• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
İİZ CNM, SEN NAPIOSUN NASILSIN?

tartıldım cnm 6. aya girdim 2 gün önce..tam 4 kilo almışım ilk 5 ay..
sana nispet olsun die 3-5 kez yazdım bunu 2 gündür ama amacıma ulaşmak şimdi nasip oldu demekki:27::27::27::37::37:

sana uyuz gıcık sinir oluyommm hıh!!!!! ve senin gibi olan butun gadınlaraa...

http://www.kadinlarkulubu.com/ocak-anneleri/469681-takip-cizelgesi-yapmak-isteyenler.html
buaraya bakarak hazırlayabilirsin

geçmiş olsun cnm dikkat et...enfeksiyonsa önemli ama çabuk geçio..benim oldu 5 gün antibiyotik kullandım geçti çok şükür...

canım hangi ilaçları kullandın? ben şimdi acile gideceğim kesin ilaç vermek istemeyecekler. pratisyenler korkuyo hamilelere ilaç vermeye. sennkileri not alayım da aklımda bulunsun..

sana uyuz gıcık sinir oluyommm hıh!!!!! ve senin gibi olan butun gadınlaraa...
ahhhaa ahhaa ahhaaaa:1::1::1:
:54::54::54:
canım hangi ilaçları kullandın? ben şimdi acile gideceğim kesin ilaç vermek istemeyecekler. pratisyenler korkuyo hamilelere ilaç vermeye. sennkileri not alayım da aklımda bulunsun..

canım bana bi antibiyotik yazdı ismini bilmiyorum..nöbetçi 2 eczaneye baktık bulamadık..eczacı largopen önerdi, dr u aradık olur oda olur dedi.
largopen kullandım..5 gün günde 2 kere içtim..

o enfeksiyon salı gunu kanama yasamama neden oldu. alttan ustten muayene oldum acilde Allahım ne korkunc bi gundu 3,5 attık resmen. bana bi tane fitil verdi o kadar. bide magvitale basladık magnezyuma. kalca agrılarıma falan iyi gelcekmiş benim druma bin kere söledigim halde vermemişti.

ayy bende 5 ayda 2,5 kilo almışım zaten 350 gr oglum geriye kalanda suyu falan heralde hiç almadım yaaa :) yiyorum yiyorum bi gram almıyorum Alllahıma sukurler olsun :))

ahhhaa ahhaa ahhaaaa:1::1::1:
:54::54::54:

canım bana bi antibiyotik yazdı ismini bilmiyorum..nöbetçi 2 eczaneye baktık bulamadık..eczacı largopen önerdi, dr u aradık olur oda olur dedi.
largopen kullandım..5 gün günde 2 kere içtim..
aman hee ben bunu yazdım die daktır yazmasa gidip alma..işkillendim şimdi kendimden:))
o enfeksiyon salı gunu kanama yasamama neden oldu. alttan ustten muayene oldum acilde Allahım ne korkunc bi gundu 3,5 attık resmen. bana bi tane fitil verdi o kadar. bide magvitale basladık magnezyuma. kalca agrılarıma falan iyi gelcekmiş benim druma bin kere söledigim halde vermemişti.

magvitali ben bayağıdır kullanıom ya magvital +osteocare die bi kalsiyum+magnezyum hapı..gerçekten ii gelio o kalça ağrısına.
bazen içmiom 3-5 gün hemen başlıo yine ağrımaya

nasıl ya acil doktorları mı alttan muayane etti? pratisyen değil mi onlar? benm gittiğim hastanede nöbetçi kadın doğumcu falan olmuyor. neyse bakalım daha okuldayım zaten köyde çalıştığım için öğretmen servisini bekliyorum 10 dakika kaldı. gideyim de haber veririm size.

ayy bende 5 ayda 2,5 kilo almışım zaten 350 gr oglum geriye kalanda suyu falan heralde hiç almadım yaaa :) yiyorum yiyorum bi gram almıyorum Alllahıma sukurler olsun :))

yefrummmmm minnoşum benim, ne fedakar ana...yememiş yedirmiş kuzusuna:52::52::52:
o zmn rekor sende yani hıı:27::27:

:9: :9:

Ben de 23. haftdayım 5 kilo her an artabilir ama dikkat ediyorum yediklerime. Toplam 63 kilo oldum istikrarlı yürüyüşe devam etsem daha iyi oalcak ya neysee...

nasıl ya acil doktorları mı alttan muayane etti? pratisyen değil mi onlar? benm gittiğim hastanede nöbetçi kadın doğumcu falan olmuyor. neyse bakalım daha okuldayım zaten köyde çalıştığım için öğretmen servisini bekliyorum 10 dakika kaldı. gideyim de haber veririm size.

ben acilden gittim..kadım doğumcu vardı. ultrasonla göbekten baktı

bebişlere bişeyler örüyo musunuz kızlar. ben su converse patiklerden yapıcam die göbeemmi çatlattım :) ör.. sök.. ör.. sök... ama sonunda basardım :)
babanneside bi hırka ördu, bide kazak basladı ama kazak bitmedi doguma gelince getircek :) paylaşşsak eger varsa örduklerimiz örnek alsak yapsak falan..

Ya kızlar bana da örgü öğretsenize:) öyle basit örgüler fln yapmışlığım var, biliyorum ama, hep annem gösterirdi eskiden, şimdi kimse yok, çok örmek istiyorum oğluma bir şeyler( garibimin başka kimsesi de yok zaten ) , bir sürü yün aldım ama.. sadece resimden anlayamıyorum nasıl örmem gerektiğini, anlatanlarda çok karışık anlatmış ya :S

bu arada kk açık uyuyakalmışım :) üzerimi örtenden Allah razı olsun :)

kıslar benimde ne zamandır akıntım var gerçi hamilelik önceside heep akıntım olmuştur ya neyse:26:
şimdiki akıntım biraz koyu sarı ,sulu değil fazla,kokmuyor,kasık ağrım yok ve wc ye gidince ağrı yapmıyor. 2 dir doktora gidince unutuyorum söylemeyi,evdende arasam görmeden bişey diyemez.
sizce bu benim akıntı normalmi?

ya kızlar bana da örgü öğretsenize:) öyle basit örgüler fln yapmışlığım var, biliyorum ama, hep annem gösterirdi eskiden, şimdi kimse yok, çok örmek istiyorum oğluma bir şeyler( garibimin başka kimsesi de yok zaten ) , bir sürü yün aldım ama.. Sadece resimden anlayamıyorum nasıl örmem gerektiğini, anlatanlarda çok karışık anlatmış ya :s

bu arada kk açık uyuyakalmışım :) üzerimi örtenden allah razı olsun :)

bende hiç şişle örgü yapmayı bilmiyorum...tığ biliyorum, banyo lifi dantel falan..
Bende ip aldım banyo lifi yaptım...şimdide battaniye yapıorum..çok basit bişi buldum internetten..öle bişi istersen akşam eve gidince koyarım.
Yani sırf oyalanmak için bide ellerimle ona bişi yapmak istediğim için:31::31:
Ama şişle yapılan şeyleri bilemem:50::50:

benim gittgim dr uzmandı. ben bebeğin hareketlerini aşagıda hissettiğim için muayene etmek istedi secimi bana bıraktı. içimde huzursuzluk kalmasın die muayene oldum ama 3 sniye surdu.

petunyapet sen nasıl hesaplıyosun ben anlamadım ben şimdi 20. haftama yeni girmedim mi? yarın 20. haftamın ilk gunu olmuyo mu yani?

Back
X