ten rengi de belli oluyomu renklide
babası kumral,ben esmerim...bizi ancak ten rengi kurtarır![]()
kkız ten rengi nee göz rengi bile belli oluyomus acık kahve mi koyu kahve mi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ten rengi de belli oluyomu renklide
saçları belli olmuomuş ultrasonda..ben bizzat sordum dr a saf gibi, saçı varmı die:))ten rengi de belli oluyomu renklide
hava ne kadar güzel istanbul'da. İstanbul anneleri bugun buluşabilseydik keşke. Hadi bizim tükkana gidek size personel indirimi yapıcam söz :)
kızlaaar şuan sakarya eğitim ve araştırma hastanesinin gebe izlem profesörünün öğle paydosunun bitmesini ve odasına teşrif etmesini bekliyorum..bebeğimin bağırsaklarında bi sorun varmış doktorum buraya yönlendirdi..korkuyorum..dualarınızı esirgemeyin benden..
Listeyi takip eden arkadaş kimdi şuan kafam çok karışık kilom 89 olmuş güncelleyebilirse sevinirim.
Bebeklerinizde sizde allaha emanet olun
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...eribebisimize-neler-aldik-9.html#post22000211
aldığımız bornoz tk..ekledim kızlar...öyle güzelki yımşacık..aynı yumuşak bornozun mavisini oğlumada almıştım çok memnunum yane![]()
hava ne kadar güzel istanbul'da. İstanbul anneleri bugun buluşabilseydik keşke. Hadi bizim tükkana gidek size personel indirimi yapıcam söz :)
kkız ten rengi nee göz rengi bile belli oluyomus acık kahve mi koyu kahve mibebişler söz konusu olunca ne kadar safa baglıyoruz yaa :) kız nasıl ten rengi belli olsun
![]()
hangi tükan yavrım,bakim bana uzakmısın
rengi belli deilse ne anladık o ultrasonun renklisindenn,amaa ben çok merak ediyorum ten rengini
oğlum babasına benzioo,kzımda bana benzese nolurduuuuuuuuuuuu![]()
saçları belli olmuomuş ultrasonda..ben bizzat sordum dr a saf gibi, saçı varmı die:))
çok güzel cnm güle güle giysin kuzucuk
inşallah canlarım,hepimiz bebişlerimizle mutlu yaşarız ömür boyu umarım![]()
Nice güzel seneleriniz olsun canım Nazar Nazar
tükanın adını söylersem bunlar yine beni topa tutarz.burnu sultanahmet köftecisi!!!!!!!!!!!
inşallah canım,artık tam bi çekirdek aileyiz..2'ykenee 4 olduk varmı artırannn![]()
bende almadım henüz...bi geçenlerde disney oyuncak aldım
bu elektronik eşyalardan hangilerini almak gerekir kafam çok karışık ya...
bi ateş ölçer braun alcam..kulaktan ölçenler...kulaktan ölçenler en çabuk ve en doğru sonucu veriomuş.
ama buhar makinası, stelizatör felan onlara ihtiyaç varmıki bilmom?
bide biberon avent alcam..onun dışında bi fikrim yok bu konuda
:18::18:
ipekcim kelebekcim bak sen bu menzil gacısının gazına gelme, kendisi vicdan azabı çekip bırakma kararı almış, onun laıyla yoldan çıkma. mesela ben 2-3 günde bir eşimi içerken yakalarsan 1 ya da 2 nefes çekiyorum nefsimi bastırmam için bahanem de hava kirliliği, zaten kötü oksijen soluyorum diyorum ama bunların hepsi şeytanın oyunlarıMENZİLLLLLL bi taneden bişey olmaz dedi dimi doktor?hergün bir tane çok değil hem.
tebrikler canım msjı da inceden güzel vermişinamaaaa:))
yemekte dedimki,bugün beni süpriz yapıp şaşırtmadın yaaa aşkımmmm,bence sen bütün hayal gücünü doğuma saklıyosunkimbilir bana ne takıcaksın şimdiden çoook merak ediyorum dedim
zevkli bi adam olmasaydın benim gibi biriyle evlenmezdin güveniyorum sana didim
o da bana,hmmmm sağ salim doğumunu yapta yeterki canın sağolsun didi![]()
Renkli ultrasona giren arkadaşlara sesleniyorum :)
Geçen hafta biz de girdik ya hatta müjdeyi ilk sizlerle paylaştım geçen bir arkadaşımla konuştum bana renklideki haliyle doğumdaki hali aynıydı hiç değişmemişti demişti? Ağzı burnu baba çenesi ise bana benziyorgözlerini gördüm ama tabi ağız burun kadar belirgin değildi zibidinin bu konuda siz ne düşünüyorsunuz? Benzetebildiniz mi kendinize ya da babaya??
slm kızlar nasılsınız ben bugünlerde stresliyim ya bebeğe bişey olursa ya erken doğum yaparsam yaşamazsa gibi düşüncelerle strese sokuyorum kendiminasıl atlatıcam bilemiyorum
![]()