kızlar 5-6 gundur yanma kaşıntı ve akıntımda fazlalaşma vardı. akıntımın rengide turuncu gibi bi hal alınca korkup drumu aradım bana fitil kullanır mısın enfeksiyon olmussun dedi. iyi gelecekse tabiikii kullanırım dedim teli kapadım bna adını msj attı eşim aldı o gece kullandım sabah kalktıgımda altıma kacırmısım gibi çamasırım ıslaktı. aksama dogru wcye gittigimde camasırımda kan gordum. Allah o anı kimseyi yasatmasın öyle cok korktum ki

elim ayagıma dolastı sulu kan gibiydi. aradım drumu bana normal fitilden olabilir gece gecmezse sabah gel dedi. normaaall lafını duyunca cıldırdım ona göre belki normal ama benim kalbim agzımda atıyodu resmen. kanama daha da cogalınca eşimi aradım. dun cok hareketliydi oglum hareketleride birden kesildi herseyi denedim kıpırdamadı

neyse hemen hastaneye gittik baska bi dr vardı erkek. anlattım herseyi ultrasona aldı o minik kalp atıslarını duydugumda cıglık atmak istedim

bide hastaneye gittigimde hareketleri hissetmeye basladım ama cok assagıda. nese dr alttanda muayene etti o kadar anlayıslı o kadar iyi bi drduki sagolsun alttan muayenem 3 saniye surdu sadece. hersey gayet normal cıktı. bebeğin eşi asagıda değil, erken dogum riski yok, bebek gayet saglıklı, ve hatta 358 gr olmuş 10 gunde 155 gr almış :) anası kılıklı..
fitilden kaynaklı bi kanama kanama bile diyemem dedi. rahim içi cok hassas ve damarlar genişlemiş durumda kanamaya meyilli fitili ıslatıp koy zedelemişsin dedi. halbuki jelle koymustum zaten parcalamadımki kendimi. neyse kızlar böyle buyuk bi korku yasadık annemin eşimin yuzunu unutamıyorum. ben zaten bembeyazdım.. Allah kimseye böyle bi korku ve evladının acısını yasatmasın çooooooookkkk zooooooorrrrrrrrr!!!!!!!!