2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

chicco nun ana kucağını kullanıyordum ben ama bir kaç gündür onda yatarken rahatsız olduğunu hissettim çok kıpraşıyor çünkü..
çıtçıtlı badi,çorap ve alt üst takım giydiriyorum iki kat gibi oluyor .çıtçıtlı badisi kısa kollu..eldiven mutlaka takıyorum çünkü elleri hiç rahat durmuyo benimkinin sürekli yüzünde..
oda ısımız 22-24 derece ama banyo yapacaksa ısıtıcı yanıyor sürekli odada..
anneme kalsa hergün yıkayacak ama iki günde bir yıkıyoruz...
oğlum zaman zaman gaz sancısı sebebiyle karnı ağrıdığında ve bazen uyumak için özellikle benim kucağımda olmak istiyor..sessiz sedasız etrafı izleme süremiz sizin gibi en fazla 15 dakika..

Ben eldiven yerine çorap takıyorum artık, çünkü oğlum bir eliyle diğer elindeki eldiveni itekleye itekleye çıakrmayı öğrendi daha ayı dolmadan ama eldivene gücü yetmiyor, uğraşa uğraşa uyuyakalıyor. Bunu da hemşiremiz söyledi bana. Ama ağzına bişey yaklaştığı andaki o meme heyecanı çok tatlı oluyor yaa:)
Bir de oğlum tam altına açtığımız anda yüzüne doğru işiyor ve gelen sudan kaçmaya çalışıyor her seferinde, o zaman da kahkahalar ata ata eğleniyor kendince:)

eve gelen hemşirede eellerine çorap giydirdi ama benim gıcığıma gitti çıkardım. bende eldivenin sıkısını kullanıyom ve kıyafeeten önce giydiriyoö lastiği altta kalıyor:) kıyafetin koluda lastikli olunca çıkaramıyor:)

Merhaba kızlar.Benim de hala sezeryan bölgemde ağrılarım oluyor ara ara bugün 25 günlük olduk.Ben de korkuyorum 40 ım çıktıktan sonra ilişki sırasında dikişlerime bi şey olur diye.

Oğlum dün gece çok huysuzdu.Benim yüzümden ama lahana sarması yemiştim sanırım o gaz yaptı.Dün saat sabah 10 dan gece 1 e kadar sadece 3 saat uyudu.Gazını çıkarana kadar çığlık çığlığaydı oğlum sonra şükür çıkardı da uyudu ama gece emmek için kaldırdığımda nekadar yorgunsa yarım saat göğsümü emen çocuk 5 dk. emdi ve hemen uyudu

Ya kızlar benim kayınvalidemler 5. günümden beri evde o kadar sıkıldım ki şöyle rahatça uzanıp yatmayı özledim.onlar olduğundan hiçbir şey yapamıyorum.Yatak odamın dışında emziremiyorum bebeğimi kayınpederim de var çünkü.Bebeğim ağlar ağlamaz onlar koşuyor.Benim elimden alıyorlar hemen.Sanki ben bakamıyormuşum gibi Kayınvalidem ben yanında olsam bile ağlar ağlamaz gelip elimden almaya çalışıyor bebeğimi.Tamam o da iyi niyetli ama çok sıkıldım artık ben ilgilenmek istiyorum bebeğimle.Bir de kayınpederim sürekli elinde tutmak istiyor.Çocuk iki büklüm oluyor tuttamıyor sinir oluyorum yaaaa bebeğim iyice kucağa alıştı ne yapacaksam ben onlar gidince.Ana kucağına hiç koymak istemiyorlar.Bir de üst üste örtüyorlar çocuğun üzerini iyice terletip hasta edecekler.Ben gelince açıyorum onlar örtüyor kat kat ooooof of çoook sıkıldım gitsinler istiyorum artık.Lohusalık bunalımına soktular beni.Şöyle rahatça uzanıp bebiğimle ilgilenemiyorum.Hep ayaktayım.dikişlerim rahatça uzanamamaktan düzelmedi gitti.İçim daralıyooooooor...

çok takip etmedimm

Bence çok kalın giydirmemek gerekir. Sıcağa bir kere alışırsa en ufak bir soğukta hastalanır. Ben kızım bana benzesin istemiyorum. Ben hala kışın iki kat kilotlu çorabı üst üste giyerim üşüdüğüm için. Ama kardeşim daha toleranslı büyütüldü. O bu karda kışta incecik bir penye ile dışarı çıkar. Yetiştirme meselesi.
Bizim evimiz 24 derece civarında. Çorap, eldiven, kolsuz çıtçıtlı badi giydirip, üzerine ya penye tulum, ya da alt üst giydiriyorum. Yalnızca uyurken üstünü örtüyorum. Şimdi televizyonda da oda oda sıcaklığı 22 - 23 derece olmalı, ensesi sıcaksa üşümüyodur diyor:)

allah sabır versin canım..benim kayınvalidemler uzakta olduğu için bu boşluğu annem-babam dolduruyor sağolsunlar..nerdeyse emzirmeden emzirmeye alıcam çocuğu kucağıma bazen öyle deliriyorum ki .. mesela beşiğinde ağlıyor ben başındayım annem hemen koşup geliyor,geldim oğlum ben yanındayım diyor ben bostan korkuluğuyum ya..bir de babam sürekli gazı var bunun diyor
sanki biz bilmiyoruz hey Allahıımm

slm kızlar benim kızımda 24 günlük oldu bugün o kadar gazı oluyo ki yavrum hep kıvranıyo hele 3 gündür ne uyku uyudu ne sustu uyurken bile mızırdanıyo napıcamı şaşırdım keşke benim annemde hergün gelsede biraz baksa ilk önce hergün geliyodu kalıyodu ama artık gelmelerini azalttı bende bazen ne yapacağımı şaşırıyorum ağlamaları yüzünden

benim kız beni emmedi hiç hep sütümü sağıp veriyorum ve tabi yetmiyo mamada veriyorum mama galiba çok gaz yapıyo bende sizler gibi iki kat giydiriyorum ama üşüdüğü için mi gaz oluyo acaba eldiven durdurmuyo elinde elleri serin oluyo ama yüzü sıcak valla bu çocuk beni şaşkına çevirdi :))

aynen canım aynen yaaa bostan korkuluğunu bile daha gerekli görüyorlar. benim de kucağımda ağlasa kayınpederim annene ver sustursun diyor o da hemen elimden alıyor yavrumu hiçbir şey diyemiyorum.Sen bakamıyorsun demek istiyor.Daha acemiyizz bırksalar da biz kendimiz öğrensek.Sinir hastası etcek bunlar beniii

Benim kızımın da eldivenleri düşüyordu minicik bileklerinden. Evde makine lastiği vardı, hani şu ince ip gibi olup da makaraya sarılı olanlardan. Bir akşam aldım iğne ipliği elime bütün çorap ve eldivenlerine bir kat daha lastik diktim. Oh ne rahat oldu Şimdi ne çorabı ayağından çıkıyor, ne de eldiveni elinden

benim de aklımda öyle bir şey yapmak ama onu şimdi nerden alcam eşim de bulamaz.:44:

aslinda eldivan giydirmemek en iyisi. bebek annesine dokunarak ogreniyor taniyor.
ben hic giydirmedim emerken gogsunuze dokunsun bence

aslinda eldivan giydirmemek en iyisi. bebek annesine dokunarak ogreniyor taniyor.

Kesinlikle katılıyorum cnm, çok haklısın. O yüzden emzirirken kontrolüm altında diye eldivenini çıkarıyorum ben de. Ama yatarken, bakınırken yüzünü çizecek korkusundan takıyorum yine eldivenini

kızlar çok özel olacak ama kırkından önce ilişki yaşayan varmı?

doktorum hastaneden çıkarken 40 gün ilişki yok demişti..söz dinliyoruz

emzirirken çıkartıyorum eldivenlerini,öbür türlü direkt yapışıyor yüzüne başlıyor yolmaya

doktorum hastaneden çıkarken 40 gün ilişki yok demişti..söz dinliyoruz

emzirirken çıkartıyorum eldivenlerini,öbür türlü direkt yapışıyor yüzüne başlıyor yolmaya

Yüzünü yolduğu gibi elinin kendisine ait olduğunu da bilemediği için elini yüzüne çarpınca ödü kopuyor yavrumun:) Ödleğiz biraz sanırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…