2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
günaydııın
bizde bırazdan kahvaltımızı edicez b ugun dr randevum var 12 buçukta
görüşürüz kızlar öpüyorum herkesi

Eki Görüntüle 283299
daha yrm saat önce kocama söz verdiydim, söz kullanmıcam bu ay kartımı dahada die..
ama ama çok datlı şeyler vaaaaaaa:50::50::50: bu uyku tulumuna yağmırı tıkıp yimek istiom böcek gibim..

Petuş bayıldım maşallah güle güle kullan o kadar güzel ki insan nasıl yemez bir de kuzusu içinde olunca
nereden aldın? Bayıldım yaa resmen söz aynısını almıcam :)

günaydınlar.... :4:

bizde kızımla vapurda tepişe tepişe geldik..vapurun sesine tepki verdi sanırım kızım:4::4::4:

Ay ne güzell....
Gel cumartesi gel gel...:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Günaydıınnnnnn herkese.....

günaydın
anneciklerrrr
biz de geçmişi okuyup geldik
:54::54:

günaydııın
bizde bırazdan kahvaltımızı edicez b ugun dr randevum var 12 buçukta
görüşürüz kızlar öpüyorum herkesi

hepinize günaydın güzel anneler keyifler nasıl bakalım
benim dün doktor randevum vardı bebişim şükürler olsun sağlıklı 2 li test de güzel
ama cinsiyetini doktor söylemedi uğraştı ama net olarak bişey diyemem dedi çatlattı meraktan
bu arada böyle devam ederse sanırım şişko bi bebeğim olacak kilosu 2 hafta önde gidiyo
ve ben de bugün 16. haftaya başlarken toplamda 2.200 gram almışım :37::37::37:

Petuş bayıldım maşallah güle güle kullan o kadar güzel ki insan nasıl yemez bir de kuzusu içinde olunca
nereden aldın? Bayıldım yaa resmen söz aynısını almıcam :)

almadım cnm ya baktım baktım baktımmmm sadece:50::50::50:
dün internetten tulum battaniye falan aldım kotayı doldurmuştum, bunada para vermim didim bu ay ektrem kesilene kadar, anası olarak bi uyku tulumu alamadım kuzuma:((:50::50::50:
ben alamadım sen al cnm:)):27::27::27: arkandayım ben..
daybuyday die bi alışveriş sitesi var, onun çocuk bölümünde...ördeklisi, ayılıs fealnda var...

kızlar biz dün sağlık ocağına gittik, hamileliğim başından beri düzenli olarak medical'a gidiyodum zorunlu olduğu halde sisteme hamile girişimi yapmamışlar. kuralcı dr teyzemiz 16. haftamızda cinsiyete bakmayıp 20. haftayı bekle deyince menzil'in tavsiyesiyle avrasya hospital'a gitmiştim. orası bildirmiş bakanlığa hamile olduğumu. arayıp çağırdılar, dün gittik daha önce medical'a gittiğimi söyleyince "şimdi tutanak hazırlamam gerekiyor sisteme girişini yapmadıkları için" dedi. bakanlık takibini yapıp savsaklayan taraf kimse ona ceza kesiyormuş.

sağ elimi sürekli kullandığım için sol koluma yaptı iğneyi, korkuttu biraz da ateş yapabilir ağrı yapabilir o zaman minoset iç dedi. fakat ben akşam unutmuştum iğne olduğumu gel gör ki bebik için sol tarafa yatma zorunluluğu var, ve o kol sabah kalktığımda hala acıyordu. çünkü sadece yumruk yemişsiniz gibi bir ağrı oluyor, size tavsiyem sağ kolunuza yaptırın.

petuş senin için de sordum, her ay düzenli geliniyomuş zorunluymuş nedir aslı? dedim.
hemşire kız, "1 ay sonra 1 kez daha aşı için geleceksin ondan sonra gerektiğinde ben seni arar gerekli bilgiyi telefonda alırım buraya gelemene gerek yok" dedi :94::94:

almadım cnm ya baktım baktım baktımmmm sadece:50::50::50:
dün internetten tulum battaniye falan aldım kotayı doldurmuştum, bunada para vermim didim bu ay ektrem kesilene kadar, anası olarak bi uyku tulumu alamadım kuzuma:((:50::50::50:
ben alamadım sen al cnm:)):27::27::27: arkandayım ben..
daybuyday die bi alışveriş sitesi var, onun çocuk bölümünde...ördeklisi, ayılıs fealnda var...

arkama da seni aldım ohh değmeyin bana :) Olsun kuzucum bir sonraki ay alırsın daha vaktimiz var nasılsa düşünsene ben bunu alırsam ilk aldığım ürün olacak bizimkinin hiçbir şeyi yok daha cinsiyeti bile net değil aslında ilk erkek dendi son ikisinde de bacaklarını kapatıyor ama kıza benziyor dediler napayım bilemedim :( teşekkür ederim bilgi için.

benim dün doktor randevum vardı bebişim şükürler olsun sağlıklı 2 li test de güzel
ama cinsiyetini doktor söylemedi uğraştı ama net olarak bişey diyemem dedi çatlattı meraktan
bu arada böyle devam ederse sanırım şişko bi bebeğim olacak kilosu 2 hafta önde gidiyo

ohhh maşallah size.......
:nazar::nazar:

nefrazencim saol cnm..

maşallah kuzumada anasınada:))) 2 kilo çok ii cnm ya, no panik..
arkama da seni aldım ohh değmeyin bana :) Olsun kuzucum bir sonraki ay alırsın daha vaktimiz var nasılsa düşünsene ben bunu alırsam ilk aldığım ürün olacak bizimkinin hiçbir şeyi yok daha cinsiyeti bile net değil aslında ilk erkek dendi son ikisinde de bacaklarını kapatıyor ama kıza benziyor dediler napayım bilemedim :( teşekkür ederim bilgi için.
alırsan kendim almış kadar sevinirim cnm..bunda cinsiyete gerek yok kırmızı uğur böceki kızada yakışır erkeğe..minnak böceklerimiz yaaa:46::46:
ben gebelik çizelgesi yapamıyorum neden olabilir ?

yapıonda yapıştırınca çıkmıomu, hiçmi yapamıon cnm

nefrazencim saol cnm..

maşallah kuzumada anasınada:))) 2 kilo çok ii cnm ya, no panik..

alırsan kendim almış kadar sevinirim cnm..bunda cinsiyete gerek yok kırmızı uğur böceki kızada yakışır erkeğe..minnak böceklerimiz yaaa:46::46:

yapıonda yapıştırınca çıkmıomu, hiçmi yapamıon cnm

petuşum valla bende çok sevindim o kadar böreğin acısı çıkar diyordum ama sanırım yemeye devam edebilirim :1::1::1:

petuşum valla bende çok sevindim o kadar böreğin acısı çıkar diyordum ama sanırım yemeye devam edebilirim :1::1::1:

şimdi kurban bayraı girio ya bide çok tehlikeli:27::27:
3 gün oldu 5. aya gireli unutoyorum her sbh tartılmayı.
bu sbh tartıldım not aldım bakalım 5. ayda kaç kilo alcam
insanın hoşuna gidio ya göbik çıkmış ama kilo almadın henüz denilmesi:))
ama bayrama tikkattt:27::27:

şimdi kurban bayraı girio ya bide çok tehlikeli:27::27:
3 gün oldu 5. aya gireli unutoyorum her sbh tartılmayı.
bu sbh tartıldım not aldım bakalım 5. ayda kaç kilo alcam
insanın hoşuna gidio ya göbik çıkmış ama kilo almadın henüz denilmesi:))
ama bayrama tikkattt:27::27:

doğru haklısın canım o kadar cici aldık kayınvalidemle hevesli hevesli bayramda giyerim diye ama göbişim küçük olduğu için nasıl durcak bilmiyorum bana sürekli senin iç karnın geniş diyorlar biteselli oluyor napiim :37::37::37:

doğru haklısın canım o kadar cici aldık kayınvalidemle hevesli hevesli bayramda giyerim diye ama göbişim küçük olduğu için nasıl durcak bilmiyorum bana sürekli senin iç karnın geniş diyorlar biteselli oluyor napiim :37::37::37:

yok cnm benim göbikimin mşallahı var yani...göbik topicinde var kendisi eklemiştim 2-3 gün önce..ben bildiğin 5 aylık hamileyim:))

Back
X