• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
bende normal doğum istiyorum, cesaretli ve sabırlı olduğumu düşünüyorum ama siz böyle konuşunca sanki banada azıcık ateş bastı gibi oldu :)))))

offf o göbek büyyo öle inş.kızımda büyyodur...bana sırf anası büyyo gibi gelio emme neyseeee:1::1:

ya bende hiç korkmuodum çok da istiorum normali, yaparım gibi gelioda..bi tek 5. katı inip hastaneye yetişebilirmiyim onu bilmom:))

ablamda öle dio..suyu gelmiş, gayet sakin bindik arabaya, yrm saat mesafedeki hastaneye gittik 4-5 saat sonra oldu dio..öle suyum geldi kapının ağzında doğurrum sanma dio...ama neblim bilemeiom..eşime didim geçen suyum geldi napcan didim..hemen taksiyi arıcam didi...gülüm didim ne taksisi ambulansı arıcan,ist. da taksiyle nassı yetişcen..güvenemiom ona..o beni unutur gider evde...offf

hoşgeldin cnmm, allah bozmasın mutluluğunuzu:emir_bebek::nazar:

yok yawrum yaaa o konuda panik yapıp kendine nasıl olcek diyee dert etme bence..suyun gelicek sancından önce belki hastaneye gittiğinde sancın başlıcak yada başlamıcak suni sancı vericekler ne olacağı belli olmaz onu o zaman gelince göriciğizzz sıkıntı etme kendine..kocişlerimiz var ALLAhımıza şükür..onlar başımızda olduğu sürece korkmayalım bişeyden :46::46:

bende normal doğum istiyorum, cesaretli ve sabırlı olduğumu düşünüyorum ama siz böyle konuşunca sanki banada azıcık ateş bastı gibi oldu :)))))

ben hem cesaretsiz hem tırsak, hem sabırsız hem de acıya dayanıksızımdır ama ben de normal istiyorum..
insan haddini bilmeli değil mi yaa.. ama yine de normal istiyorum ben.. normal normal olsun bitsin..
doktoruma eşlerin de doğuma girip giremeyeceğini sordum.. ağız burun kıvırdı olmaz dedi..
ben de bi cırladım.. hastaneyi değiştiririm ben o zaman verin takip çizelgemi dedim... kadın şok oldu.. ne var yanee tek başıma mı yaptım ben bu çocuğu tek başıma da hayatta doğurmam dedim..
doktor hemen ikna oldu.. tamam hallederiz madem dedi..:27::27::27:

ben hem cesaretsiz hem tırsak, hem sabırsız hem de acıya dayanıksızımdır ama ben de normal istiyorum..
insan haddini bilmeli değil mi yaa.. ama yine de normal istiyorum ben.. normal normal olsun bitsin..
doktoruma eşlerin de doğuma girip giremeyeceğini sordum.. ağız burun kıvırdı olmaz dedi..
ben de bi cırladım.. hastaneyi değiştiririm ben o zaman verin takip çizelgemi dedim... kadın şok oldu.. ne var yanee tek başıma mı yaptım ben bu çocuğu tek başıma da hayatta doğurmam dedim..

çok hoş yaaaa :)))) benim eşimde girmek istiyo doğuma ama ben istemiyorum onun yanında daha kasılırım sanki en azından şimdi öyle olur gibi geliyo, belki son anda yanımda olmasını istiycem bilmiyorum...

doktordan geldim kızlar
oğluşum olacakmış
kesinleşti yani
ben çok sevindim
babamız kız olsun tamam diyodu 2 çocuk ama
darısı 3. ye inşallah :)

yok yawrum yaaa o konuda panik yapıp kendine nasıl olcek diyee dert etme bence..suyun gelicek sancından önce belki hastaneye gittiğinde sancın başlıcak yada başlamıcak suni sancı vericekler ne olacağı belli olmaz onu o zaman gelince göriciğizzz sıkıntı etme kendine..kocişlerimiz var ALLAhımıza şükür..onlar başımızda olduğu sürece korkmayalım bişeyden :46::46:
inş. öledir cnm...

ya ben çok cesaretliyimdir..acı eşiğim çok yüksektir...dişçiden kuşcudan hiç korkmam..
ben canlı canlı karciğerimden parça aldırdım biopsi oldum gık demedim.
bunda sadece hani bi terslik olursa modundayım.
yani dr bilcekse şu 2-3 günde olacak doğum die varım ben, korkmadan, acıdan yana bi kaygım yokda yetişemezek ya, ya annem-ablam memleketten gelmemiş olusa falan die düşünyorum:26::26:

doktordan geldim kızlar
oğluşum olacakmış
kesinleşti yani
ben çok sevindim

:36::36::36: canım gözün aydın maşalahh şehzade anaları prenses annelerini sollıcakmı nee:1::1:
ALLAHIM sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.:nazar::nazar:

doktordan geldim kızlar
oğluşum olacakmış
kesinleşti yani
ben çok sevindim

hayırlı olsun paşamıza.. deki eşine erkeğin bol olduğu yerde kız çocuk gelirmiş..:1::1:
yeni duydum ben de bunu.. hoşuma gitti çok manası..

slm arkadaşlar bende kısmetse 2 ci bebeğimde nisan annesi olucam...sizlerle tanışmak istedim de ..

bi meleğim vardı birde oğluşum olucak kısmete:46::46::46:
böle bi çekirdek aileyiz :1:çok şükür...

hoşgeldin canm allah tamamına erdirsin benimde 2 kızım var şimdide oğluşum olacak inşallahh ama şu detaylı ultrasonda evt kesin bu pipi :52:demeden eminde olamıyorum:1:

inş. öledir cnm...

ya ben çok cesaretliyimdir..acı eşiğim çok yüksektir...dişçiden kuşcudan hiç korkmam..
ben canlı canlı karciğerimden parça aldırdım biopsi oldum gık demedim.
bunda sadece hani bi terslik olursa modundayım.
yani dr bilcekse şu 2-3 günde olacak doğum die varım ben, korkmadan, acıdan yana bi kaygım yokda yetişemezek ya, ya annem-ablam memleketten gelmemiş olusa falan die düşünyorum:26::26:

evet evet annemler yetişemezler diye korkuyorum ben de..

ayy ben napim ya annem yok kaynanam yok hakkın rahmetine kavuştular :14:ama anneciğimi çok arayacağım 2 doğumumdada vardı hastanede evde çok yardımı olmuştu ablam gelicek benimde izmirden inşallah yetişir bakalım hayırlısı aslında düşünüyorumda kendimizi erken doğumada hazırlamak lazım yani 7. ayda falan çoğu şey hazır olmalı nolur nolmaz siz nedersiniz:26:

merhaba kızlar. herkesin keyfi yerinde görünüyor. e ne de olsa hamileliğin en rahat dönemine girmiş bulunuyoruz. bende sizi takip ediyorum ama yazmaya fırsat bulamadım. kaynaşmışsınız baya maşallah allah bozmasın :49:

ya benim aklıma birşey takıldı. acaba bende eşimin doğuma girmesini istesem mi? aslında ben çok istiyorum ama. hamile kalmadan önce sölemiştim ona doğuma beraber gidlim diye olmaz demişti. şimdi istesem ne der acaba söylemeye korkuyorum yaa. siz ne düşünüyorsunuz? sizinkiler olacak mı yanınızda?

ayy ben napim ya annem yok kaynanam yok hakkın rahmetine kavuştular :14:ama anneciğimi çok arayacağım 2 doğumumdada vardı hastanede evde çok yardımı olmuştu ablam gelicek benimde izmirden inşallah yetişir bakalım hayırlısı aslında düşünüyorumda kendimizi erken doğumada hazırlamak lazım yani 7. ayda falan çoğu şey hazır olmalı nolur nolmaz siz nedersiniz:26:

allah rahmet eylesin canım benim.. nur içinde yatsınlar..
anneciğin yine de yanında olacaktır kuzucum.. göremesen de hissedersin..:54:

canlarım ben çıkıyorumm annemle dışarı çıkacağız şimdiden hepinize iyi bayramlar şekerler..arayı çok açmayalım çok özletmeyelim birbirimizi :1:kendilerinize ve bebişlerinize iyi bakın kızlar oğluşumla öpüyoruz her birinizi tek tek :16::16:mucukksssss

kızlar ben iş yerimden izin aldım çıkıorum...
ailenizle sevdiklerinizle güzel bi bayram geçirirsiniz inş..bebiklerimiz aileleriyle tanışcak bu bayram ne mutlu olanlara..
mavilefcim msj ını beklom cnm, bol şans..
hepinizi öpüyorum, bayram sonrası görüşmek dileğiyle
esenkalın:119::119::119::119::119::119:

merhaba kızlar. herkesin keyfi yerinde görünüyor. e ne de olsa hamileliğin en rahat dönemine girmiş bulunuyoruz. bende sizi takip ediyorum ama yazmaya fırsat bulamadım. kaynaşmışsınız baya maşallah allah bozmasın :49:

ya benim aklıma birşey takıldı. acaba bende eşimin doğuma girmesini istesem mi? aslında ben çok istiyorum ama. hamile kalmadan önce sölemiştim ona doğuma beraber gidlim diye olmaz demişti. şimdi istesem ne der acaba söylemeye korkuyorum yaa. siz ne düşünüyorsunuz? sizinkiler olacak mı yanınızda?

valla şu kadarını söyleyeyim ben onsuz doğuramam.. şu anda deli gibi hastayım.. o yanımda olabilseydi 1 gecede iyi ederdi beni.. o kadar yani.. varlığı bile yetiyor bana..
eşime gelince ben de hamile kalmadan önce sormuştum bu durumu..
ben tiksinirim gelemem demişti.. ben de bu yüzden bu mevzuyu hiç açmamıştım.. kendisi durduk yere söyledi.. ben seni o acıyla bi başına bırakamam.. dışarda deliye dönerim.. elini tutup gözlerinin içine içine bakmam lazım dedi.. bi de bebeğin ilk aldığı nefese tanık olmak istiyomuş.. ben hep nispet yapıyordum bebeği ilk ben göreceğim diye.. :34: belki faydası dokunur sana da..:1:

valla şu kadarını söyleyeyim ben onsuz doğuramam.. şu anda deli gibi hastayım.. o yanımda olabilseydi 1 gecede iyi ederdi beni.. o kadar yani.. varlığı bile yetiyor bana..
eşime gelince ben de hamile kalmadan önce sormuştum bu durumu..
ben tiksinirim gelemem demişti.. ben de bu yüzden bu mevzuyu hiç açmamıştım.. kendisi durduk yere söyledi.. ben seni o acıyla bi başına bırakamam.. dışarda deliye dönerim.. elini tutup gözlerinin içine içine bakmam lazım dedi.. bi de bebeğin ilk aldığı nefese tanık olmak istiyomuş.. ben hep nispet yapıyordum bebeği ilk ben göreceğim diye.. :34: belki faydası dokunur sana da..:1:

bende telefon açtım akşam gel seninle bişey konuşcam diye. bakalım ne diyecek. aslında çok düşüncelidir babamız. bizi kırmaz umarım. sağol canım sen hatırlatmasan unutmuştum ben tek başıma girerdim doğuma. bir kere daha gündeme getirmekte yarar var..

kızlar ben iş yerimden izin aldım çıkıorum...
ailenizle sevdiklerinizle güzel bi bayram geçirirsiniz inş..bebiklerimiz aileleriyle tanışcak bu bayram ne mutlu olanlara..
mavilefcim msj ını beklom cnm, bol şans..
hepinizi öpüyorum, bayram sonrası görüşmek dileğiyle
esenkalın:119::119::119::119::119::119:

canım benim iyi bayramlarrrrrr

Back
X