))

Back
X