Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
silme canım boşver
senden ve bebeğinden daha mı önemli...
Allah göstermesin ayağın kayar falan....
Hiç girme cam işine bence...
selam kızlar nasılsınız bakalım biz 17+4 olduk gaz sancum hala var birde gece bacak ağrısı başladı bayramdan sonra gidicez bakalım nasipse doktorumuza sizdede oluyor mu böyle bacak ağrısı filan.birde ben göbek deliği hizamda seyirmeler hissediyorum bebek hareketimi ki onlar doktor ultrasonla daha alt kısma bakıyodu oysaki kafam karıştı dün sağlık ocağındaki ebe bebek hareketidir o dedi ama ben tereddütdeyim
kızlar ya benm göğüslerim çok kaşınıyor. özellikle uç tarafları. okulda öğrencillerin karşısında biile elimi sokup güzelce kaşıyasım geliyor :))
![]()
![]()
kızlaaaaaarrr sizi çok özlediiiiiimmmmmm.. yarın eşimin memleketine boluya gidiyoruzz.. umarım yolculugumuz iyi gecer. bu arada kızlar çişe cok sıkısınca benim oglum annesine hissettiriyo artık kendini sol tarafıma gecip karnımı ittiriyo sanki bide pıt pıt oynayıp duruyo hele babası onunla konusunca inanılmaz kıpırdıyo dun gece oldu bunlar ayy cok güzel bişi bebikleri hissetmek darıı hepinizin basına. onu hissedicem diye bigun altıma işicem ama
hoşçakalınn..