• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
c.tesi günü evlilik yıldönümümüs istediğim gibi olmasa da,yine de sıcak ve romantik bir gündü kızlar..
sabah öpücük yağmuruyla uyandırıldım(tabe o filmlerdeki yatağa kahvaltı olayı yoktu:27:)
sonra dedimki hani benim kahvaltım,nie dedi bugün özel bi günmü ki dedi:1:
sonra sarıldık,dile kolay 5 yıl oldu dedik,ikimizde memnunduk halimizden...
kahvaltımızı yaptık,dışarı çıktık alışveriş fln yaptık,kızımıza bornoz havlu tk. aldık..pasta aldık..
eve geldik,oğlumu bırakıp yemeğe çıkamadık o uyudu,bizde pastamızı kesip mumları yakıp geçmiş günlerden fln sohbet ettik...aşkımızı tazeledik işte iyiydi,yani...yeterki gönüller bir olsun insan mutlu olunca lüks restoranlara gerek yok:16::nazar:

:16::16::16::16::16:
nice yeni 5 yıllara ccnm

c.tesi günü evlilik yıldönümümüs istediğim gibi olmasa da,yine de sıcak ve romantik bir gündü kızlar..
sabah öpücük yağmuruyla uyandırıldım(tabe o filmlerdeki yatağa kahvaltı olayı yoktu:27:)
kahvaltımızı yaptık,dışarı çıktık alışveriş fln yaptık,kızımıza bornoz havlu tk. aldık..pasta aldık..
eve geldik,oğlumu bırakıp yemeğe çıkamadık o uyudu,bizde pastamızı kesip mumları yakıp geçmiş günlerden fln sohbet ettik...aşkımızı tazeledik işte iyiydi,yani...yeterki gönüller bir olsun insan mutlu olunca lüks restoranlara gerek yok:16::nazar:

tbrler canm daha nice uzun yıllara inş:nazar:

benimki daha o aşamaya geçemedi ama 2 akşamdır pıt pıt bişeyler hissediyorum elimi koyduğum zaman gündüz hiçbişey yok benim pamuğummu bilemedim..sabırsızlıkla bekliyorum telmeliyeceği gnleri yaaaa

günaydın değül şekerim tünaydınnnnnnnn artıkkk:1::1:

ne güzellll yaaaa
allah niye nice yıllara yaşatsın sizi yavrularınızla...

amaaaa:))
yemekte dedimki,bugün beni süpriz yapıp şaşırtmadın yaaa aşkımmmm,bence sen bütün hayal gücünü doğuma saklıyosun:27:kimbilir bana ne takıcaksın şimdiden çoook merak ediyorum dedim:1::1:
zevkli bi adam olmasaydın benim gibi biriyle evlenmezdin güveniyorum sana didim:1:
o da bana,hmmmm sağ salim doğumunu yapta yeterki canın sağolsun didi:1::1:

Son düzenleme:
amaaaa:))
yemekte dedimki,bugün beni süpriz yapıp şaşırtmadın yaaa aşkımmmm,bence sen bütün hayal gücünü doğuma saklıyosun:27:kimbilir bana ne takıcaksın şimdiden çoook merak ediyorum dedim:1::1:
zevkli bi adam olmasaydın benim gibi biriyle evlenmezdin güveniyorum sana didim:1:
o da bana,hmmmm sağ salim doğumunu yapta yeterki canın sağolsun didi:1::1:

evettttt süperrrr
inceden mesaj verilmişşşşş.....
:46::46::46:

ne yanii bir harf içinmi kırıyosun beni:14:

yaa bi harf köpeğeeen olssun senin yawrum ya kırarmıyom heç kıçı kırık bi t harfi için seni:52::52:

canımm evlilik yldönümüz kutlu olsun daha nice huzurlu sağlıklı 5 yıllar geçirrsiniz inş. :nazar::nazar:

canım inşallah yaşlandıgınız zamanda evlilik yıldönumlerinizi romantik romantik kutlarsınız. agzınızın tadı hiç bozulmasın, Allah mutlulugunuzu daim etsin..

kızlar nasılsınız?
takip edemiyorum artık sizi. sayfalar aldı başını gidiyor. neler yapıyorsunuz bakalım?

ben bebeğimin hareketlerini 2 haftadır hissediyorum çok süper bişey. hiç durmuyor çok hareketli yavrum. sadece ben hissetmiyorum eşim de elini koyduğunda pıtpıtları hissediyor. ya ayrıca dışardan bakıyorum karnıma resmen kaldırıyor yaa karnımı. canım sıkıldığında uzanıyorum onu seviyorum konuşuyorum sanki konuştuklarıma tepki veriyor. sizde durumlar nasıl?

bende bugün bebeğe ihtiyaç listesi yapıcam. geç bile kaldım şimdiden birşeyler almazsam hepsini aynı anda alamam sıkılırım.
siz aldınız mı birşeyler?

evettttt süperrrr
inceden mesaj verilmişşşşş.....
:46::46::46:

evett,hani burda konuşmuştuk yaa erkekler hele ki evlendikten sonra sürpriz fln yapmayı pek beceremiyolar,en iyisi kulağına çıtlatıp hatırlatmak ve isteğini hafiften duyurmak lazımmış:1:

kızlaaar şuan sakarya eğitim ve araştırma hastanesinin gebe izlem profesörünün öğle paydosunun bitmesini ve odasına teşrif etmesini bekliyorum..bebeğimin bağırsaklarında bi sorun varmış doktorum buraya yönlendirdi..korkuyorum..dualarınızı esirgemeyin benden..
Listeyi takip eden arkadaş kimdi şuan kafam çok karışık kilom 89 olmuş güncelleyebilirse sevinirim.
Bebeklerinizde sizde allaha emanet olun

canım inşallah yaşlandıgınız zamanda evlilik yıldönumlerinizi romantik romantik kutlarsınız. agzınızın tadı hiç bozulmasın, Allah mutlulugunuzu daim etsin..

inşallah menzilcim sağol,zaten 30'dan sonrasını pariste fln hayal ettik,diom ben ona içinde çook romantik bi adam var çıkar artık şunu:1:

Renkli ultrasona giren arkadaşlara sesleniyorum :)

Geçen hafta biz de girdik ya hatta müjdeyi ilk sizlerle paylaştım geçen bir arkadaşımla konuştum bana renklideki haliyle doğumdaki hali aynıydı hiç değişmemişti demişti? Ağzı burnu baba çenesi ise bana benziyor :9: gözlerini gördüm ama tabi ağız burun kadar belirgin değildi zibidinin bu konuda siz ne düşünüyorsunuz? Benzetebildiniz mi kendinize ya da babaya??

kızlaaar şuan sakarya eğitim ve araştırma hastanesinin gebe izlem profesörünün öğle paydosunun bitmesini ve odasına teşrif etmesini bekliyorum..bebeğimin bağırsaklarında bi sorun varmış doktorum buraya yönlendirdi..korkuyorum..dualarınızı esirgemeyin benden..
Listeyi takip eden arkadaş kimdi şuan kafam çok karışık kilom 89 olmuş güncelleyebilirse sevinirim.

inşallah kötü bişi yoktur tatlım,üzme kendini..bu arada listeye ben bakıyorum kilonu eklicem..korkmaa,dualarımız sennle:70:

kızlar nasılsınız?
takip edemiyorum artık sizi. sayfalar aldı başını gidiyor. neler yapıyorsunuz bakalım?

ben bebeğimin hareketlerini 2 haftadır hissediyorum çok süper bişey. hiç durmuyor çok hareketli yavrum. sadece ben hissetmiyorum eşim de elini koyduğunda pıtpıtları hissediyor. ya ayrıca dışardan bakıyorum karnıma resmen kaldırıyor yaa karnımı. canım sıkıldığında uzanıyorum onu seviyorum konuşuyorum sanki konuştuklarıma tepki veriyor. sizde durumlar nasıl?

bende bugün bebeğe ihtiyaç listesi yapıcam. geç bile kaldım şimdiden birşeyler almazsam hepsini aynı anda alamam sıkılırım.
siz aldınız mı birşeyler?
maşallah cnm:nazar::nazar:
cnm ben 5-10 tane tulum falan aldım hevesle..onun dışında banyo, bakım, beslenme vs. die bi liste yaptım kedime kafamdan.
bakımı aldım, bu ay banyoyuda tamamlıcam...sonra bi ay beslenme bi ay elktronik vs. die alıcam.
hepsini aynı anda almak maddi olarak zor olcak..

cnm allah yardımcın olsun, dualarım seninle..inş. güzel hayırlı haberlerle çıkarsın, önemli bişi değildir cnm..

Geçen hafta biz de girdik ya hatta müjdeyi ilk sizlerle paylaştım geçen bir arkadaşımla konuştum bana renklideki haliyle doğumdaki hali aynıydı hiç değişmemişti demişti? Ağzı burnu baba çenesi ise bana benziyor :9: gözlerini gördüm ama tabi ağız burun kadar belirgin değildi zibidinin bu konuda siz ne düşünüyorsunuz? Benzetebildiniz mi kendinize ya da babaya??

ten rengi de belli oluyomu renklide:1:
babası kumral,ben esmerim...bizi ancak ten rengi kurtarır:1:

hava ne kadar güzel istanbul'da. İstanbul anneleri bugun buluşabilseydik keşke. Hadi bizim tükkana gidek size personel indirimi yapıcam söz :)

.....................msj tekrarı

Son düzenleme:

ben hep renkli gidiorum..16. haftada babasına çok benzetmiştik..19 haftada bana çok benzettik..22. de çok anlayamadık eli hep yüzündeydi..
ama bi kare vardı ki eşimle göz göz e geldik aynı annemmmmmmmm:))
karma bişi olcak sanırım, ama bariz bi dudak var bizim kızımızda, bildiğin silikonlu bi dudak...zaten beklioduk, şaırmadık:))
karabiberimiz bizim yaaa

Back
X