2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
kızlar ya benim biricik kızım artık kasıklarımda pıtlamıyo göbek deliğimin etrafında üstünde falan dolanmaya başladıı yarabbim nasıl bi duygudur buu binlerce kez şükürler olsun yaradana içim içime sığmıyo o hareket ettikçee. sağda hareket ediyosa elimi koyuyorum bakıyorum sola geçmiş çok net hissediyorum artık.arada birde gerginlik hissediyorum.kollarını bacaklarını geriyo heralde kuzum benimmm ölürüm ben onaaaa

çok değişikmiş canım . söyleyişi tınısı falan çok hoş bir isim.

seninkini hatırlıyorum pet. topiğin müdavimi olduğun için.

değişik kız ismi arayanlara: nilda
anlamını vs. bilmiyorum ama dün face de gördüm ortaokul arkadaşımın kızının ismi..anlamını bilmom ama güzel geldi kulağıma:)

ya ben hep göbek deliğimden aaşağıda sağda hissediodum..
detaylıda dr göbek deliğimden 4 parmak üstü sol tarafı dürtüjkledi.
didim ne var orda ben sağ altta hissediom.
senin hissettiğin yerde ayakları var şu anda..kafası göbek deliğinden 4 parmak üstte sağdaydı..
nassı yaaa oldum nassııııı, bildiğin dalak böbrek geziolar atık yefrularmız pariscim

evet petuş yaa insanın duyguları dahada bi yoğunlaşıyo hareketleri arttıkçaa. daha bi anlıyosun anne olacağını.. büyümüş artık kuzularımız baksana tee nerelere çıkmışlarrr.. baya bayada hissettiriyolar kendilerinii..maşallah 41 kereee hepsineee

kızlar ya dün benim gibi dörtlü testi kötü çıkıp profa gidicekler vardı amniyosentez için karar verilcekti yanlış hatırlamıyosam bilginiz varmı serenaydı sanırım ama bi kişi daha vardı merak ettim karar verebildilermii

ayh maşallah ne güzel duygular ya. ben hala göbek deliğimin altında hisseidyorum .ama olsun onun en küçük hareketi bile beni mutlu etmeye yetiyor

Günaydınnn herkese....

ben mustelanın çatlak kremini aldım i bişeye benziyoo gerçi çok sık sürmüyorumm ama kokusu güzel nemlendirmeside güzel yumuşacık yapıyo sürdüğüm yerleri

ben baya kilo aldım 6-7 kadar, çok gerildim davul gibi ilk aylarda nemlendirici vücut losyonu ile idare ettim. artık yeterli gelmediğini hissediyorsunuz zaten mustela aldım, çok yoğun hemencik yumuşatıyor, rahatlatıyor.. başka bişi kullansam öle rahatlatmaz sanki.. bi arkadaşımda lireac verdi hamileliğinden kalmış yarım tüp. küçük bişi zati 100ml çantamda taşıyorum onuda acil durumlar için. ama petuşun dediği gibi avuc avuc sürsende öle yumuşatmıyor pek, rahatlatıyor yine çokda acımazsız davranmayalım ama mustela kadar değil benim için... 200 ml olarak almıştım mustelayı baya baya yarı oldu, böyle giderse bana bu yeter diyorum ama yinede belli olmaz. çünkü banyodan sonra iyice bi yağlanında ertesi günde o yumuşaklık gidiyo, hergun hergun yağlanmıyorum o yüzden ben...

sende bendensin bende yaklaşık o kadar kilo aldım. geriliyorum resmen. dr um benim çok pimpirikli bu hafta beni güzel bri fırçalar bu kilo meselesi yüzünden.

bendede çok kaşıntı var, bebe yağı alıcam bende.

Bu arada isim olarak Emre Bertuğ gibi duruyor.
Anlamlarını yazmıştım ama hatırlatayım yine :)

Emre : Hak Aşığı
Bertuğ : Engel tanımayan, güçlükleri aşan demek.

Ben etraftaki yorumlardan çok etkileniyorum. Kızmıcam diyorum ama insanların tepkileri sinir ediyor beni

Emre'ye çok basit herkeste var diyolar.
Bertuğ'a özenti...
Benim ikisi de çok hoşuma gidiyor.

Aslında Ömür demiştim başta çok benimsemiştim. Eşimde kız olursa o ismi veririz erkek olursa kibar kalır diyordu :)
Vazgeçtik ondan...

sende bendensin bende yaklaşık o kadar kilo aldım. geriliyorum resmen. dr um benim çok pimpirikli bu hafta beni güzel bri fırçalar bu kilo meselesi yüzünden.

en az ben almışım sanırım içinizdee ))) doktorum hiç kilodan bahsetmio bana sadece tuzlu yeme hamur işi yeme çok çikolta yeme deid okadarr herhalde fazla almadım diye bişi demiyoo hiç konusu açılmadıı

oyy benim kuzumda öyle maşallah, bazen hem aşağıda pıtlama hemde göbek kısmında aynı anda oluyor.. çok güzel gerçekten elimi hep orada tutuyorum bende allahım sen koru miniklerimizi yarabbimm..

benim dr bu konuda çok rahat ben çok kilo aldım diyorum olsun iyisin diyor tabi biraz dikkat etmekte gerekiyor diyo sonrada konu kapanıyo

mustela sanırım en ii si ...ben kendim başka bişi aldım...gerilme vs. hissetmiom die..nemli duruorum şimdilik..ama bayağaı bakmıştım bi ara netten mustelaya övgüler bi hayli fazla:))
ömür için eşine katılıyorum:))

walla benimki taaa en başından gerekli tehditleri yapmıştı bana..
onun hesabına göre benim bugün itibariyle toplamda 2 kilo almış olmam gerekirdi
ben 4 aldım yani napim:)))

eşimde dün emre mi koysak dedi. ben bizim ailed eolduğu için istemedim ama bulduğun isimler çok güzel.bence etkilenmemeliyiz. bizde berk dedik başından beri. aynen ben de snein gibiçok etkileniyorum. berk çok sosyetik isim bulabula bunu mu buldunuz falan diyorlar. moralim bozuluyor. ama bebeğimin nasibimidir nedir aklıma başka isim gelmiyor başka isim yakışmıyor sanki oğluma.

berk: güçlü kuvetli demek

açıkçası ben kiloyu falan dert etmiyorum hiçç benim tek derdim kızımın sağlıklı olmasıı hee bu arada şimdi biyerde okuudm 20. haftada bebeğin harektlerini saattee iki kere hissetmelimşiz

çokkkk geçmiş olsun canımmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…