çok değişikmiş canım . söyleyişi tınısı falan çok hoş bir isim.
seninkini hatırlıyorum pet. topiğin müdavimi olduğun için.
çok değişikmiş canım . söyleyişi tınısı falan çok hoş bir isim.
seninkini hatırlıyorum pet. topiğin müdavimi olduğun için.
kızlar ya benim biricik kızım artık kasıklarımda pıtlamıyo göbek deliğimin etrafında üstünde falan dolanmaya başladıı yarabbim nasıl bi duygudur buu binlerce kez şükürler olsun yaradana içim içime sığmıyo o hareket ettikçee. sağda hareket ediyosa elimi koyuyorum bakıyorum sola geçmiş çok net hissediyorum artık.arada birde gerginlik hissediyorum.kollarını bacaklarını geriyo heralde kuzum benimmm ölürüm ben onaaaa
ya ben hep göbek deliğimden aaşağıda sağda hissediodum..
detaylıda dr göbek deliğimden 4 parmak üstü sol tarafı dürtüjkledi.
didim ne var orda ben sağ altta hissediom.
senin hissettiğin yerde ayakları var şu anda..kafası göbek deliğinden 4 parmak üstte sağdaydı..
nassı yaaa oldum nassııııı, bildiğin dalak böbrek geziolar atık yefrularmız pariscim
kızlar ya benim biricik kızım artık kasıklarımda pıtlamıyo göbek deliğimin etrafında üstünde falan dolanmaya başladıı yarabbim nasıl bi duygudur buu binlerce kez şükürler olsun yaradana içim içime sığmıyo o hareket ettikçee. sağda hareket ediyosa elimi koyuyorum bakıyorum sola geçmiş çok net hissediyorum artık.arada birde gerginlik hissediyorum.kollarını bacaklarını geriyo heralde kuzum benimmm ölürüm ben onaaaa
ben mustelanın çatlak kremini aldım i bişeye benziyoo gerçi çok sık sürmüyorumm ama kokusu güzel nemlendirmeside güzel yumuşacık yapıyo sürdüğüm yerleri
Günaydınnn herkese....
ben baya kilo aldım 6-7 kadar, çok gerildim davul gibiilk aylarda nemlendirici vücut losyonu ile idare ettim. artık yeterli gelmediğini hissediyorsunuz zaten mustela aldım, çok yoğun hemencik yumuşatıyor, rahatlatıyor.. başka bişi kullansam öle rahatlatmaz sanki.. bi arkadaşımda lireac verdi hamileliğinden kalmış yarım tüp. küçük bişi zati 100ml çantamda taşıyorum onuda acil durumlar için. ama petuşun dediği gibi avuc avuc sürsende öle yumuşatmıyor pek, rahatlatıyor yine çokda acımazsız davranmayalım ama mustela kadar değil benim için... 200 ml olarak almıştım mustelayı baya baya yarı oldu, böyle giderse bana bu yeter diyorum ama yinede belli olmaz. çünkü banyodan sonra iyice bi yağlanında ertesi günde o yumuşaklık gidiyo, hergun hergun yağlanmıyorum o yüzden ben...
ayh maşallah ne güzel duygular ya. ben hala göbek deliğimin altında hisseidyorum .ama olsun onun en küçük hareketi bile beni mutlu etmeye yetiyor
sende bendensin bende yaklaşık o kadar kilo aldım. geriliyorum resmen. dr um benim çok pimpirikli bu hafta beni güzel bri fırçalar bu kilo meselesi yüzünden.
sende bendensin bende yaklaşık o kadar kilo aldım. geriliyorum resmen. dr um benim çok pimpirikli bu hafta beni güzel bri fırçalar bu kilo meselesi yüzünden.
mustela sanırım en ii si ...ben kendim başka bişi aldım...gerilme vs. hissetmiom die..nemli duruorum şimdilik..ama bayağaı bakmıştım bi ara netten mustelaya övgüler bi hayli fazla:))Günaydınnn herkese....
ben baya kilo aldım 6-7 kadar, çok gerildim davul gibiilk aylarda nemlendirici vücut losyonu ile idare ettim. artık yeterli gelmediğini hissediyorsunuz zaten mustela aldım, çok yoğun hemencik yumuşatıyor, rahatlatıyor.. başka bişi kullansam öle rahatlatmaz sanki.. bi arkadaşımda lireac verdi hamileliğinden kalmış yarım tüp. küçük bişi zati 100ml çantamda taşıyorum onuda acil durumlar için. ama petuşun dediği gibi avuc avuc sürsende öle yumuşatmıyor pek, rahatlatıyor yine çokda acımazsız davranmayalım ama mustela kadar değil benim için... 200 ml olarak almıştım mustelayı baya baya yarı oldu, böyle giderse bana bu yeter diyorum ama yinede belli olmaz. çünkü banyodan sonra iyice bi yağlanında ertesi günde o yumuşaklık gidiyo, hergun hergun yağlanmıyorum o yüzden ben...
ömür için eşine katılıyorum:))bendede çok kaşıntı var, bebe yağı alıcam bende.
Bu arada isim olarak Emre Bertuğ gibi duruyor.
Anlamlarını yazmıştım ama hatırlatayım yine :)
Emre : Hak Aşığı
Bertuğ : Engel tanımayan, güçlükleri aşan demek.
Ben etraftaki yorumlardan çok etkileniyorum. Kızmıcam diyorum ama insanların tepkileri sinir ediyor beni
Emre'ye çok basit herkeste var diyolar.
Bertuğ'a özenti...
Benim ikisi de çok hoşuma gidiyor.
Aslında Ömür demiştim başta çok benimsemiştim. Eşimde kız olursa o ismi veririz erkek olursa kibar kalır diyordu :)
Vazgeçtik ondan...
en az ben almışım sanırım içinizdee ))) doktorum hiç kilodan bahsetmio bana sadece tuzlu yeme hamur işi yeme çok çikolta yeme deid okadarr herhalde fazla almadım diye bişi demiyoo hiç konusu açılmadıı
bendede çok kaşıntı var, bebe yağı alıcam bende.
Bu arada isim olarak Emre Bertuğ gibi duruyor.
Anlamlarını yazmıştım ama hatırlatayım yine :)
Emre : Hak Aşığı
Bertuğ : Engel tanımayan, güçlükleri aşan demek.
Ben etraftaki yorumlardan çok etkileniyorum. Kızmıcam diyorum ama insanların tepkileri sinir ediyor beni
Emre'ye çok basit herkeste var diyolar.
Bertuğ'a özenti...
Benim ikisi de çok hoşuma gidiyor.
Aslında Ömür demiştim başta çok benimsemiştim. Eşimde kız olursa o ismi veririz erkek olursa kibar kalır diyordu :)
Vazgeçtik ondan...
mustela sanırım en ii si ...ben kendim başka bişi aldım...gerilme vs. hissetmiom die..nemli duruorum şimdilik..ama bayağaı bakmıştım bi ara netten mustelaya övgüler bi hayli fazla:))
ömür için eşine katılıyorum:))
walla benimki taaa en başından gerekli tehditleri yapmıştı bana..
onun hesabına göre benim bugün itibariyle toplamda 2 kilo almış olmam gerekirdi
ben 4 aldım yani napim:)))
oyy benim kuzumda öylemaşallah, bazen hem aşağıda pıtlama hemde göbek kısmında aynı anda oluyor.. çok güzel gerçekten elimi hep orada tutuyorum bende allahım sen koru miniklerimizi yarabbimm..
kızlar 5-6 gundur yanma kaşıntı ve akıntımda fazlalaşma vardı. akıntımın rengide turuncu gibi bi hal alınca korkup drumu aradım bana fitil kullanır mısın enfeksiyon olmussun dedi. iyi gelecekse tabiikii kullanırım dedim teli kapadım bna adını msj attı eşim aldı o gece kullandım sabah kalktıgımda altıma kacırmısım gibi çamasırım ıslaktı. aksama dogru wcye gittigimde camasırımda kan gordum. Allah o anı kimseyi yasatmasın öyle cok korktum kielim ayagıma dolastı sulu kan gibiydi. aradım drumu bana normal fitilden olabilir gece gecmezse sabah gel dedi. normaaall lafını duyunca cıldırdım ona göre belki normal ama benim kalbim agzımda atıyodu resmen. kanama daha da cogalınca eşimi aradım. dun cok hareketliydi oglum hareketleride birden kesildi herseyi denedim kıpırdamadı neyse hemen hastaneye gittik baska bi dr vardı erkek. anlattım herseyi ultrasona aldı o minik kalp atıslarını duydugumda cıglık atmak istedim bide hastaneye gittigimde hareketleri hissetmeye basladım ama cok assagıda. nese dr alttanda muayene etti o kadar anlayıslı o kadar iyi bi drduki sagolsun alttan muayenem 3 saniye surdu sadece. hersey gayet normal cıktı. bebeğin eşi asagıda değil, erken dogum riski yok, bebek gayet saglıklı, ve hatta 358 gr olmuş 10 gunde 155 gr almış :) anası kılıklı..
fitilden kaynaklı bi kanama kanama bile diyemem dedi. rahim içi cok hassas ve damarlar genişlemiş durumda kanamaya meyilli fitili ıslatıp koy zedelemişsin dedi. halbuki jelle koymustum zaten parcalamadımki kendimi. neyse kızlar böyle buyuk bi korku yasadık annemin eşimin yuzunu unutamıyorum. ben zaten bembeyazdım.. Allah kimseye böyle bi korku ve evladının acısını yasatmasın çooooooookkkk zooooooorrrrrrrrr!!!!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?