• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
silme canım boşver
senden ve bebeğinden daha mı önemli...
Allah göstermesin ayağın kayar falan....
Hiç girme cam işine bence...

hıım öyle mi diyosun canım, ben içerleri balkonları sileyim bari de eşimi kandırırsam ona da dış camları sildiririm :38: o ilk defa sileceği için onun ayağının kayma ihtimali daha yüksek :) kıyamam da...
Ben daha temizliğe birini bulamadım , çocuk bakmaya nasıl bulucam ilerde hiç bilmiyorum :44:

eneeeeeeeeeee kmseciklerr yok neyse canım bizde oğluşumla bayramınızı kutlar çıkarız

kurban bayramınız mübarek olsun arkadaşlarrr ibadetleriniz ve dualrımız kabul olsun inşallahhh allahım tekrarına erdirsinnn oğluşum teyzoşlarının ellerinden öpüyorrrr:32::32::32:

kurban bayramınız mubarek olsun arkadaşlar
hepberaber daha nice bayramlar görmek dileğiyle
:46::46::46::46::46::46::46:

Kızlar bayram temizliğiydi bayram alışverişiydi baklavasaydı dolmasıydıı kaç gundur giremiyorum konusamıyorum sizlerle ne konular kacırmısım meger..
Cinsiyetleri belli olan bebiklerimiz var annlerini tebrik ediyorum su an kimsecikler yok topicte içim buruk oldu sizlerle bayramlasamadım bile. Cok alışmışım ama buraya sizeee..

Kızlarr bebişlerimiz içimizde 2 bayram gecirdik inşallahh her birimizin melekleri seneye ilk bayramda kucaklarımızda olurlar. onlarla bayramlıklar alırız addaalara götururuz :) Canım arkadaslarım hepinizin bayramını kutluyorum saglıklı, mutlu ve sevdiklerimizle nice bayramlar diliyorum..

Bebişleri size, sizi Allah'a emanet ediyorum hoşşçakalın..

selam kızlar nasılsınız bakalım biz 17+4 olduk gaz sancum hala var birde gece bacak ağrısı başladı bayramdan sonra gidicez bakalım nasipse doktorumuza sizdede oluyor mu böyle bacak ağrısı filan.birde ben göbek deliği hizamda seyirmeler hissediyorum bebek hareketimi ki onlar doktor ultrasonla daha alt kısma bakıyodu oysaki kafam karıştı dün sağlık ocağındaki ebe bebek hareketidir o dedi ama ben tereddütdeyim

biz de 15+5 olduk son üç gündür gaz ağrım var ama bacak ağrım olmadı henüz.

kızlar ya benm göğüslerim çok kaşınıyor. özellikle uç tarafları. okulda öğrencillerin karşısında biile elimi sokup güzelce kaşıyasım geliyor :))

al benden de o kadar,bu hafta bir ara ciddi ciddi hatır hutur kaşıyacaktım neredeyse,o derece kaşındılar :52: yara falan olursa diye fazla kaşımadım,şimdi o kadar kaşınmıyo,bir de yeşil yeşil damarlar arttı bende,uçları falan bi değişik olmaya başladı,ilginç hakikaten... :53:

kızlar bende de dün akşamdan beri sol kasığımın üst kısmında yürürken ağrı mı desem,baskı mı desem bişi oluyo,ben bunu bebeğin o tarafa daha çok yüklendiğine yordum,hani bazı bebekler sağ ya da solda toplanıp yatarlarmış,ondan mı ki?Henüz bişi hissetmiyorum,merakla bekliyorum valla ilk kıpırtıyı.Bu arada herkese iyi bayramlar:3:

hepinize mutlu, sağlıklı bayramlar diliyorum.. bundan sonraki bayramlarımız bebişlerimizle.. Öpüyorum hepinizi sevgiyle..

kızlar...
herkesin bayramı mübarek olsun. bebişlerimizle nice mutlu bayramlara...
bayram bayram topikde bu kızın ne işi var demeyin. bu bayramın ilk günü 24 saat nöbetçiyim iş yerinde. hepinizi öpüyorum kocaman:40:

herkezin bayramı mübarek olsun insallh seneye bebişlerimizle gireriz bayrama

bu erkek ismi ne sıkıntı yahu kıza ne kolay bulnuyo hazırdı bile erkek old ögrendigimden beri bakıyorum hep klasik isimler aklına hem modern hem anlamlı istiyorum ama nerdeeeee

kimsecikler yok ya.bugun bayram.ben her ne kadar hissedemesemde.evde yalnizim simdi.yurtdisinda bayramlar cok garip geciyo.cok agladim bugun.hamileligin verdigi duygusallikta var tabi:5:

Bayramınız mübarek olsun kızlarr:) mutlu bayramlar dilerim, bebişlere ii bakın :16:

:( :( :( kızlaaaaaarrr sizi çok özlediiiiiimmmmmm.. yarın eşimin memleketine boluya gidiyoruzz.. umarım yolculugumuz iyi gecer. bu arada kızlar çişe cok sıkısınca benim oglum annesine hissettiriyo artık kendini sol tarafıma gecip karnımı ittiriyo sanki bide pıt pıt oynayıp duruyo hele babası onunla konusunca inanılmaz kıpırdıyo dun gece oldu bunlar ayy cok güzel bişi bebikleri hissetmek darıı hepinizin basına. onu hissedicem diye bigun altıma işicem ama :D
hoşçakalınn..

:( :( :( kızlaaaaaarrr sizi çok özlediiiiiimmmmmm.. yarın eşimin memleketine boluya gidiyoruzz.. umarım yolculugumuz iyi gecer. bu arada kızlar çişe cok sıkısınca benim oglum annesine hissettiriyo artık kendini sol tarafıma gecip karnımı ittiriyo sanki bide pıt pıt oynayıp duruyo hele babası onunla konusunca inanılmaz kıpırdıyo dun gece oldu bunlar ayy cok güzel bişi bebikleri hissetmek darıı hepinizin basına. onu hissedicem diye bigun altıma işicem ama :D
hoşçakalınn..

kaçıncı haftandasın canım,ben de ilk kığırtıyı ne zaman duycam diye merakla bekliyorum bakalım,henüz bişi hissetmiyorum,16. haftayı bitirdik,önümüzdeki haftalarda hissederim heralde

merhabalar kızlarrrr kimse yok perşembeden itibaren herkes gelir herhalde, ben yarın istanbul yolcusuyum çok mutluyum çok ıyı gelicek bu bana bol bol gezip kafa dağıtıcam :))
bayram çok yorucu geöıyo e bıde yolculuk var çooook yoruldum
hepnizide çoook özledim:(( ve dahada özlicem galıba arada yazarım hepinize benı u nutmassanız sevınırımmmmmmm:43::43::43::43::43::43::54::54::54::54::54:

Back
X