Gecmis olsun canım, hastalik cok zor oluyor, biz daha iyiyiz şimdi, Duru nasil oldu? Bu sefer ilacsiz geciriyoruz, inşallah tamamen iyilesir kuzum.... Allah yardimcin olsun, bi destek veren olmayinca gercekten cok zor olurdu durumun... Inşallah ikinci bebegin saglikli ve cok uslu bi bebek olur :)
Teşekkür ederim canımm AAAMMMİİİİNNNNNNNNNNNN.. Sizede geçmiş olsun allah şifa versin, duru 2 antibyotik ve buhar kullanıyor ama buharı düzgün veremiyoruz durmuyor halaa hırıltısı çok ama şükür ateşlenmiyor.. Canım bizde ilaçsız atlatmak istedik ama pahalıya patladı bronşit ilaçsız iyileşmiyor malesef daha kötü oluyor...
geçmiş olsun canım
Sağol canımm...
Kizlar bu aksam cok kotu bi korku atlattik aksam 7 gibi ben salonda oturuyodum cerende masanin sandalyenin yaninda yoresinde oynuyodu oyle bi ara elinde bebegiyle sandalyenin ustune cikti oturdu gozum ondaydi bi yandan ama birden dustu masamda camin onunde duserken kafasini camin mermerinemi vurdu hic gormedim yalniz sag kolunun uzerine yatiyodu ben gordugumde hemen aldim kucagima ama bu anne koluuum diye agliyo habire parmaklarini falan oynatabiliyo ama baska turlu kimildatmiyo kolunu, aglamasida oyle ciglik cigliga degil oyle icli icli, yani kirik filan olmadigi belli neyse onune kupelerimi filan getirdim en sevdigi sey onlari kurcalamak mercimek koydum makarna koydum oynasin diye, yok agliyo bu arada babasida bilgisayar basinda her zamanki gibi aldim kucagima onun yanina gittik aaa cocuk kucagimda gozleri kapaniyo boyle uyku hali gibi bisey geldi cocuga boyle aptal aptal bakiyo filan, ben oldummu iyice panik elim ayagim bosaldi o sirada beyimiz bilgsyr basindan kalkip nihayet gelebildi yanimiza nerden dustu diyo habire oysaki az once yanina gittigimde soylemistim ama duymamis! Bi agresifllik bi tavirlar neyse hic kaale almadim alcak durumda da degildim zaten dedim olmicak boyle acile gidelim hemen dedim e suan doktor bile yoktur diyo mudahale etmezler diyo zart zurt yani biraksan sabaha kadar oyle bekleticek cocugu, ve gider horul horulda uyur hakikaten! Neyse karsi komsum hemsire ona tikladim hemen bizimki hepten gidiyo uyku hali filan komsum kolunda ciddi bi durum yok belki catlak filan vardir uykuyuda cocuklar cok korkunca uyuyabiliyo falan dedi neyse esimde off simdi butun aksam kosturmaca diyo soyleniyo iyice dellendim ama hic olay cikarcak bi an degildi yutkundum sadece ve sen ondan once cocukta bisey olmasin diye dusun bence dedim... neyse gittik hast. Dktr rontgen cektirmeyelim bosuna rsdyasyon almasin dedi agri kesici verdi biraz bi saat bekleyin buralarda biseyler yedirin dedi sonra gene bi bakalim dedi o ara zaten cerenin epey keyfi yerine geldi seker filan gorunce bi tane gifret yedi gene gittik dr. Bisey yok dedi takip edin yrn kolunu kisitli kullanirsa getirirsiniz dedi. Cok sukur simdi ayagimda salliyorum hersey normale dondu keyfi de koluda.. ama cok kotktum o halini gorunce herhalde dedim basini carpti bi darbe aldi! AKLIM cikti.... esimi dersen ona ayri sinirlerim bozuldu
Geçmiş olsun canım çok şükür ucuz atlatmışsınız...
Canim emzikten degil bence. .cunku artik unuttu.bi tane kopek dişi çıkmış sanirim onun huzurlugu idi..iki aksamdir uyaniyor ama geri uyuyor cok sukur..bence biraktir artik sonra daha zor olur..cok sukur biz onu atlattik.kaldi biberon ve bez..
Demos canim duru dami hala ayakta uyuyor sallayarak. Cok zor oluyor yaa biraktirmak lazım artik ama nasil olacak? Bu arada cok geçmiş olsun canim ya..
Elfleda canim sizede cok gecmis olsun..Rabbim beterinden korusun..elada her yerde bende cok korkuyorum valla..
Canım ayakta, beşikte , salıncakta doğdu doğalı sallanma manyağı sallamasak resmen kriz geçiriyor nasıl bıraktıracam bilmiyorum...