• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
ten rengi de belli oluyomu renklide:1:
babası kumral,ben esmerim...bizi ancak ten rengi kurtarır:1:
saçları belli olmuomuş ultrasonda..ben bizzat sordum dr a saf gibi, saçı varmı die:))
hava ne kadar güzel istanbul'da. İstanbul anneleri bugun buluşabilseydik keşke. Hadi bizim tükkana gidek size personel indirimi yapıcam söz :)

evet ya, emme çalışyoz..:19::19:

kızlaaar şuan sakarya eğitim ve araştırma hastanesinin gebe izlem profesörünün öğle paydosunun bitmesini ve odasına teşrif etmesini bekliyorum..bebeğimin bağırsaklarında bi sorun varmış doktorum buraya yönlendirdi..korkuyorum..dualarınızı esirgemeyin benden..
Listeyi takip eden arkadaş kimdi şuan kafam çok karışık kilom 89 olmuş güncelleyebilirse sevinirim.
Bebeklerinizde sizde allaha emanet olun

geçmiş olsun cnm inşallah bir şey yoktur dualarımız seninle hayırlı haberlerle dönersin inşallah

hava ne kadar güzel istanbul'da. İstanbul anneleri bugun buluşabilseydik keşke. Hadi bizim tükkana gidek size personel indirimi yapıcam söz :)

kkız ten rengi nee göz rengi bile belli oluyomus acık kahve mi koyu kahve mi :D:D:D:D bebişler söz konusu olunca ne kadar safa baglıyoruz yaa :) kız nasıl ten rengi belli olsun :D

hangi tükan yavrım,bakim bana uzakmısın:27:
rengi belli deilse ne anladık o ultrasonun renklisindenn,amaa ben çok merak ediyorum ten rengini:27:
oğlum babasına benzioo,kzımda bana benzese nolurduuuuuuuuuuuu:27::1:

peeetuuşşşş kızz petuşşşşş battaniyen cok guzel olmuş rengi falan cok guzel gorunuyo ama sıkı mı öruyosun? sanki sert gibi geldi bana nasıl yumusak mı? sertse yolun basındayken sök biraz gevsek ör canım.

hangi tükan yavrım,bakim bana uzakmısın:27:
rengi belli deilse ne anladık o ultrasonun renklisindenn,amaa ben çok merak ediyorum ten rengini:27:
oğlum babasına benzioo,kzımda bana benzese nolurduuuuuuuuuuuu:27::1:

tükanın adını söylersem bunlar yine beni topa tutar :( z.burnu sultanahmet köftecisi!!!!!!!!!!!

saçları belli olmuomuş ultrasonda..ben bizzat sordum dr a saf gibi, saçı varmı die:))

ne saflığı kızım yaa,doktor deiliz sonuçta komikte olsak sormadan ne bilelim ama dimi,içimde kalıp dert olucana,sorayımda gülerse gülsün doktor...bende onunla gülerim espri yapmış gibi:1:

çok güzel cnm güle güle giysin kuzucuk

sağol bebeimm:16:

ay şu detaylıya bende giricem cmt günü heyecanla bekliyorum ve çok merak ediyorum yüzünü göstericekmi kime benziyor diye

bende almadım henüz...bi geçenlerde disney oyuncak aldım:52::52::52::52:

bu elektronik eşyalardan hangilerini almak gerekir kafam çok karışık ya...
bi ateş ölçer braun alcam..kulaktan ölçenler...kulaktan ölçenler en çabuk ve en doğru sonucu veriomuş.
ama buhar makinası, stelizatör felan onlara ihtiyaç varmıki bilmom?
bide biberon avent alcam..onun dışında bi fikrim yok bu konuda:(:50:
:18::18:

anne sütü alan bebekler çok sık hasta olmuyor. çok pahalı bir ateş ölçere gerk var mı bilmiyorum. ama uzun zaman kullnılacağı icin makul olabilir.

buhar makinası olsa da olur olmasa da. her doktor onermiyor.

sterilazator mutlaka lazım. sutte cok kolay bakteri urer. bu yuzden bebegin agzina ilk 6 ay giren her sey sterilize edilmeli: biberon, emzik, dislik, kasik, bardak her sey.... kaynatmakla olacak is degil. o kadar isin arasinda tencereye su koy, bekle kaynasin, hic pratiik degil. evde baska hareketli cocuk varsa cok da tehlikeli. avent'in bir modeli var, icindekileri 6 dk.da sterilize ediyor ve 24 saat steril tutuyor. allahım nasıl işime yaramıştı benim anlatamam. buydu: Philips - Dijital Buharlı Sterilizatör 220-240V - SCF276/42 - Sterilizasyon cihazları - Beslemeye hazırlık - Anne ve çocuk bakımı

biberonu da avent almistim ben. yenidogan uclu olandan ve kolik azaltandan. havayı bebegin midesi yerine biberona yolluyor. anne memesine benzedigi icin bebek memeyi emer gibi cekiyor. hem kolaya alismiyor hem de biberon - meme karisikligi yasamiyor. simdi kizlar icin pembe, erkekler icin mavi biberonlari var, cok seker. buradan inceleyebilirsin:Philips - Biberonlar - Anne ve çocuk bakımı - Biberonla besleme

kıslaar "T"ünaydın, biz de geldik, sabah wc için kaltım 7'de eşim bademciklerim şişmiş dedi, canım sıkıldı ona uyuyamadım, işe gitmeye de mecburdu bugün hasta hasta kalktı gitti :31:

ben de çok komiğim gece 3 gibi wc için kalktığımda böbreğimin ağrıdığını hissettim sabah kalktığımda yaşadığım kol omuz sırt bacak ağrısından beterdi ona dertenmedim de eşime dertlendim :53::53::53:

dün ona 10.000 tl civarı bi bebik masraf listesi çıkardım, doğum, bakım,giysi, oda...
kendisi stres altındayken bademcikleri şişer hep, düğün üstü indiklerini görmemiştim, ordan anlayın.

MENZİLLLLLL bi taneden bişey olmaz dedi dimi doktor?hergün bir tane çok değil hem.
ipekcim kelebekcim bak sen bu menzil gacısının gazına gelme, kendisi vicdan azabı çekip bırakma kararı almış, onun laıyla yoldan çıkma. mesela ben 2-3 günde bir eşimi içerken yakalarsan 1 ya da 2 nefes çekiyorum nefsimi bastırmam için bahanem de hava kirliliği, zaten kötü oksijen soluyorum diyorum ama bunların hepsi şeytanın oyunları :47::41::47::33::47::36:

dün çocuklarda öğrenme ve algı bozuklukları ile ilgili tv'de psikiyatr konuşuyodu, çocuğun anne karnında başlayıp 2 yaşına kadar beyin gelişimi hızla devam eder sonra da ömrü billah o hıza çıkmaz bu süreçte bebeğe oksijen yollamak çok önemli nefes egzersizi, kaliteli nefes filan dedi. arada bir neyse de düzenli olarak her gün o çocuğa nikotini yollarsan oksijenle okul döneminde allah korusun dr dr gezersin dikkat bozukluğu öğrenme geriliği var diye :emir_bebek::nazar::emir_bebek::49:

amaaaa:))
yemekte dedimki,bugün beni süpriz yapıp şaşırtmadın yaaa aşkımmmm,bence sen bütün hayal gücünü doğuma saklıyosun:27:kimbilir bana ne takıcaksın şimdiden çoook merak ediyorum dedim:1::1:
zevkli bi adam olmasaydın benim gibi biriyle evlenmezdin güveniyorum sana didim:1:
o da bana,hmmmm sağ salim doğumunu yapta yeterki canın sağolsun didi:1::1:
tebrikler canım msjı da inceden güzel vermişin :nazar:
benim 33.-34. haftama denk gelcek evlilik yıldönümü (4. yıl)
ne süprüzler yapar kim bilir, en fazla sırtımı ovup ayağıma çorap giydirir heralde :27:

Renkli ultrasona giren arkadaşlara sesleniyorum :)

Geçen hafta biz de girdik ya hatta müjdeyi ilk sizlerle paylaştım geçen bir arkadaşımla konuştum bana renklideki haliyle doğumdaki hali aynıydı hiç değişmemişti demişti? Ağzı burnu baba çenesi ise bana benziyor :9: gözlerini gördüm ama tabi ağız burun kadar belirgin değildi zibidinin bu konuda siz ne düşünüyorsunuz? Benzetebildiniz mi kendinize ya da babaya??

kızlar ben size geçen hafta ayrıntılıya girdiğimi sölemeyi unuttum :17:
tip aynı ben ama dudaklar baba, dr bi ara kıpraşsın diye dürttü karnımı. bizimki sağ elinin işaret parmağını sallamaya başladı, dr da ben de güldük. kızdı dedim, evet hareket çekiyo bana dedi :27:

menzil bakıyorum cigara mevzu ile ilgili yorumları accayip aşırtıyon :27::36::27:
ben %99.9 gelirdim ama dedim ya eşimin bademcikler balon olmuş 1-2 saate gelir yatar bakmam lazım ona.
ballı ıhlamur, nanae limon tavuk suyuna çorba bi de saç kurutma makinası eşliğinde 2 kat yorgan altında kalın pijamayla terletcem. accayip işe yarıyo :27:

iyilik mi yapıyon işkence mi anlamıyom ama işe yarıyo diyo her seferinde de :27::47:

slm kızlar nasılsınız ben bugünlerde stresliyim ya bebeğe bişey olursa ya erken doğum yaparsam yaşamazsa gibi düşüncelerle strese sokuyorum kendimi:43::43:nasıl atlatıcam bilemiyorum:50::50::50:

Back
X