yok cnm benim göbikimin mşallahı var yani...göbik topicinde var kendisi eklemiştim 2-3 gün önce..ben bildiğin 5 aylık hamileyim:))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok cnm benim göbikimin mşallahı var yani...göbik topicinde var kendisi eklemiştim 2-3 gün önce..ben bildiğin 5 aylık hamileyim:))
EVET CNMne kaldı 5 aya zaten petuşçum![]()
çok tatluuu ama ben çook beğendim aramızda tam 3 hafta var bakalım bende olacam mı böle güzel göbişli
![]()
nefrazencim saol cnm..
maşallah kuzumada anasınada:))) 2 kilo çok ii cnm ya, no panik..
alırsan kendim almış kadar sevinirim cnm..bunda cinsiyete gerek yok kırmızı uğur böceki kızada yakışır erkeğe..minnak böceklerimiz yaaa
yapıonda yapıştırınca çıkmıomu, hiçmi yapamıon cnm
yapıyorum ama yapıştırınca çıkmıyor...
EVET CNMzaten hani normalde 4. ayın bitince 4 aylık, 5. ayın bitince 5 aylık dersin ya ben 4 e girdiğimde daha 4 aylık diodum, şimdide 5 aylık dioruum, insanlar ohaa demesin die
çok saol cnm..büyüsünler artık ya, 5 ayımız kaldı yani doğurmaya acık şişine şişine gezelim ama yani
cnm haftadan haftaya değişyo sanki..zaten birden fırtlıo, sonrada her hafta dahada büyyo sanki![]()
biz de dün bebek arabası baktık, jane rider ile concord neo arasında kaldım kisi de 1600 civarı. ama özellikleri konusunda tereddütteyim
park yataktan da son anda vazgeçtim gibi gibi, 3 aydan sonra alt kısımda yatırmak gerekiyormuş güvenlik açısından, e ama o da yere çok yakın. ayaklar 5cm, döşek de 10 cm bişi. yerden 15 cm yukarıda çocuk mu yatırılır???
ne yapsam bilemiyorum, yatak odamda balkon var yerden ceryan yapar mutlaka 3 aylık bebek bırakılır mı oraya![]()
günaydın tatlışlarrrr
kızlar kilo olayı bende normal seyrederken yüzden kilo almam ve sabahlarıda şişlikle uyanıp aynaya baktığımda kendimi öküss gibin hissetmesem eyiydi
kaan'da da şişmiştim ben yaaaa oynamıcam artık küstümmmm![]()
he heeee, o bel napsın yefrum..sırf kemik...o kaa ince olursa beliniz alamaz tabi kilo...e kilo nerden çıkcak ya yüzden da totodan:)))![]()
çok karışık konular bunlar ya, çok araştırmamakmı gerekio ne, anlamadım yani
bende sepet beşiklerden istiorum çok güzel duryolar minnacık felan ama 6. aydan sonra kullanılmaz onlar...9 ay falan diolarda yani bebik hareketlenmeye başlayınca aklı kalır insanın..
park yatak hiç düşünmüyorum..normal mobilya beşik alim diorum, yatak odama sığacak kadar
çok alçak olmasın diolar çünkü anne ilk başlarda hani dikişleri felan olyo ya eğilip kalkarken zor olyomuş.
geceleri felan sık sık emziriliyo ya eziyet olyomuş.
:44::44:
canım benim yüzüm hep tombik..ben bi kere 6 ayda 12 kilo verdim..her gün ağlıodum çok çirkin oldum die:)
sorma canım totomla göbeğim eşit orantıda şişiyorlar,kıs çocuğu totodan aldırırmış dirler bende doğru çıktı
o diilde yüzden kilo almak çoook kötüü bilionmu..benim yüzüm zayıf olduu için mi böyle oldu birden yüzümede kan geldi fln ama istemiommm
yanaklarım tombik olmasın daha 5 ay var doumaaa nidennn benkiiiii![]()
bak ben bu dikiş işini hiç hesaba katmamıştım.
sanırım ben de mobilyacıya yaptırcam, yerim küçük hazırlar sığmayabilir, bi de çok pahalılar. tanıdık bi mobilyacı var ondan fiyat alcam. mothercare'de sıradan düz karyola beşik 500 tl...
bak ben bu dikiş işini hiç hesaba katmamıştım.
sanırım ben de mobilyacıya yaptırcam, yerim küçük hazırlar sığmayabilir, bi de çok pahalılar. tanıdık bi mobilyacı var ondan fiyat alcam. mothercare'de sıradan düz karyola beşik 500 tl...
bende işyerime büyüyen beşik yaptırmak istiyorum beyaz renkte bide dolap mobilyacılarda oldukça yüksek fiyatları çünkü
canım benim yüzüm hep tombik..ben bi kere 6 ayda 12 kilo verdim..her gün ağlıodum çok çirkin oldum die:)
73 kiloyum ama çok mutluyum böyle, ne gördüysen o yani işte herkesde
bu sbh eşim diodu toton büyümüş, kızda gerçekten büyüyo toto, şimdi mühim değilde sonra eski haline dönyodur inş
cnm benim yatak odam küçük, mobilya beşiklerin eni genelde 70 cm falan olyo sanırım standartta, ben çözüm olarak yatk başlığımı çıkartcam..kızımız büyüyünce yeniden takarım artık:) yatak başlığım benim kitaplık şeklinde eni bi 20 cm var..şu anda yatak odamda 20 cm çoook önemli
ama olursa standart bişiyi sokuşturcam, mobilyacıyla uğraşmak istemiyorum..
bu evime taşınırken mobilyacılardan nefret ettim, hayatımda kimse beni onlar kadar ağlatmamıştır..yani imkan olduğu sürece hazır mobilyadan vazgeçmem![]()
çok bilgim yok ama onların çekmeceleri yanında alt değiştirme seti vs. olyo ya çok kullanışlı görünyo..evde yer problemin olmadığı sürece mantıklı gibi gelyo..bi taşla 2 kuş.
bu normal beşikler kaç yaşına kadar yeterki? hıı varmı bilen??
ben çünkü 4 yaşından sonra kızıma oda yapıccam..4 e kadar yetermi şimdi alacağım mobilya beşik/park yatk vs.:44:
biz geldik teyzoşlarrr bi tane zeynep teyzemiz var ona kahvaltıya gittik geldik
geçmişi okuyamadım herzamanki gibi sanırım gündem maddesi kilo olsa gerek anladığım kadarı ilen ??
teyzoşları oğluşum bisürü cicisi oldu en kısa zamanda yükelicem foruma benim yiğenim var doruk 2 yaşında onun bi sürü takımı tulumu bebeklik cicilerini aldık sanırım artık çok fazla bişey almam tontoşuma![]()
çok bilgim yok ama onların çekmeceleri yanında alt değiştirme seti vs. olyo ya çok kullanışlı görünyo..evde yer problemin olmadığı sürece mantıklı gibi gelyo..bi taşla 2 kuş.
bu normal beşikler kaç yaşına kadar yeterki? hıı varmı bilen??
ben çünkü 4 yaşından sonra kızıma oda yapıccam..4 e kadar yetermi şimdi alacağım mobilya beşik/park yatk vs.:44: