- Konu Sahibi tugbaemrah
tugbaemrah 24
doruk14092011
luto 24
sueh 21
seray0307
mevtul
isoves
07belinAy
sepya_9
1 arkadaşımız hamile olabilir hepimiz hamiş olmak istiyoruzzzzD tatlım
hani ben yokum burda

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tugbaemrah 24
doruk14092011
luto 24
sueh 21
seray0307
mevtul
isoves
07belinAy
sepya_9
1 arkadaşımız hamile olabilir hepimiz hamiş olmak istiyoruzzzzD tatlım
daha burdayım cnm ben 5:45 e kadar(( ya bende yapcam onu nasıl yapılıyo daha önce yaptınmı??
cnm yaşını yaşadığın ili ve beklenmeyen adet tarihini yaz ekliyim hemen :))hani ben yokum burdabirde bende hamiş olanlara hediye göndermek istiyorum benide yazın lütfen
![]()
canım adetinin 7.günü soğan suyu içmeye başlıosun sabah akşam aç karnına yarım saat sonra karnını doyuruyosunnn
2 sb klorsuz suyu kaynatıosun kaynadığında soğanın dış kabuğunu alıp 4 e bölüp suyun içine atıosun
5 dk kaynattıktan sonra ocaktan aıp ılımaya bırakıosun ılıkkken süzüp ılık ılık içiosunn
bu arada bunu yaparken inciri çokk yeee ..
eşinede hemen sölüorummm
keçiboynuzu kürü+taze sıkılmış havuç suyu sabah akşam taze olarak hazırla
birde ilişkiye girmeden 1 saat önce türk kahvesi canımmm
cnm yaşını yaşadığın ili ve beklenmeyen adet tarihini yaz ekliyim hemen :))
dış kabugu derkennnn ???
hani ben yokum burdabirde bende hamiş olanlara hediye göndermek istiyorum benide yazın lütfen
![]()
kahverengi yeri yok mu tatlımm orası işte
soğan diil yani dış kabugumu![]()
ben çıkıyorum kızlarrr yarın 8:15 de burdayım yarın görüşürüzzzzzz
iyi akşamlar kızlar nasılsınz görüşmeyeli:13: incir kürünü deneyin şifa Allahtan ben bi ay yaptım gittim doktora şaşırdı kaldı 6 tane yumurtam varmış bi tutarsa altız çocuğn olur dediama tutmadı tabii
[/QUOT
canım naptın gitçekmisiniz yoksa beklicekmisin test için
cnm yaşını yaşadığın ili ve beklenmeyen adet tarihini yaz ekliyim hemen :))
dış kabugu derkennnn ???
iyi akşamlar kızlar nasılsınz görüşmeyeli:13: incir kürünü deneyin şifa Allahtan ben bi ay yaptım gittim doktora şaşırdı kaldı 6 tane yumurtam varmış bi tutarsa altız çocuğn olur dediama tutmadı tabii
[/QUOT
canım naptın gitçekmisiniz yoksa beklicekmisin test için
merhaba canım nasıl yaptın incir kürünü ben bir kezyaptım içemedim midem bulandı o yüzden inciri yiyorumm..soğan kürünü uygulıcam aynı anfa inciride uygulasam bişi olur mu acaba??
merhaba canım nasıl yaptın incir kürünü ben bir kezyaptım içemedim midem bulandı o yüzden inciri yiyorumm..soğan kürünü uygulıcam aynı anfa inciride uygulasam bişi olur mu acaba??
soğann yanında incir kürü balbi yerde beraber yapmayın die okumuştum ilk önce soğanı yapıp sonra inciri yapın yazıyodu
burda verildi ya tarif oydu bnmkide dene ama mutlaka şifa olur inşallah
![]()
bende seni öptümmmmmfıstık öpüore seniiii
ekledim cm listeye :)bu ayın 23 ünde 27 olcam benn istanbuldayımm teşekkür ederimm![]()
testide beklicez cumaya kadar ikna edemedm eşimi sözünde dur cuma gtcez dedi.. bende tamam ama sonucu iyide olsa kötüde olsa sölemicem sana dedimmsinir etti beni napem
![]()
günaydınnn kızlarrrr
tsk ederim canım sen nasılsın?seraydan ses yokkk nerelerde acabaagünaydın cnmm nasılsınnn :))