2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
kızlar biz çıkıyoz annenanne balık yemeye götürcek bizi :27:

hadin hayırlı dedikodular, kaynana dedik sinirim zıpladı dışarı çıkam da acık hava alam, hıh:41:

olay şuu bence..maşllahh diin tabeee, seneye kayınvalidem 6-7 ay bizde kalcak bebike bakcak..bu forumda öle yaptı böle yaptı die ağlıoda olabilirm, allah korusun:)):nazar:

benimki hep derki muhim olan benim oğlumu sevmesi, oğlumun da onu sevmesi.
ben seninde oğlumunda gözlerine bakınca o aşkı görüorum...daha ne istim:31::31::31::31:

bide kayınvalidem kaynanasından çok çektiği ve sırf onun yüzünden kayınpederimden boşandığı için olayları gayet net bilio..
eşime hep der bişi olursa bu kadının arkasında durcan, abinin eşiyle bunlar anlaşamazsa abinin değil bu gadının yanında durcan, çünkü artık senin ailen bu gadınnnnn:27::27::27::27:

bende şansımı çok zorlamıom bu durumda:24::24::nazar:

kayınvaliden biraz gereksizlik yapmış bence..
bak aynı kayınvalide 2 gün önce eve gittiğimde çamaşır sepetindeki çamaşırların hepsini ütülemiş, yatağımın sütüne koymuş; eve gittiğimde dedi üzenin bilmediğim için yerleştirmedim sorry..ki kayınvalidem benim geldimi 1 ay kalır herşeyide bilir ama karışmıo öle şeylere..yani salondaki yemek masasının yerini değiştirir kafasına göre, bence sorun değil yani, beğenmezsem o gidince eski haline getiryom, ama dolaptaki donumun yerini değiştirmesinde bilmesinde bence...görgüyle ilgili sanırım biraz..

Benim tespitim eltim var onlara gidince her şeyi yapıyor istediği gibi ben hem yorulmasını istemiyorum hem de kendi özel alanımmış gibi hissediyorum. Bir de çok zor anımda yardımcı olmadı ya petuş biraz da ona kızgınlığım var sanırım. Normalde olumlu düşünür olsun ya öyle olsun istiyor madem değiştirsin, heveslendi demekki derdim ama yatak odama, dolabıma kadar el atmaya çalışınca pipiriklendim. Aslında yaptıkalrına rağmen çok seviyordum düşünceli, yardımsever, elinden geleni yapar ama her şeyde bennn diyen egosu zaman zaman hasta ediyor beni...

yav paraları olmadığından almasalar çıtım çıkmaz hatta onlar için üzülürüm heveslidirler ama durumları yok diye, ya da hevesli olsalar.

kadının kızı yok ya benimkine takmış, eşimde telde demez mi "al sana kız çocuğu, seversin", ortalığı toz duman ettim o kız benim kızım onun torunu herkes haddini bilecek yok öle zahmetsiz torun sevmek.

evet onlara güvenip yapmadık ama zahmetinden kaçıyolarsa öle hayaller de kurmayacaklar!!!

benim yanımda kız kardeşine yeni alacakları gelinle ilgili "off bohça filan yapmıycam ne gerek var" dedi, kardeşi de benim düğünde ne yaptıklarını sordu hiç utanmadan yanımda "çok bişey yapmadık" dedi.

ben dertlenmiyim de kim dertlensin :31:

bizimkilerde hayal bile yok
geçen bayram eşim hevesli hevesli kalp atışlarını dinledik baba diye anlatıo bi şeyler
babası da hmm sen şu işi nası yaptın die konuyu değiştirdi apar topar
bahsi bile hoşuna gitmiyo yani
kısır olsam beni ne severdi kim bilir
ben de adama inat gibi ilk aydan hamile kaldım

her iki tarafın da ilk torunu, benim ki petuş'un tersine kız çocuğu yok diye eşşeğin bi tarafına su kaçırıyo süs püs konusunda..
annem çıldırıyo onu alayım bunu alayım filan, kaynana aman pek nazlı nişanımda önce hiiç ses çıkarmadı nişan pazar günü annem cuma aradı nişan alışverişine ne zaman çıkılcak diye kadın mırın kırın yarın dedi, beni 200 tl ile nişan alışverişine çıkarıp bütçeyi de sıkı sıkı tembihlemişti haliyle bi iki parçayla eve gelmiştik, şimdi toruna aynı şeyi yapıyo eşyasını düşünmüyo da örgüsünü düşünüyo.

he bi de düğün üstü eşimin bi küçüğü arabayla kaza yapıp bunları bi ton masrafa sokmuştu ayy sıkışığız demişlerdi, düğünde 3 kuruş harcama yapıp sonra araba için kredi çekmişti krediye günah diyen kayınpeder, şimdi de aynı kardeşi evleniyo zırt diye, ona masraf etceklermiş!!!
bi de düğün mayısta, ucuz kiralık ev bulmuş tutmuşlar 400 liraya boşa kira ödemesinlermiş, ben kırkı çıkmamış bebekle düğüne mi gitcem düşüncesizler!!!

amann bizimkiler gibi iyi ki araba aldık kredi ödüyoruz yardım dememişler
:47::47::47::47:

öz olup da ilgisiz olması ilginç biraz :44:
evet insan almasında değil istiyor ki torununu sevsin
ilgilendiğini sevdiğini belli etsin:43:
oğluna düşkün olması çok kötü bence.
benimki en azından düşkün değil
sorarsam söyler çoğu zaman da siz daha iyisini bilirsiniz der.
ben evlendiğim ay hamile kaldığım için
hiçbir yerde bayram havası esmedi
kendi evimizde dahil
her duyan ayy yazıkkk, ya öyle mi tühh şeklinde yorum yaptı
:43::43::43::43::43::43:

doğduğu gün bize yerleşmenin hayalini kuruyor çok seviyor aslında ama bilmiyorum ya ben anlamıyorum ya o anlatamıyor
hadi alcak durumun yok örcek durumun da mı yok
ne bi mevlüt hevesi ne bi doğumgünü hevesi hiçbişi yok bi alo deyip kutlamazlar bile
içlerinde sevgi var biliyorum kötü insanlar değiller
ama biz de ot değiliz fotosentezle beslenmek yetmiyo

sizin yine takı takmışlar arkadaşım bizimkiler takınlanları aldı hatta dua da etmez onlar ne deyim tez zamanda diğer tarafa inşallah

cnm taktıkları da bir annesi bir babası 2 tane hediyelik bilezik
setimi falan eşim aldı
şimdi aklına gelince diyor keşke bizimkiler azcık taksaymış faydası dokunurdu diye

2 hafif bielzik taktılar ama memleketlernde o bileziklerin en az on katı masraflı yemekli düğün istediler
astarı yüzünden pahalıya geldi

şimdi annem tutturmuş bebeğin odasını kız annesi yaparmış
sakın haa dedim. diğerlerinden ne görüyorum da ailemi sıkıntıya sokayım evlencek yaşta kızları var.
beraber gider seçeriz hevesi kırılmamış olur ama asla aileme ödetmicem.

Benim tespitim eltim var onlara gidince her şeyi yapıyor istediği gibi ben hem yorulmasını istemiyorum hem de kendi özel alanımmış gibi hissediyorum. Bir de çok zor anımda yardımcı olmadı ya petuş biraz da ona kızgınlığım var sanırım. Normalde olumlu düşünür olsun ya öyle olsun istiyor madem değiştirsin, heveslendi demekki derdim ama yatak odama, dolabıma kadar el atmaya çalışınca pipiriklendim. Aslında yaptıkalrına rağmen çok seviyordum düşünceli, yardımsever, elinden geleni yapar ama her şeyde bennn diyen egosu zaman zaman hasta ediyor beni...
olabilir cnm..eşimin abisi evli değil, kayınvalidem hep dio mesela senin yanındaki gibi rahat edebilirmiyim aceba..
herkesin aynı olduğunu düşünyo belkide..
bende hep onu diorum, bizler ii insanlarız..bana yani değil kayınvalidem herhangi biri de olsa 10 kere kazık atsın
ama 1 kere iyiliğini görürsem ömür boyu unutmam...bunu hiç unutmasalar keşke..
o ben egosu benim kayınvalidemde var cnm, ben bilirim, aa çok kolay, hemen yaparım, o neki falan
ben hiç duymuyomuş gibi yapıom o zmnlarda:))

geçen bayram eşim hevesli hevesli kalp atışlarını dinledik baba diye anlatıo bi şeyler

delüüü, onu yapamayan ne kaa çok insan var...
evlendim hemen bebik istedim..3 ay olmadı kendimi parçaladım neden olmuo neden neden die:50::50::50:
çok şanslısın bence:nazar::nazar:

doğduğu gün bize yerleşmenin hayalini kuruyor çok seviyor aslında ama bilmiyorum ya ben anlamıyorum ya o anlatamıyor
hadi alcak durumun yok örcek durumun da mı yok
ne bi mevlüt hevesi ne bi doğumgünü hevesi hiçbişi yok bi alo deyip kutlamazlar bile
içlerinde sevgi var biliyorum kötü insanlar değiller
ama biz de ot değiliz fotosentezle beslenmek yetmiyo

sevdiklerini bilmek de güzel bi şeydir zeynep
bak sana ne diyorum
benim eşim babasına hamile oldugumu söyledi nası sevinçle
babası ne dedi biliyo musun
nerden çattınız belaya
düşün o derece yani

ne zoru varmış ki torunuyla? bizimkiler canını vercek torun diye çırpınıyorlar babam cinsiyetini öğrendiği gün tatlıcıya götürdü cümbür cemaat hepimizi ne kadar eğlendik
eşiminkileri aradık cinsiyeti de zaten malum olmuş biliyorlarmış çok şaşırmadılar isim koymaya kalktılar hemen
uf ya bugün bitsin evime gideyim dicem ama ev benim evim değil sanki
dondurduğum yemeklere kıymama bile el atmış herkesin bi düzeni var di mi

sevdiklerini bilmek de güzel bi şeydir zeynep
bak sana ne diyorum
benim eşim babasına hamile oldugumu söyledi nası sevinçle
babası ne dedi biliyo musun
nerden çattınız belaya
düşün o derece yani

çok yazık...yani herşeyi geçtim milyarlarca para dökseydiniz bebik için daha mı mutlu olcakmış aceba...allah kimseyi yokluğuyla sınamasın..:nazar::nazar:
idolümsün bebem..:nazar:

olabilir cnm..eşimin abisi evli değil, kayınvalidem hep dio mesela senin yanındaki gibi rahat edebilirmiyim aceba..
bende hep onu diorum, bizler ii insanlarız..bana yani değil kayınvalidem herhangi biri de olsa 10 kere kazık atsın
o ben egosu benim kayınvalidemde var cnm, ben bilirim, aa çok kolay, hemen yaparım, o neki falan

evlendim hemen bebik istedim..3 ay olmadı kendimi parçaladım neden olmuo neden neden die:50::50::50:

ben de eşim de ilk birkaç yıl mümkünse üç yıl istemiyorduk canım
o yüzden biz de şaşırdık sevinemedik hatta ben çok ağladım
bakmayın şimdi onu düşünmeden anım geçmiyo ama yalan değil çok ağladım

kızlar yaaa boşverin üzmeyin kendinizi, herkes o kadar değişik problemler yaşıyo ki herkesinki birbirinden farklı, ben benim canımı acıtanların bi gün canının çok acıyacağını biliyorum, onun için o günü görmek için sabırla bekliyorum, herkes yaptığını mutlaka bulur, hiç hamile halinizle gereksiz insanlar için kendinizi üzmeyin...

nası ya şaka mı yapıyosun bunamış o herhalde :27:

babam da diyo ki babanızın adını koyun
eşimin aklında bile yokkken aklına soktu
bekle koyarım
eşime de dedim
aşkım ilgili bi dede olsa da seve seve koysak
ama değil hatırlamıyor musun bela demişti ilk duydugunda diye.

varsın böyle olsun eksik olsun
eşim de aradaki farkı görür belki

benim ailemin ikinci torunu
babam mobilyacı yatagını yapacak
annem yelek örmeye başlamış
kardeşlerim de her çıktıklarında bi şeyler alıyorlar
karnımı seviyorlar
sevilsin istiyorsun
o sevildikçe mutlu oluyorsun

çok yazık...yani herşeyi geçtim milyarlarca para dökseydiniz bebik için daha mı mutlu olcakmış aceba...allah kimseyi yokluğuyla sınamasın..:nazar::nazar:
idolümsün bebem..:nazar:

amin canım Allah isteyen herkese versin inşallah
bizleri de evlatlarımızla sınamasın
hayırlı evlatlar versin inşallah
:29::29::29:

ben de eşim de ilk birkaç yıl mümkünse üç yıl istemiyorduk canım
o yüzden biz de şaşırdık sevinemedik hatta ben çok ağladım
bakmayın şimdi onu düşünmeden anım geçmiyo ama yalan değil çok ağladım

ayyy ben bilmiodum bu hikayeyi..yoksa gaza getirirdim seni..
walla benim eşimde istemiodu..
ben çektim restimi evlenir evlenmz, daha erken diodu.
didim arkadaş hayatında bi çocuk istiomusn..
evet istiorum..o zmn bunun zamanı yok..bugün olmasıyla 3 sene sonra olması arasında benim açımdan bi fark yok.
böle böle anlattım gerekçelerimi..dedim benim nedenlerim bunlar.
madem istemion sen beni ikna et neden bebemiz olmasına...bugün bu masadan bi karar alınmadan kalkılmıcak..
bide dedim bugün denemeyiz, senin canın istediğinde deneriz o zmnda olmaz bi ömür ödeşemezsin benimle..
bu yükün altına girerim diosan hodri meydan
yani evlenince bu gezme olayını hiç anlamam..nereye gezio bu insanlar böle
ben hafta sonu gelsede yatsam die can atıom:46::46:
maddi durumsa evel allah o hiç doğrulmuo, ama olsun ben nasıl büyüdüysem oda büyüycek.
bassın ayakları yere..
bizler daha aile değilizki, ev arkadaşıyız, onlar gelince aile olcaz...
o zmnda önce annem desinler, önce para desinler, önce gezme desinler görim:31::31::31:

slm kızlar nasılsınız bakalım? bende bugün tetanoz aşını vuruldum kolumda çok ağrı var sizdede böyle oldumu... kızımın tekmelerini artık dışardanda farketmeye başladık sürekli tekmeliyor çok güzel yaa :)))

ortamı çok hüzünlendirdim sanırım
amaaaaaaaaaaaaannn neyse
benimkiler uzak zaten bayramdan bayrama birkaç gün görürüz
bebeğime karşı ilgisiz olmalarının dışında bi şeylerini görmedim Allah var
o da olmayıversin
:24::24::24::24::24:
neşelenin kızlar konu kayınvalide kayınpeder olunca karardık iyice
:32::32::32::32::32:

Haklısın sonuçta eşlerimizin anneleri atsan atılmaz satsan satılmaz... Sırf eşim gibi bir insanı dünyaya getirdiği için bile ömür boyu annemdir. Yaşları da ilerleyince daha çocuklaşıyorlar. Az önce diğer yazıları okuyorum daha beterleri de var. Mesela bizimkinin facebook ve msn hesabı var senden benden çok kullanıyor :9: :9: Oraya yazmış yaşasın çok mutluyum 2. kız torunum oluyor diye. Eşimin dediğine göre süpriz yapacakmış ( eli marifetlidir el işinden anlar ) ilk torununa sandık bile yapmıştı bize beşik de yapacakmış öğrenmiş bu minik beşiklerden bilmiyorum nasıl olacağını ya düşünmesi de yeter. Kendi kendime söyleniyorum sonra da üzülüyorum yaşlı idare et diye... İyi yanları da var baktığında hiçbirimiz dört dörtlük değiliz diyorum...Geçen eşimin iş arkadaşları kahvaltı düzenlediler bir yerde herkesin eşi geldi ben de gittim geçen bize laf sokuyor siz beni kahvaltıya götürmediniz beni diğer oğlum götürür sizi de çağırmayız diye :9: eşim yahu anne iş kahvaltısı nasıl götüreyim seni deyince ne varmış götürseydin diyor :9: cidden çocuklaşıyorlar bazen komiğime de gidiyor davranışları gülüyorum en çok da facebook yorumlarına :9:

Back
X