- Konu Sahibi antidepresif
-
- #26.681
Yoğun kusma şikayetimiz sebebiyle gaviscon infant a başlamıştık dün gece. Oğlum bugün sadece bir kez o da çok az kustu, büyük olasılık o kustuğu da fazla içtiği süttü. Sabahtan beri oğlumun aynı giysiyle durması ne güzel duyguymuş öyle :))
Mastit olmuş olabilirsin arkadaşım, doktora git istersen.kızlar memem iltihaplandı sanırım elime bir kitle geliyor ve ağrı yapıyor ayrıca ateşimde var?? böyle bir durum yaşayan var mı? normal durum mu sizce???
Valla doktor bana saati saatine kullan bir hafta dedi, şimdiden kusmalarımız bitti. Bu sabah 9da içmesi gerekiyordu, uykulu uykulu yarısı ağzından çıktı, öğlen beslenmesinin yarısını kustu gene. Bizim kilo alımımız iyi aslında, 2620 doğmuştuk, 50 günlük olduk kilomuz 5 kiloyu geçti, boyu da 50den 55e çıktı. Ama işte reflü mahvediyor oğlumu, görüyorum yüzündeki o ızdırabı.canım galiba seninle aynı şeyi yaşıyoruz günde kaç kıyafet değiştriyoruz bazen fışkırtarak kusuyo yavrum bi yudumda içse kusuyoruz dr aynı şeyi verip bizede bebek reflüsü dedi zaten babadada var her sabah böğ diye kusar :) siz kilo alıyomusunuz bi buçauk ayda ancak bi kilo aldık nasıl alcaz kiloyu ya günde dört defa kullanımlık toz dimi eşim verdirmiyo okadar düzensiz kullanıyoruz ağır gelir dio ne bilimben hatta yarısını veriyorum inşşlh kurtuluruz kusma işşindende kilo alırız sizede geçmiş olsun.
Çok sevindim, Allah kimseye evladının acısını göstermesin.merhabalar ocak anneleri...hatırlarsanız 2 hafta önce ağlayarak sizinle oğlumdan topuk kanı istediklerini cevap beklediğimi söylemiştim.ve hepinizden dua istemiştim....bana duaa eden etmeyen tüm güzel annelere canı yürekten teşekkür ederim...oğlumun cevabı geldi herşey normalmiş...dilerim ALLAH kimseyi evladı ile imtihan etmesin....minicik elleri olan yavrularımızı bizlere bağışlasın....farklı durumda evlatları için sıkıntıda olan kimlr varsa ALLAH yardım etsin.....
Mastit olmuş olabilirsin arkadaşım, doktora git istersen.
Valla doktor bana saati saatine kullan bir hafta dedi, şimdiden kusmalarımız bitti. Bu sabah 9da içmesi gerekiyordu, uykulu uykulu yarısı ağzından çıktı, öğlen beslenmesinin yarısını kustu gene. Bizim kilo alımımız iyi aslında, 2620 doğmuştuk, 50 günlük olduk kilomuz 5 kiloyu geçti, boyu da 50den 55e çıktı. Ama işte reflü mahvediyor oğlumu, görüyorum yüzündeki o ızdırabı.
Çok sevindim, Allah kimseye evladının acısını göstermesin.
benim kızım 20 aralıkta doğdu kırkım çıktı azda olsa kanamam oluyodu elli günden sonra bitmişti ilişki meselesini uyguluyalım dedik amaa öyle bi acı ağrı oldu ki eşim bile korktu ki ilk evlendiğimde bile acı yoktu bi kez daha denedik yine acı olayı devam ediyo epidural sezeryan olmuştum ben ama hamileyken ilişki olmadığı için şuan hiç olmamış gibi ağrır dedi doktorum işin acığı çok korkuyorum dünde azda olsa yine kanamam oldu zaten çok korkuyorum
valla kusma olayı bittiyse sevindim biz doğru dürüst kullanmadığımızdan olsa gerek fışkırtarak çıkarıyoruz arada arada da normal kusma yapıyoruz inşlh bir an önce bitermaşşlh demekki derlerya sütün yarıyormuş beslenme işini rayına otrttrmadım ağladıkcamı vercem ben memeyi yoksa yarım saatte birmi bizimki pek kibar fazla emmiyo fazla hazır mama yemiyo göğsümü 2 çekip bırakıyo dinleniyo uykusu yok yani çok uğraşcam bu pohlu prensesle ben:)
kızlar memem iltihaplandı sanırım elime bir kitle geliyor ve ağrı yapıyor ayrıca ateşimde var?? böyle bir durum yaşayan var mı? normal durum mu sizce???
bişe çıkmadığına çok sevindimmerhabalar ocak anneleri...hatırlarsanız 2 hafta önce ağlayarak sizinle oğlumdan topuk kanı istediklerini cevap beklediğimi söylemiştim.ve hepinizden dua istemiştim....bana duaa eden etmeyen tüm güzel annelere canı yürekten teşekkür ederim...oğlumun cevabı geldi herşey normalmiş...dilerim ALLAH kimseyi evladı ile imtihan etmesin....minicik elleri olan yavrularımızı bizlere bağışlasın....farklı durumda evlatları için sıkıntıda olan kimlr varsa ALLAH yardım etsin.....
çoğumuz uyku düzeninden şikayetçiyiz:2:ben de zombi gibiyim artık. 44 günlüğüz ama en fazla 3 ssaat uyuyor o da günde 1 kere. diğerleri hep kısa kısa.çok yorgunum nasıl yapsak da uykuyu düzene soksak bilmiyorum.
kızlar bebişleri nasıl giydiriyorsunuz? Kundak yapıyor musunz?
ben hiç şapka ve yelek kullanmadım. sadece eldiven takıyorum. iki kat giydiriyorum bir de penye battaniyeye sarıyorum. sizler neler yapıosnuz merak ettim.?
Bir de bebeğinizin saçları varmı. benim kızımın çok saçı vardı hemde uzundu ama alnındaki saçlar dökülmeye başladı. sizinde bebişlerin saçları dökülüyor mu ? bu arada rengide değişmeye başladı.
merhaba nasılsın? bir sorum olacaktı.. bebeğimin karnına sıcak su torbası koyuyorum demişsin ya ufak olanlarından dimi birde rahatsız olmuyormu karnına koyduğunda ben de arada ayağına koyuyorum sakin güzel uyuyan bir bebeğim vardı ama bu gaz sancıları bizi mahvetti çok da yapacak bişe yok sanırım doktor da 3 aydan sonra rahatlamaya başlar dedi.. sizlerinde önereceği bişeyler olursa çok sevinirim bebeğim nasıl rahatlatacağımı şaşırmış durumdayım çok acı çekiyor bazen kıpkırmızı oluyor oğlum.. normalde gece emzirip yatağına yatırdımmı biraz oynar uyurdu ama sancıdan artık imkan yok uyuyamıyor ona da bize de çok zor oluyor
merhabalar ocak anneleri...hatırlarsanız 2 hafta önce ağlayarak sizinle oğlumdan topuk kanı istediklerini cevap beklediğimi söylemiştim.ve hepinizden dua istemiştim....bana duaa eden etmeyen tüm güzel annelere canı yürekten teşekkür ederim...oğlumun cevabı geldi herşey normalmiş...dilerim ALLAH kimseyi evladı ile imtihan etmesin....minicik elleri olan yavrularımızı bizlere bağışlasın....farklı durumda evlatları için sıkıntıda olan kimlr varsa ALLAH yardım etsin.....
benim 40 ımın olmasına daha 17 gün var bende sezeryan oldum bebeğimi bile kucağıma aldığımda dikiş yerlerime geldiğinde acıyo..sizin geçtimi ağrı oluyomu 40 tamamlandığında?eşimin ağırlıını verdiğini düşünemiyorum bile nasıl olur...bizde çok uzun zamandır birliktelik yaşamadık..bende ağrım olur diye çok korkuyorum günü geldiğinde......
kızlar bebeğim uyurken sesler çıkarıyor hırıltı gibi bu neyin nesi yahu
benim kızımdada aynı sorun oluyo bifi form burun aspiratörü kullanıyoruz damladan sonra burundaki sümükleri bi boru yardımıyla ağzınla çekiyosun süngerli minik pompalar işe yaramıyo ilerdeki pislikleri temzilemiyo bifi formdan çok memnunuz temziliyoruz şaşıyoruz bu pislik bu burundan mı çıktı diye tavsiye ederim çok kullanışlı ve basit hergün eşim temziliyo kızım çok rahat nefes alıyo
benim kızımdada aynı sorun oluyo bifi form burun aspiratörü kullanıyoruz damladan sonra burundaki sümükleri bi boru yardımıyla ağzınla çekiyosun süngerli minik pompalar işe yaramıyo ilerdeki pislikleri temzilemiyo bifi formdan çok memnunuz temziliyoruz şaşıyoruz bu pislik bu burundan mı çıktı diye tavsiye ederim çok kullanışlı ve basit hergün eşim temziliyo kızım çok rahat nefes alıyo
merhaba kızlar..
aranıza katılamıyorum kızım geceleri hiç uyumuyor.acıkıyor,ağzına bir damla süt gittimi uyuya kalıyor.yatırıyorum bakıyor ağzında meme yok ağlıyor hemen.gecelerimiz böyle geçiyor.2 gündür şiddetli gaz sancısı çekiyor.
size sorularım olacak.
puset anakucağı kullanıyor musunuz,nezaman başladınız kullanmaya?
bebeklerinize kaç kat giydiriyorsunuz,eldiven takıyor musunuz?
oda ısınız kaç derece ?
kaç günde bir yıkıyorsunuz ?
bebekleriniz sürekli kucakta kalmak istiyor mu ?
kızım kucağa alınmadığı sürece susmuyor!
öyle yatıp etrafa bakma süresi en fazla 10-15 dk. sizde durumlar nasıl ?
kırkımız çıktıktan sonra anakucağı kullanmaya başladım kayınvalidem yanımda kalıyodu ve gripti 40 çıkasıya kadar akşamları 1 saat filan odasından çıkarıyodum kayınvalidem düzeldi diye normalde hep odamızdaydık baktım kızım ufak seslerde uyumucak kayınvalidem gidince sabah kalktığımızda salona geçtik başlarda yatmak istemedi ama alıştı şimdi tv sesinede alıştırdım yoksa zor olacaktı benim evim kaloriferli son gaz yakıyorum ama ben üşür diye korkumdan odada bide ufo çalıştıryorum altını açarken yıkarken veya soguk hissedersem ki ben kısa kollu geziyorum ve eşimle beraber bol bol terliyoruz bugün farkettim kızıma çıtçıtlı badi 1 çorap üstüne penye pijemaları altına tekrar polar pijema üstünede örgü yelek patik giydiriyordum yatarkende penye yelek ve bebeğim bi baktım bugün çok terlemiş iyi yapayım derken hasta edecem diye korktum artı bide penye batteniyeye sarıyordum başka odalara geçerken her yer sıcak ama ben biraz abarttım sanırım kızım yeni uyudu penye pijemalarıyla uyuyo çok basıncada hasta edicem diye korktum evimiz 23 24 derece bizim gün aşırı yıkadım 50 gün ama artık 3 günde bi yıkıyorum istanbul çok soguk bizim minik hanım şükür uslu pek ağladığını duymadım ama ben gık deyince fırlıyorum baktım olmayacak yatağında dönencesi var onu açıyorum onunla vakit geçiriyor ağlasa bile kucağıma almıyorum abartmadığı sürece karşısına geçip konuşuyorum artık alıştı gülüyo hep ama benim kızım 2 aylık olacak 20sinde artık düzene girdi gibi oynuyo kendisi ama bi süre geçiyo kucak istiyo kucağıma sarar gibi alıyorum doktorum tavsiye etti dik tutuyorum yatırmıyorum emzirme dışında biraz gezdirip tekrar yatırıyorum dikkatini çekecek ışıklı filan dönence al kızım yatağa yatınca hemen oyuncak tarafına kafa çeviriyo müzik sesinede bayılıyo tabi bi yere kadar sonuçta bebekler
merhaba kızlar..
aranıza katılamıyorum kızım geceleri hiç uyumuyor.acıkıyor,ağzına bir damla süt gittimi uyuya kalıyor.yatırıyorum bakıyor ağzında meme yok ağlıyor hemen.gecelerimiz böyle geçiyor.2 gündür şiddetli gaz sancısı çekiyor.
size sorularım olacak.
puset anakucağı kullanıyor musunuz,nezaman başladınız kullanmaya?
bebeklerinize kaç kat giydiriyorsunuz,eldiven takıyor musunuz?
oda ısınız kaç derece ?
kaç günde bir yıkıyorsunuz ?
bebekleriniz sürekli kucakta kalmak istiyor mu ?
kızım kucağa alınmadığı sürece susmuyor!
öyle yatıp etrafa bakma süresi en fazla 10-15 dk. sizde durumlar nasıl ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?