kızlar şu herkesin altında bebişin ne kadar olduğunu yazan cetvel var ya nasıl yapıyos onu
canım gebelik çizelgesi oluşturma diye arat kadınlar kulübünde. orada anlatıyor detaylı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar şu herkesin altında bebişin ne kadar olduğunu yazan cetvel var ya nasıl yapıyos onu
bende iyiyim petuşum misafirim vardı yolladım sonrada damladım buraya
bende 5 ayda 4 kilo almışım cicim![]()
İİZ CNM, SEN NAPIOSUN NASILSIN?
tartıldım cnm 6. aya girdim 2 gün önce..tam 4 kilo almışım ilk 5 ay..
sana nispet olsun die 3-5 kez yazdım bunu 2 gündür ama amacıma ulaşmak şimdi nasip oldu demekki![]()
http://www.kadinlarkulubu.com/ocak-anneleri/469681-takip-cizelgesi-yapmak-isteyenler.html
buaraya bakarak hazırlayabilirsin
geçmiş olsun cnm dikkat et...enfeksiyonsa önemli ama çabuk geçio..benim oldu 5 gün antibiyotik kullandım geçti çok şükür...
ahhhaa ahhaa ahhaaaasana uyuz gıcık sinir oluyommm hıh!!!!! ve senin gibi olan butun gadınlaraa...
canım hangi ilaçları kullandın? ben şimdi acile gideceğim kesin ilaç vermek istemeyecekler. pratisyenler korkuyo hamilelere ilaç vermeye. sennkileri not alayım da aklımda bulunsun..
canım hangi ilaçları kullandın? ben şimdi acile gideceğim kesin ilaç vermek istemeyecekler. pratisyenler korkuyo hamilelere ilaç vermeye. sennkileri not alayım da aklımda bulunsun..
aman hee ben bunu yazdım die daktır yazmasa gidip alma..işkillendim şimdi kendimden:))ahhhaa ahhaa ahhaaaa
canım bana bi antibiyotik yazdı ismini bilmiyorum..nöbetçi 2 eczaneye baktık bulamadık..eczacı largopen önerdi, dr u aradık olur oda olur dedi.
largopen kullandım..5 gün günde 2 kere içtim..
o enfeksiyon salı gunu kanama yasamama neden oldu. alttan ustten muayene oldum acilde Allahım ne korkunc bi gundu 3,5 attık resmen. bana bi tane fitil verdi o kadar. bide magvitale basladık magnezyuma. kalca agrılarıma falan iyi gelcekmiş benim druma bin kere söledigim halde vermemişti.
o enfeksiyon salı gunu kanama yasamama neden oldu. alttan ustten muayene oldum acilde Allahım ne korkunc bi gundu 3,5 attık resmen. bana bi tane fitil verdi o kadar. bide magvitale basladık magnezyuma. kalca agrılarıma falan iyi gelcekmiş benim druma bin kere söledigim halde vermemişti.
ayy bende 5 ayda 2,5 kilo almışım zaten 350 gr oglum geriye kalanda suyu falan heralde hiç almadım yaaa :) yiyorum yiyorum bi gram almıyorum Alllahıma sukurler olsun :))
ayy bende 5 ayda 2,5 kilo almışım zaten 350 gr oglum geriye kalanda suyu falan heralde hiç almadım yaaa :) yiyorum yiyorum bi gram almıyorum Alllahıma sukurler olsun :))
nasıl ya acil doktorları mı alttan muayane etti? pratisyen değil mi onlar? benm gittiğim hastanede nöbetçi kadın doğumcu falan olmuyor. neyse bakalım daha okuldayım zaten köyde çalıştığım için öğretmen servisini bekliyorum 10 dakika kaldı. gideyim de haber veririm size.
bebişlere bişeyler örüyo musunuz kızlar. ben su converse patiklerden yapıcam die göbeemmi çatlattım :) ör.. sök.. ör.. sök... ama sonunda basardım :)
babanneside bi hırka ördu, bide kazak basladı ama kazak bitmedi doguma gelince getircek :) paylaşşsak eger varsa örduklerimiz örnek alsak yapsak falan..
yefrummmmm minnoşum benim, ne fedakar ana...yememiş yedirmiş kuzusuna
o zmn rekor sende yani hıı![]()
ya kızlar bana da örgü öğretsenize:) öyle basit örgüler fln yapmışlığım var, biliyorum ama, hep annem gösterirdi eskiden, şimdi kimse yok, çok örmek istiyorum oğluma bir şeyler( garibimin başka kimsesi de yok zaten ) , bir sürü yün aldım ama.. Sadece resimden anlayamıyorum nasıl örmem gerektiğini, anlatanlarda çok karışık anlatmış ya :s
bu arada kk açık uyuyakalmışım :) üzerimi örtenden allah razı olsun :)
nasıl ya acil doktorları mı alttan muayane etti? pratisyen değil mi onlar? benm gittiğim hastanede nöbetçi kadın doğumcu falan olmuyor. neyse bakalım daha okuldayım zaten köyde çalıştığım için öğretmen servisini bekliyorum 10 dakika kaldı. gideyim de haber veririm size.
ne sandın heee ne sandınnn? Daha gece mi gunduze de katıcam :) ama diyet yapmaya karar verdim 1 kilo vericem inşallah 1,5 kg ile doguma gitcem :d