- Konu Sahibi antidepresif
-
- #26.661
kızlar bebişleri nasıl giydiriyorsunuz? Kundak yapıyor musunz?
ben hiç şapka ve yelek kullanmadım. sadece eldiven takıyorum. iki kat giydiriyorum bir de penye battaniyeye sarıyorum. sizler neler yapıosnuz merak ettim.?
Bir de bebeğinizin saçları varmı. benim kızımın çok saçı vardı hemde uzundu ama alnındaki saçlar dökülmeye başladı. sizinde bebişlerin saçları dökülüyor mu ? bu arada rengide değişmeye başladı.
kızlar siz mama kullanıyormusunuz benim sütüm var ama yeterli değil sağdığım zaman geceye gelmiyor ve gece mama yapıyorum hero baby kullanıyordum bebeğim sanki pek beğenmiyor hep kusuyordu onu ve gaz problemi çok oluyordu sizin tavsiye edeceğiniz bir mama varmı az önce bebelac 1 aldım bir deneyeceğim ama yinede tavsiyelerinizi bekliyorum kızlar iyi akşamlar
canım onları kullanma. en iyisi mulipa aptamil.kızlar siz mama kullanıyormusunuz benim sütüm var ama yeterli değil sağdığım zaman geceye gelmiyor ve gece mama yapıyorum hero baby kullanıyordum bebeğim sanki pek beğenmiyor hep kusuyordu onu ve gaz problemi çok oluyordu sizin tavsiye edeceğiniz bir mama varmı az önce bebelac 1 aldım bir deneyeceğim ama yinede tavsiyelerinizi bekliyorum kızlar iyi akşamlar
benim de az az devam ediyor.ya kızlar benim hala kanamam devam ediyor pazar günü kırkım çıkacak 1 ayı geçti bukadar devam edermi.. aslında bitmişti 2-3gün hiç gelmedi sonra tekrar başladı halada devam edior.. sizde nasıl..?
offf hiç düşünmek bile istemiyom çok korkyyorum. hala ağrım var o işi hiç yapamam.benimde kırkım pazar günü bitiyor ve ilişkiye girmekten çok korkuyorum :) gerdek heyecenı sardınormal doğumbenimki ya acıyormu kızlar
Ben Ankara'da Zekai Tahir Burak Doğum Hastanesinde doğum yaptım, bir sorun olduğunda da yine oraya gitmeyi tercih ederim.
Bir an evvel geçer sıkıntılarınız umarım.
canım onları kullanma. en iyisi mulipa aptamil.
benim de az az devam ediyor.
offf hiç düşünmek bile istemiyom çok korkyyorum. hala ağrım var o işi hiç yapamam.
önerebileceğin bir doktor var mı ?
kalça çıkıklığına götürdüğüm zaman dooktor sakın kundak yapma çok yalnış dedi. iki kat giydiriyorum şapka yok pazen battaniyeye sarıyorum alnı ve saçları dökülmyeye başladı
benimde kırkım pazar günü bitiyor ve ilişkiye girmekten çok korkuyorum :) gerdek heyecenı sardınormal doğumbenimki ya acıyormu kızlar
Verebileceğim bir isim yok ama maddi sıkıntın yoksa özel hastanelerde de iyi doktorlar var, ZTB'de sıra çok bekleniyor, kalabalık oluyor. Ama doktorları çok eğitimli ve konunun uzmanı kişiler. Ama doktor seçme imkanı yok, o gün kim nöbetçiyse ona görünüyorsun.
benim kızım 20 aralıkta doğdu kırkım çıktı azda olsa kanamam oluyodu elli günden sonra bitmişti ilişki meselesini uyguluyalım dedik amaa öyle bi acı ağrı oldu ki eşim bile korktu ki ilk evlendiğimde bile acı yoktu bi kez daha denedik yine acı olayı devam ediyo epidural sezeryan olmuştum ben ama hamileyken ilişki olmadığı için şuan hiç olmamış gibi ağrır dedi doktorum işin acığı çok korkuyorum dünde azda olsa yine kanamam oldu zaten çok korkuyorum
merhabalar...
bizimde 2 gündür kaka problemimiz var kakasını yapıyor oğlum ama çok zorlanıyordün akşam gece yarısına kadar uyuyamadı kuzucum ne yapıcaz bilmiyorum..
mamayla beslediğim için kaka problemi bizdede ara ara oluyo ben 2 -3 günde bir has zeytinyağı içiriyorum 1 çay kasıgı kadar bide kaka yapmak için ıkındıgını gördüğünde popo deliğine yağ sür biraz içine dogru ben kulak çöpüyle denedim işe yarıyo ama dikkat et pamugu içinde kalmasın yapmadan önce pamugu kontrol et kayınvalidemde gezeteyi rulo yapıp yagı öyle sürüyo basındaki katı kısım çıkınca gerisi kolay cıkıyo
birde annem aktarda satılan hint cevizi (muskat) rendeleyip badem yagına katıp 1 cay kasıgı içir demişti bende gerek kalmadı ama sen yinede arastrır kolay gelsin
ayiptir soylemesi biz acilisi yaptik bikac gun once... hic zorlanmadim yada rahatsizligim ol;madi ... Tabi dikislerimdede aci yok
orda problemim hala devam etseydi denemezdim gibime geliyor...
Kizlar benim dogumdan sonra kanamam cook az olmustu hatta iki hafta bile surmedi..
Dort gun once kanamam basladi ama felaket adetlerimde bile boyle cok olmuyordu.. Resmen akiyor oysa emzirince kanama gec olur yada hic olmaz diye duymustumSizde nasil?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?