• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
merhabalar kızlar nasılsınızzz??
dun cınsıyet ogrendımmmmm ve kızım oluyorrrr:)) teyy teyyyyy:DD
Prensesım gelıyorrr....kokoşum gelıyorrr:)
bısı sorcam bırde kızlar ya.. benım dun 15+2 olmam gerekıyordu ultrasona gore takıp edıyorum..fakat dun dr um 16 haftadasın dedı ben lonkkk kaldımm..bu sekılde sapmalar oluomu?? ben sımdı 16 haftadanmı takıp etcem..sonrakı gıtmemde yıne ılerımı atcak anlamadım:)

tebrikler :46::46::46::46: ...normal

Dünyanın en güzel duygusu en heyecan verici duygusu bu sanırım nasıl mutluyum nasıl mutlu ediyor meleğim beni gelen pıt pıtlar ve o sırada karnımın şişip şişip inmesi gözlerim doldu yine:nazar::nazar::emir_bebek:

$00027.webp yükledimmi bilmiyorum ama 24 lira buuu..

canım beylikdüzündeymişsin bende beylikdüzünde oturuyorum.:52:
hangi hastane ve doktora gidiyorsun,ben kolan ve medilife hast.gittim ama henüz işte budur diyeceğim bir doktor çıkmadı.:50:
offf

benim sol kasığımda sabahtan beri bir ağrı var değişik bir ağrı geçer dedim ama geçmedi. bi ağrı giriyo saniyelik sonra geçiyo
5-10 dk bu şekilde sürüyo duruyor. sonra tekrar başlıyor. korkmaya başladım

arkadaşlar iki ayrı konu olmasın diye editör arkadaş bizim iki ayrı nisan anneleri konusunu birleştirmiş. hep birlikte olmak güzel ama konu aşırı kalabalık sürekli başında dursak ancak takip edilebilir. ben çalışıyorum ve hiç takip edemiyorum bir giriyorum bir sürü sayfa teker teker çok zaman alıyor ve kaçırdığım şeyler oluyor. eminim benim gibi olanlar vardır.belki şimdiki birleşimden memnun olan vardır ama ben hiiç memnun kalmadım.eğer benim gibi düşünen hisseden varsa editör arkadaşa söyleyelim iki ayrı konu olsun yine nisan anneleri diye herkes grubu ile devam etsin. hepimiz sonuç olarak annes adayı yada anneyiz daha fazla fikre ihtiyaç duyduğumuzda eminim her grup yardım isteyene yardımcı olur.
sonuç olarak sizlere sorum;
(eğer mümkünse)kalabalığı önlemek takibi kolaylaştırmak için iki konu olarak devam edelim mi?

hangi hastane ve doktora gidiyorsun,ben kolan ve medilife hast.gittim ama henüz işte budur diyeceğim bir doktor çıkmadı.:50:
offf

Bende Beylikdüzü'ndenim. Bende Büyükçekmece Kolan'a gittim.
Ama şimdi Avcılar Hosp. Gönül hanım'a gidiyorum. Memnunum :)
Hatta cumartesi gidicez yine inşallah.
Senin gittiğin doktorlar kimlerdi?

arkadaşlar iki ayrı konu olmasın diye editör arkadaş bizim iki ayrı nisan anneleri konusunu birleştirmiş. hep birlikte olmak güzel ama konu aşırı kalabalık sürekli başında dursak ancak takip edilebilir. ben çalışıyorum ve hiç takip edemiyorum bir giriyorum bir sürü sayfa teker teker çok zaman alıyor ve kaçırdığım şeyler oluyor. eminim benim gibi olanlar vardır.belki şimdiki birleşimden memnun olan vardır ama ben hiiç memnun kalmadım.eğer benim gibi düşünen hisseden varsa editör arkadaşa söyleyelim iki ayrı konu olsun yine nisan anneleri diye herkes grubu ile devam etsin. hepimiz sonuç olarak annes adayı yada anneyiz daha fazla fikre ihtiyaç duyduğumuzda eminim her grup yardım isteyene yardımcı olur.
sonuç olarak sizlere sorum;
(eğer mümkünse)kalabalığı önlemek takibi kolaylaştırmak için iki konu olarak devam edelim mi?

alla bu gune kadar subatta martta vs aylarda anne gruplarında boyle bir sıkıntı yasanmadı da bu nisan anneleri nıe boyle oldu...cok kasmayın kendinizi ya arkdaslar bir kaç sayfaya baksan anlarsınız konu takibini dıe dusunuyorum tamamen iyii nıyetimle bu yazdıklarım tekrar tekrar konu yınelenebilir yıne nısan 2012 altında sormak istediklerimizi ayrı bir topik olarak acarak sorabiliriz...

öylemidir dersin canım.inşallah öyle bişeydir.değişik bir ağrı çünkü şimdiye kadar olmayan bişey. eğer akşam artarsa acile gidersem bakarlarmıki

walla cnm ben bişi anlamadım, bu hamilelikte ne yaşarsan yaşa hepsi normal oluo güya..bende hala çözemedim hangi durumda dr a gitmeliyiz:)):37:

Merhaba,

Zaten varolan konular hakkında konu tekrarı ve kargaşa olmaması açısından özellikle de anneler başlığıklarını tek konu altında topluyoruz. Sizin akıllım diye bahsettiğiniz saruboceq forum editörüdür. Ve ilgili olduğu bölümün düzeninden sorumludur.

Ayrıca üslup konusundaki değerlendirmeyi annelerimize bırakıyorum.

Güzel paylaşımlar dilerim :71:

bakın hem cümlenizi bu şekilde bitiriyorsunuz, hem cevap verme hakkımı kullanmadan sanki seviyesiz konuşmalarım olmuş gibi beni üyelikten siliveriyorsunuz, buradaki kişilerin neden böyle oldu sorusu gibi konulara tarafınızca bu şekil demi çözüm bulunuyor.. binlerce kadın üyemiz var sen de olmayıver hım der gibi...üstelik aynı konudan 4-5 farklı şekilde topik açılsa evet topiği birleştirelim denilebilir üyelerin iyiliği için, ama burda 2 nisan annesi topiği vardı ve kapattığınız topikteki hatırlayamıyorum ama ilk sayfalar olabilir buna dikkat ederseniz arkadaşlarımız bu topik yoğun olduğu için orayı tercih etmişti yani bir tercih durumu söz konusu idi ki bu durum diğer olaydan farklıdır...ben bu kulüpten 4 aydır haberdarım gerçekten düşünüp kuranlara büyük saygı duyuyorumm..saruboceg isimli editörünüzün üslubunda "arkadaşlar sohbetiniz çok güzel ama üzgünüz ki kulübümüzün 'kurallarından biridir' aynı konuda farklı başlık açılamıyor, 4 ay geçmiş ama yeni farkedildi konuyu kapatmak zorunda olduğumuz için çok üzgünüz diğer nisan anneleri topiğinden devam edebilirisiniz" gibi konuyu kapatmak zorunda olduklarını belirten yada daha açıklayıcı bir üslupla yapılsaydıı benimde isyan etme hakkım doğmazdıı..böylelikle 'sohbetinize saygımız var ama böyle olmak zorunda' yı demek istediğiniz algılanabilirdi..dediğiniz gibi üslüp çok önemlidir özetle neden bu konu kapatıldı diye sormam, konu dışı bir mesaj olmadığı da bir gerçek... üslübum üsluba karşılıktı yani bi nevi etki tepki prensibi.. herkes kendi işini adaletli, mantıklı, vijdanlı ve en doğru şekilde yapmakla yükümlüdür, mantık çerçevesinde siz ve diğer editör arkadaşınızın daha duyarlı olmasını, bu doğrultuda tarafınızdan konunun tekrar değerlendirilmesi ve üyeliğimi yagmurabt olarak geri verilmesini rica ediyorumm.

offf

aaaa öylemi ne güzel benimde kafamda net doktor yok açıkcası ben birden çok doktora gittim ama evime çok yakın bide istediğim saatte gidebiliyorum ben çok hasta olduğum için çok tatlı gittinmi bilmiyorum ama nihan tosun çok kibar çok tatlı bir kadın valla arzu falan diyorlar orda ama çok yoğun giren hemen anında çıkıyooo.istanbulda trafik malumm biliyorsun net karar vermedim bende geziyorum şimdlik.medicanaya karşı antipatim var zaten geçiştiriyorlar eşim oraya gidiyordu milyarlar döktü,yanlış teshis kondu,annem gidiyordu göz ameliyatı oldu ameliyat yanlışş oldu kör oluyoduu dava açıcaktık ben gittim başka bi hastalıktan teshis bile koyamadılar.medilifa hiç gitmedim.acıbademe sağlık sigortam olmadığı için çok para vermek istemiyorum o paraya bebeğime tonla şey alırım gibi geliyoo..nisa dediler yeni bosnada o da çok uzak oraya gidene kadar doğururum ben vallaaaa...

Bende Beylikdüzü'ndenim. Bende Büyükçekmece Kolan'a gittim.
Ama şimdi Avcılar Hosp. Gönül hanım'a gidiyorum. Memnunum :)
Hatta cumartesi gidicez yine inşallah.
Senin gittiğin doktorlar kimlerdi?

ordaki doktorlar çok yoğun diye duymustum bende düşündüm ama hatta orda bi kadın vardı çok övdüler ama adını unuttum senin doktorun yoğun mu istediğin zaman gidip görebiliyor musun canım??*

aaaa öylemi ne güzel benimde kafamda net doktor yok açıkcası ben birden çok doktora gittim ama evime çok yakın bide istediğim saatte gidebiliyorum ben çok hasta olduğum için çok tatlı gittinmi bilmiyorum ama nihan tosun çok kibar çok tatlı bir kadın valla arzu falan diyorlar orda ama çok yoğun giren hemen anında çıkıyooo.istanbulda trafik malumm biliyorsun net karar vermedim bende geziyorum şimdlik.medicanaya karşı antipatim var zaten geçiştiriyorlar eşim oraya gidiyordu milyarlar döktü,yanlış teshis kondu,annem gidiyordu göz ameliyatı oldu ameliyat yanlışş oldu kör oluyoduu dava açıcaktık ben gittim başka bi hastalıktan teshis bile koyamadılar.medilifa hiç gitmedim.acıbademe sağlık sigortam olmadığı için çok para vermek istemiyorum o paraya bebeğime tonla şey alırım gibi geliyoo..nisa dediler yeni bosnada o da çok uzak oraya gidene kadar doğururum ben vallaaaa...

Bende Beylikdüzü'ndeyim, yeni taşındım denebilir..
Özel sağlık sigortam olmasından dolayı Acıbadem'de Aylin Tatlıadım'a gidiyorum..
Bir kere Medicana'ya gittim hiç hoşlanmadım..
Doktor bulmak hele hele kafana göre doktor bulmak zor..

Back
X