Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kayınvaliden biraz gereksizlik yapmış bence..
bak aynı kayınvalide 2 gün önce eve gittiğimde çamaşır sepetindeki çamaşırların hepsini ütülemiş, yatağımın sütüne koymuş; eve gittiğimde dedi üzenin bilmediğim için yerleştirmedim sorry..ki kayınvalidem benim geldimi 1 ay kalır herşeyide bilir ama karışmıo öle şeylere..yani salondaki yemek masasının yerini değiştirir kafasına göre, bence sorun değil yani, beğenmezsem o gidince eski haline getiryom, ama dolaptaki donumun yerini değiştirmesinde bilmesinde bence...görgüyle ilgili sanırım biraz..
yav paraları olmadığından almasalar çıtım çıkmaz hatta onlar için üzülürüm heveslidirler ama durumları yok diye, ya da hevesli olsalar.
kadının kızı yok ya benimkine takmış, eşimde telde demez mi "al sana kız çocuğu, seversin", ortalığı toz duman ettim o kız benim kızım onun torunu herkes haddini bilecek yok öle zahmetsiz torun sevmek.
evet onlara güvenip yapmadık ama zahmetinden kaçıyolarsa öle hayaller de kurmayacaklar!!!
benim yanımda kız kardeşine yeni alacakları gelinle ilgili "off bohça filan yapmıycam ne gerek var" dedi, kardeşi de benim düğünde ne yaptıklarını sordu hiç utanmadan yanımda "çok bişey yapmadık" dedi.
ben dertlenmiyim de kim dertlensin![]()
her iki tarafın da ilk torunu, benim ki petuş'un tersine kız çocuğu yok diye eşşeğin bi tarafına su kaçırıyo süs püs konusunda..
annem çıldırıyo onu alayım bunu alayım filan, kaynana aman pek nazlı nişanımda önce hiiç ses çıkarmadı nişan pazar günü annem cuma aradı nişan alışverişine ne zaman çıkılcak diye kadın mırın kırın yarın dedi, beni 200 tl ile nişan alışverişine çıkarıp bütçeyi de sıkı sıkı tembihlemişti haliyle bi iki parçayla eve gelmiştik, şimdi toruna aynı şeyi yapıyo eşyasını düşünmüyo da örgüsünü düşünüyo.
he bi de düğün üstü eşimin bi küçüğü arabayla kaza yapıp bunları bi ton masrafa sokmuştu ayy sıkışığız demişlerdi, düğünde 3 kuruş harcama yapıp sonra araba için kredi çekmişti krediye günah diyen kayınpeder, şimdi de aynı kardeşi evleniyo zırt diye, ona masraf etceklermiş!!!
bi de düğün mayısta, ucuz kiralık ev bulmuş tutmuşlar 400 liraya boşa kira ödemesinlermiş, ben kırkı çıkmamış bebekle düğüne mi gitcem düşüncesizler!!!
öz olup da ilgisiz olması ilginç biraz :44:
evet insan almasında değil istiyor ki torununu sevsin
ilgilendiğini sevdiğini belli etsin
oğluna düşkün olması çok kötü bence.
benimki en azından düşkün değil
sorarsam söyler çoğu zaman da siz daha iyisini bilirsiniz der.
ben evlendiğim ay hamile kaldığım için
hiçbir yerde bayram havası esmedi
kendi evimizde dahil
her duyan ayy yazıkkk, ya öyle mi tühh şeklinde yorum yaptı
![]()
sizin yine takı takmışlar arkadaşım bizimkiler takınlanları aldı hatta dua da etmez onlar ne deyim tez zamanda diğer tarafa inşallah
olabilir cnm..eşimin abisi evli değil, kayınvalidem hep dio mesela senin yanındaki gibi rahat edebilirmiyim aceba..Benim tespitim eltim var onlara gidince her şeyi yapıyor istediği gibi ben hem yorulmasını istemiyorum hem de kendi özel alanımmış gibi hissediyorum. Bir de çok zor anımda yardımcı olmadı ya petuş biraz da ona kızgınlığım var sanırım. Normalde olumlu düşünür olsun ya öyle olsun istiyor madem değiştirsin, heveslendi demekki derdim ama yatak odama, dolabıma kadar el atmaya çalışınca pipiriklendim. Aslında yaptıkalrına rağmen çok seviyordum düşünceli, yardımsever, elinden geleni yapar ama her şeyde bennn diyen egosu zaman zaman hasta ediyor beni...
bizimkilerde hayal bile yok
geçen bayram eşim hevesli hevesli kalp atışlarını dinledik baba diye anlatıo bi şeyler
babası da hmm sen şu işi nası yaptın die konuyu değiştirdi apar topar
bahsi bile hoşuna gitmiyo yani
kısır olsam beni ne severdi kim bilir
ben de adama inat gibi ilk aydan hamile kaldım
doğduğu gün bize yerleşmenin hayalini kuruyor çok seviyor aslında ama bilmiyorum ya ben anlamıyorum ya o anlatamıyor
hadi alcak durumun yok örcek durumun da mı yok
ne bi mevlüt hevesi ne bi doğumgünü hevesi hiçbişi yok bi alo deyip kutlamazlar bile
içlerinde sevgi var biliyorum kötü insanlar değiller
ama biz de ot değiliz fotosentezle beslenmek yetmiyo
bizimkilerde hayal bile yok
geçen bayram eşim hevesli hevesli kalp atışlarını dinledik baba diye anlatıo bi şeyler
babası da hmm sen şu işi nası yaptın die konuyu değiştirdi apar topar
bahsi bile hoşuna gitmiyo yani
kısır olsam beni ne severdi kim bilir
ben de adama inat gibi ilk aydan hamile kaldım
sevdiklerini bilmek de güzel bi şeydir zeynep
bak sana ne diyorum
benim eşim babasına hamile oldugumu söyledi nası sevinçle
babası ne dedi biliyo musun
nerden çattınız belaya
düşün o derece yani
sevdiklerini bilmek de güzel bi şeydir zeynep
bak sana ne diyorum
benim eşim babasına hamile oldugumu söyledi nası sevinçle
babası ne dedi biliyo musun
nerden çattınız belaya
düşün o derece yani
olabilir cnm..eşimin abisi evli değil, kayınvalidem hep dio mesela senin yanındaki gibi rahat edebilirmiyim aceba..
herkesin aynı olduğunu düşünyo belkide..
bende hep onu diorum, bizler ii insanlarız..bana yani değil kayınvalidem herhangi biri de olsa 10 kere kazık atsın
ama 1 kere iyiliğini görürsem ömür boyu unutmam...bunu hiç unutmasalar keşke..
o ben egosu benim kayınvalidemde var cnm, ben bilirim, aa çok kolay, hemen yaparım, o neki falan
ben hiç duymuyomuş gibi yapıom o zmnlarda:))
delüüü, onu yapamayan ne kaa çok insan var...
evlendim hemen bebik istedim..3 ay olmadı kendimi parçaladım neden olmuo neden neden die
çok şanslısın bence![]()
nası ya şaka mı yapıyosun bunamış o herhalde![]()
çok yazık...yani herşeyi geçtim milyarlarca para dökseydiniz bebik için daha mı mutlu olcakmış aceba...allah kimseyi yokluğuyla sınamasın..
idolümsün bebem..![]()
ben de eşim de ilk birkaç yıl mümkünse üç yıl istemiyorduk canım
o yüzden biz de şaşırdık sevinemedik hatta ben çok ağladım
bakmayın şimdi onu düşünmeden anım geçmiyo ama yalan değil çok ağladım
olabilir cnm..eşimin abisi evli değil, kayınvalidem hep dio mesela senin yanındaki gibi rahat edebilirmiyim aceba..
herkesin aynı olduğunu düşünyo belkide..
bende hep onu diorum, bizler ii insanlarız..bana yani değil kayınvalidem herhangi biri de olsa 10 kere kazık atsın
ama 1 kere iyiliğini görürsem ömür boyu unutmam...bunu hiç unutmasalar keşke..
o ben egosu benim kayınvalidemde var cnm, ben bilirim, aa çok kolay, hemen yaparım, o neki falan
ben hiç duymuyomuş gibi yapıom o zmnlarda:))
delüüü, onu yapamayan ne kaa çok insan var...
evlendim hemen bebik istedim..3 ay olmadı kendimi parçaladım neden olmuo neden neden die
çok şanslısın bence![]()