2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
selam anneciklerrr

benim iki gün önce talilim 22 di bugün 42 nasılki şimdi bu değer benim tüp bebek ve bugün transferin 13. günü :18::18::18:

selam anneciklerrr

benim iki gün önce talilim 22 di bugün 42 nasılki şimdi bu değer benim tüp bebek ve bugün transferin 13. günü :18::18::18:

tüp bebekte nasıl olur bilmiyorum ama normal şartlarda sağlıklı bir şekilde artmışa benziyor iki kat artma var :nazar: küsüratlar yanıltmasın endişe uyandırmasın:34: allah yavrunu kucağına alacağın günleri görmeyi nasip etsin inşallah tüp bebek zor bir süreç:29:

gözün aydın canım inşallah tahlillerinde güzel çıkar ve pıtpıtları duyarsın :46:

inşallah canım yaa korkuyorum bişey olucak diye meleklerimiz bizi bırakmasın cumartesiyi iple çekiyorum bana kalsa hergün doktora gidicem iyi olduğundan emin olmak için :))

kızlar yaşlar kaç nerde ikamet edıyosunuz ve kaçıncı bebişler bu nisan bebeişleri:))
tanışalım:) evvela ben yazayım
samsunda yaşıyorum, 26 yaşındayım bi kızım var 14 alık bu ıkınci 7 yıl çocugum olmadı oyuzden ara açmadan ıkıncıyıde istıyoduk:)
çok sevındık

mrb sevda bende 27 yaşındayım ilk bebişim olucak antalyada yaşıyorum Allah bebişlerimizle yüzümüzü güldürdü kucağımızada almayı nasip eder inşallah

mrb sevda bende 27 yaşındayım ilk bebişim olucak antalyada yaşıyorum Allah bebişlerimizle yüzümüzü güldürdü kucağımızada almayı nasip eder inşallah

mrb bende 31 yaşındayım ve erzurumda yaşıyorum benim ilk meleğim inş bi sorun çıkmadan kucaklarımıza alırız bu arada benim kan değeri 2932 çıktı normal mi

tüp bebekte nasıl olur bilmiyorum ama normal şartlarda sağlıklı bir şekilde artmışa benziyor iki kat artma var :nazar: küsüratlar yanıltmasın endişe uyandırmasın:34: allah yavrunu kucağına alacağın günleri görmeyi nasip etsin inşallah tüp bebek zor bir süreç:29:

evet canım valla benimde ilk gebeliğim o yüzden endişelendim ama dr umuz normal dedi stres yapmaya gerek yok dedi daha adet günüm bile gelmedi yani :49:

bu arada kızlar bende 26 yaşında olcam cuma günü :60: amasyada yaşıyorum ev hanımıyım yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim:60::60::nazar:

mrb bende 31 yaşındayım ve erzurumda yaşıyorum benim ilk meleğim inş bi sorun çıkmadan kucaklarımıza alırız bu arada benim kan değeri 2932 çıktı normal mi

4+1 için gayet yüksek bir değer canım USG de SAT a göre olan haftadan +1 gün büyük çıkabilir bebeğin ama bu bir sorun değil yumurtlamanın 14. gün değil de 13. gün olduğunu gösterir :29:

memnun oldum kızlar:)
bende tüp bebek denedim 5 yumurtadan ıksıı dölenmişti transfer bile olamamıştım çunkı hücrelere bölünmemiş kötü yumurta denilmişti, ondan sonrakı ay hamıle kaldım kendılıgınden sıkmayın canınızı olucak inşallah ümitle bekleyenelere canı yurekten dua edıyorum

memnun oldum kızlar:)
bende tüp bebek denedim 5 yumurtadan ıksıı dölenmişti transfer bile olamamıştım çunkı hücrelere bölünmemiş kötü yumurta denilmişti, ondan sonrakı ay hamıle kaldım kendılıgınden sıkmayın canınızı olucak inşallah ümitle bekleyenelere canı yurekten dua edıyorum

tüp bebek deneyimini ilk hamileliğinde mi denemiştin hani 7 yıl olmadı demiştinya :26:

evet canım 2009da denedım ağustosta bi kere adet oldum sonra ki ay hamıle oldugumu öğrendim artık umıdım bıtmişti ve kafamı boşaltmıştım demekkı olmıcak demiştim ve düşünmeyı bırakmıştım tabi tüp bebek için kullandıgım ilaçların etkısıde sürmüş olabılır

slm kizlar ben geldim..benim 3. hamileligim.biri 6 haftalik digeri dusuk yaptikm malesef..digeri ise 9.hafta kalbi durdu kurtaj oldum.cok sukur yine hamileyim..sali gunu randevum var ilk kontrolum olucak ins..bu arada bende 25 yasindayim gebzede yasiyorum..sizleri tanidigima cok memnun oldum..

ya bide ben bu cizelge isini beceremedim galiba yaptim ama kadinlar kulubu cizelge kabul etmiyo..

slm kizlar ben geldim..benim 3. hamileligim.biri 6 haftalik digeri dusuk yaptikm malesef..digeri ise 9.hafta kalbi durdu kurtaj oldum.cok sukur yine hamileyim..sali gunu randevum var ilk kontrolum olucak ins..bu arada bende 25 yasindayim gebzede yasiyorum..sizleri tanidigima cok memnun oldum..

ya bide ben bu cizelge isini beceremedim galiba yaptim ama kadinlar kulubu cizelge kabul etmiyo..

nurhanpeymanın anlatımıyla ben yaptım onun anlatımıyla dene bence

Back
X