2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
yeaaa, bakkala göndermio hatunu emme face açtırmıo..pehhh:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ay sorma petuşcum:9: şimdi de böyle demek komik geldi...:9::9:
üniversiteden falan sinir olduğu tipler vardı da.. onları silmek yerine face kapattı uyuz..
hiç ihtiyaç duymamıştım ama halletmem lazım bu olayı..:34:
4 gibi işten çıkıyorum.. arıycam seni ok.. şimdi rahat konuşamam..
utanırım..

ben eskiden 12'de kalkıp akşam 6'ya kadar eşimi beklerdim kahvaltı yapmak için, evde ekmek yoksa aşağıdaki markete inmeye üşenir aç aç otururdum, hatta dolaptaki hazır yemeği ısıtmaya üşendiğim zamanlar da olurdu. şimdi öyle olunca bebik için mecbur kalkıp yapıyorum :emir_bebek:

eşime de çok büyük bişi başarmış gibi anlatıyorum, "ben bugün üşenmedim kalktım giyindim bakkala gittim ekmek almak içiiiin" :27::27:

eşin bu akşam da gelmeyecekse üşenme ye o narı bebike afiyet bal şifa olsun de, o niyetle ye. fazlasının zararlı olabileceğinden ben de korkuyorum ama haftada 1-2 gün yemek zarar vermez :56::56::56:

burda bir arkadaş daha yeni sordu doktoruna,doktor narın faydası var zararı yok,mideni ekşitmiyorsa rahat rahat yiyebilirsin demiş,ben zaten her gün yiyordum da bunu duyunca rahatladım,belki okumamışsındır forumda diye nar severlere yazayım dedim :)

ay sorma petuşcum:9: şimdi de böyle demek komik geldi...:9::9:
üniversiteden falan sinir olduğu tipler vardı da.. onları silmek yerine face kapattı uyuz..
hiç ihtiyaç duymamıştım ama halletmem lazım bu olayı..:34:
4 gibi işten çıkıyorum.. arıycam seni ok.. şimdi rahat konuşamam..
utanırım..

hııhh bende atem havamı..bakkal konusu hala içimde yara:((
benim beyim tam bi egeli, bütün kıskançlık damarları alınmış durumda..
eski sevgilim face de arkadaşım, avukattı, totom sıkışsın alp i ara bi danış der:))
tamm cnm beklom...
sen bana hbr ver, istersen tabi, ben hem face e hem buraya yazarım mavi nin bebekinin cinsiyeti die...bayramdan önce halletmiş oluruz bu olayı böölece:27::27:

ben benım kocama kıskanç dırken sneınkı daha fena çıktı mavilef:))
resım eklemem de :D grubumuz var orda deee de bişeler aaaa

hımmm.. kanıma giriyonuz gızz..
benimki acayip kıskançtır.. öldürür beni resmen..
ama face meselesinde sebep kıskançlık değil aslında ben de hak verdim bi de dedimki face ne yaaa
mühim olan aile saadetim.. kapattım gitti.. ben ikna ederim yafrumu.. kıyamaz o bana..

hııhh bende atem havamı..bakkal konusu hala içimde yara:((
benim beyim tam bi egeli, bütün kıskançlık damarları alınmış durumda..
eski sevgilim face de arkadaşım, avukattı, totom sıkışsın alp i ara bi danış der:))
tamm cnm beklom...
sen bana hbr ver, istersen tabi, ben hem face e hem buraya yazarım mavi nin bebekinin cinsiyeti die...bayramdan önce halletmiş oluruz bu olayı böölece:27::27:

de geet.. egeli olmayla alakası yok onun.. lodos eser bizim orada lodos..
diğer rüzgarlar vız gelir tırıs gider de ondan oo..:54:
tamam azıcık geniş her yol mübah insanlarınız ama sevdiciğimizi de gıskanırız her bişeyden..
seninkinin güveni tam anacım hem kendine hem sana..

de geet.. egeli olmayla alakası yok onun.. lodos eser bizim orada lodos..
diğer rüzgarlar vız gelir tırıs gider de ondan oo..:54:
tamam azıcık geniş her yol mübah insanlarınız ama sevdiciğimizi de gıskanırız her bişeyden..
seninkinin güveni tam anacım hem kendine hem sana..

hey ben ssizin lodosunuza..bakem kızınada böle olabilecekmi:1::1::1:
heee yefrum, bizde anadolu gadınıyız işte..biri tam bitmeden başlamaz yenisi, sor işareti olmaz kafada..
beyimde emin garısının dürüstlüğünden, içinin dışının bir olmasından...
o nedenle güven 10 numero bizde:):27::27::27:

slm kızlar naberler ya ben ayakta çok durunca aşağıya doğru ağrım oluyo off büyüyor yavaş yavaş biliyom ama hiç bir iş yapasım gelmiyo öyle oluncada :37: birde detaylı ultrason benim gittiğim hastanede 220 tl 10 aralığa randevu aldım sizin gittiğiniz hastaneler de ne kadar devlet veya üniversite hastanesinde yapılıyomu bilen varmı:44:

slm kızlar naberler ya ben ayakta çok durunca aşağıya doğru ağrım oluyo off büyüyor yavaş yavaş biliyom ama hiç bir iş yapasım gelmiyo öyle oluncada :37: birde detaylı ultrason benim gittiğim hastanede 220 tl 10 aralığa randevu aldım sizin gittiğiniz hastaneler de ne kadar devlet veya üniversite hastanesinde yapılıyomu bilen varmı:44:

devlette yapılıyo canım ben randevu aldım 24 kasıma ve ücretsiz
ama istanbulda teyzemin dru var özelde oraya gıdıcem bakalım ayrıntılı ıstıcekmi isterse nekadara olucak
kızımda buyuk anadolu hastanesınd eyaptırmıştım cd vermişlerdi ve birsuru resım 4 boyutluda bakıyodu 45 lira vermiştim ıkı sene önce şimdi bılmıyorum

hey ben ssizin lodosunuza..bakem kızınada böle olabilecekmi:1::1::1:
heee yefrum, bizde anadolu gadınıyız işte..biri tam bitmeden başlamaz yenisi, sor işareti olmaz kafada..
beyimde emin garısının dürüstlüğünden, içinin dışının bir olmasından...
o nedenle güven 10 numero bizde:):27::27::27:

valla tatlım tam ergenliğe yeni başladığım günlerde babam burnumdan getirmişti..
annem affedersin totosunda mini mini etekler giyerken bana şortu dizimde ya giydirirdi ya giydirmezdi..
bikini giydirmezdi de mayo giydirirdi üzerine de şort.. denizden çıkarken de elinde havlu plajda beklerdi..
yani anneme her şey sevaptı da bana zindan ettiydi 1-2 yılı.. sonra annem çemkirince.. gevşetti yularımı..:27:

merhaba arkadaşlar
şimdi doktordan geliyorum doktor bebeğimizin büyük ihtimal kız olduğunu söyledi.yine çok hazırlık yapmayın dedi ayrıntılı ultrason da kesinleşir dedi.ben çok mutluyum.büyümüş bebişimiz 125 gr olmuş maşallah.19 aralıkta ayrıntılı ultrason için randevu aldım

canımmm gözün aydın Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. canım:46:

devlette yapılıyo canım ben randevu aldım 24 kasıma ve ücretsiz
ama istanbulda teyzemin dru var özelde oraya gıdıcem bakalım ayrıntılı ıstıcekmi isterse nekadara olucak
kızımda buyuk anadolu hastanesınd eyaptırmıştım cd vermişlerdi ve birsuru resım 4 boyutluda bakıyodu 45 lira vermiştim ıkı sene önce şimdi bılmıyorum

devlette ilk önce kadın doğuma gidip oradanmı yönlendirdiler canm ben istanbuldayım pahalı geldi 220 tl aslında o yüzden sordum istanbuldada kim bilir kaç ay sonraya verirler randevuyu orasıda meçhul:26:

kızlarr bayramda özleşcezmi biz şimdi birbirimiziii yaa:50::50:

özleşcezzzz sonra doğuma kadar tatıl yok beraberiz:D
arkadaşım doğum yatı yapıcak b ugunlerde dun dra gıtmiş 4 cm açıklık var eve gıdıp bekle dmeiş sancısı yokmuş
o öyle anlatınca çok heycanlandım o gunlerımız gelecek bızım ya:))))

valla tatlım tam ergenliğe yeni başladığım günlerde babam burnumdan getirmişti..
annem affedersin totosunda mini mini etekler giyerken bana şortu dizimde ya giydirirdi ya giydirmezdi..
bikini giydirmezdi de mayo giydirirdi üzerine de şort.. denizden çıkarken de elinde havlu plajda beklerdi..
yani anneme her şey sevaptı da bana zindan ettiydi 1-2 yılı.. sonra annem çemkirince.. gevşetti yularımı..:27:

yeahhh..
çok tandık gelio bu sahneler:)) babam lisede arkadaşlarla sinemaya gidcez cümleme "senin arkadaşın olamaz, arkadaşında benim, ananda benim, babanda benim" demişti:)) bu arkadaş kızdı bu arada...

arkadaşım doğum yatı yapıcak b ugunlerde dun dra gıtmiş 4 cm açıklık var eve gıdıp bekle dmeiş sancısı yokmuş

ben var ya alır elime aynayı
4 cm. açıklağa bakar bakar kafayı yerim yaaa :53::53::53::53:

Son düzenleme:

neaaaa...epidural normalde 4 cm açılınca iğne yapıp doğurtuolar bildiğim kadarıyla nassı eve göndermiş yea.
giden nassı gitmiş eve..
ben ağlıcam nerdeyse tasadan evimle hastanemin arası ambülansla 10-15 dk ama evim 5. katta asansör yok..ya yetişemezsem die...sırf bu stresden walla sezeryan olcam heee:50:

devlette ilk önce kadın doğuma gidip oradanmı yönlendirdiler canm ben istanbuldayım pahalı geldi 220 tl aslında o yüzden sordum istanbuldada kim bilir kaç ay sonraya verirler randevuyu orasıda meçhul:26:

evet önce kadın doğum druna gıdıyosun o muayene dıyyo ve sana ayrıntılı yapıp yapmadıgını soryo ve ayrıntılıdan randevu al dıyo bize öle oldu
yok ya haftana göre verıyo tarıhı sana mesela ben 18 haftalığım 20 24 haftalar arası yapılıyo bu ayrıntılı ultrason ben 22 haftalıkken ayptırıcam ozmana denk getırdı ve verdı arkadaşımın bebeği 20 haftalıktı ona bı hafta sonraya gun verdi
ordada öledir galıba samsundayım ben
220 tl gerçekten çok pahalı normal özel hastaneye bıle gıtsen bukadar vermessın cdsinide alırsın resımelrınıde

inş. inş. doğumdan sonrada hep beraber oluruz İNŞ. :)
ayy evet ya o günlerde gelecek çok değil 5 aycık kaldı nerdeyse hepimizin :1::1:
normalde düşününce çok korkardım doğumdan ama artık nedendir bilmem hiç korkmuyorum ve ben astım hastası olduğum için bana normal doğum yapmazlar sezeryanıda epidural istiyorum kısmetse..

neaaaa...epidural normalde 4 cm açılınca iğne yapıp doğurtuolar bildiğim kadarıyla nassı eve göndermiş yea.
giden nassı gitmiş eve..
ben ağlıcam nerdeyse tasadan evimle hastanemin arası ambülansla 10-15 dk ama evim 5. katta asansör yok..ya yetişemezsem die...sırf bu stresden walla sezeryan olcam heee:50:

:D:D ne bılım kız yollamış işte eve gıt bekle demiş dun konuştugumda öleydı bugun aramadım daha acaba nettı:D
ntsde sancı çıkıyosa göndermıyo drlar orda sancı çıkmamış kalp atışları normal bebeğin ondan yollamşlardır bekle demişlerdir
bende dıyodum eşime hastanem çok uzak nasıl yetiştiricen yolda doğururm dıye korkma jet hızıyla gıderım ben demişti:D
şimdide düşünuyorum benım kesın sezeryan eee ya sezeryanı bekelrken normal sancılarım gelırse napcam ben bend eonu düşünuyorum:37::37::37:

evet önce kadın doğum druna gıdıyosun o muayene dıyyo ve sana ayrıntılı yapıp yapmadıgını soryo ve ayrıntılıdan randevu al dıyo bize öle oldu
yok ya haftana göre verıyo tarıhı sana mesela ben 18 haftalığım 20 24 haftalar arası yapılıyo bu ayrıntılı ultrason ben 22 haftalıkken ayptırıcam ozmana denk getırdı ve verdı arkadaşımın bebeği 20 haftalıktı ona bı hafta sonraya gun verdi
ordada öledir galıba samsundayım ben
220 tl gerçekten çok pahalı normal özel hastaneye bıle gıtsen bukadar vermessın cdsinide alırsın resımelrınıde

tmm çok sağol canm verdiğin bilgiler için olmazsa üniversite hastanesinde bir denerim şansımı 220 tl ye bebişime cicişler alırım :1:

Back
X