2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
anladım cnm..hadi inş. detaylıda güzel haberler alırsın...ayy ayın 6 sınada az kalmış..nasıl bi hasrettir allah bilir

hadi cümleten ii akşamlar, çıkyoz bisss

evet çok heyecanlıyım çok özlemiştim ailemi 6 aydır görmüyorum.İyi akşamlar

aaaa,kaana kulp takanın anlını karışlarım
herkesler benim oğluma hayran maşallah..akıllı uslu bebeğim obenimo uslu olmasaydı ben sizinle burda 5 dk konuşamazdım,güzel güzel oynar bana zararı olmaz
poyraz koy o zaman şeker
ben kaçtım kızlarr ii akşamlar herkese

kızlar bu arada içinizde öğretmen olan ve nöbetten bıkan var mı? yarn nöbetçiyim offf ya çok zor geliyor artık. yoruluyorum baya. nasıl bekleyeceğiz son üç aya kadar

doktorun normal dediyse güven ona bnce peki haftası için bisi dedimi belki geriden geliyodur bebisin

haftası içinde birşey demedi zaten hiç onlardan bahsetmiyor hiç ancak ben sorarsam cevap alıyorum.Şu detaylıya girsem herşeyi öğrenecem.Birde doktorum yabancı özellikle yabancı olsun demiştim ama şimdi pişmanım derdimi rahat rahat anlatamıyorum bu inanılmaz kötü bir duygu hala kursa gidiyorum zaten geleli 7 ay oldu.Henüz dilim yeterli değil.Türkiye de hemen bir türk doktora gidip tüm sıkıntıları anlatacm..

kızlar bu arada içinizde öğretmen olan ve nöbetten bıkan var mı? yarn nöbetçiyim offf ya çok zor geliyor artık. yoruluyorum baya. nasıl bekleyeceğiz son üç aya kadar

ben de bugün nöbetçiydim hem de tüm nöbetlerim bahçede benim biz ne zaman muaf oluyoruz nöbetten bilgin var mı canım?

ben de bugün nöbetçiydim hem de tüm nöbetlerim bahçede benim biz ne zaman muaf oluyoruz nöbetten bilgin var mı canım?

ben geçenlerde müdüre sordum. 6 ay bitince dedi. daha çok var valla geçen yıllara göre biraz sallıyorum açıkçası nöbeti. ama yine de yoruyor tabi..

Bnde demirle poyraz arasında kalmıstım simdi poyraza karar verdm gibi ısınmaya calısyorum :) emirhan da cok güzel de bizde var die düsnmedm onu

canım çocuk koyduğun ismin özelliğini taşırmış bir eğitim seminerinin sonunda bir anne çocuğundan şikayet ediyordu eğitimci çağır bakalım bu küçücük yaşta bunca şikayetin öznesi olan bu çocuğu tanımak isterim dedi kadın ''Demir Demir'' diye seslendi.Kadına tamam çocuğu çağırmana gerek kalmadı dedi. kadın şaşırdı tabi..hanımefendi hem oğlunuzun adını demir koymuşsunuz hem de sertliğinden ,katılığından şikayet ediyorsunuz. şikayetinizde tam olarak haklı değilsiniz ismin tecellisi olurmuş çocukta..
çocuğa verilen isim, onu isminin manasını taşımaya ve yaşamaya teşvik eder.sürekli söylenen bir isim taşıdığı manayı empoze eder.Allah korusun poyraz gibi eserse vay haline

O müdürün insiyatifine baglı bn bastan beri hiç tutmadım ama resmiyette 24. Haftadan itibaren ama bi müdür niye anlayıs göstermez onunda anlamm

vala o konudada sen haklısın basa bela olurmus esip gürlermiş :)neyse daha 18 hafta vr buluruz elbet bi mülayim işim

O müdürün insiyatifine baglı bn bastan beri hiç tutmadım ama resmiyette 24. Haftadan itibaren ama bi müdür niye anlayıs göstermez onunda anlamm

aslında bizim müdür çok anlayışlıdır. çok da severim desem yoruluyorum diye bıraktırır. ama diyemiyorum işte Karnm de çok büyümedi benm daha 3 aylık falan sanıyodur sorsam :)

süt izni iki saate çıktı ama oğlumda vermediler acaba sizin okullarda süt izni veriyorlar mı

hocam ek ders de ek ders diye tutturursan alamazsın tabii ama sınıfçıysan o bi raz idareye kalmış oluyo
bizim burda bi arkadaş ek ders de ek ders diye ölüyodu hem de üt izni yok diyehomurdanıp duruyodu e kardeşim görevlendirme almamak senin elinde alma o zaman

e arkadaşım 24 haftaya ne kaldı şurda 2 hafta daha sabret
resmi haklarını kullan yani hoş gerçi ben nöbet tutmuyorum ama

ne 100 gr ı ya bi yanlışlık olmasın 400 fln olması lazım ama normal dediyse doktor geç döllenme fln olduysa belki ondan geri kalmıştır

hiç ek ders vermeseler de olur sınıf öğretmeniyim ama insiyatife kalmamalı bu durum okula başladığımda bebişim 4 aylık olacak ücretsiz izin alsam zorlanıcaz almasam bebişim ben rezil olucaz hayırlısı..

öğretmenler resmiyette yarım gün çalıştığı için süt izni sorun oluyo tabii ama burda idareye göre değişiyor

canım okulum tam gün sekiz üç yolda geçirdiğim zamanla 9 saat ayrı kalıcam süt sağıp bıraksam bile tam anneye ihtiyaç duyduğu bir dönemde hiç tanımadığım bir bakıcıya bırakıcam...ay yok ya düşünmek istemiyorum neyse rabbim hayırlısıyla kucağımıza alalım da mutlaka bir çözüm yolu bulunur inş..

Aynen canım ya perşembeler gelmesin istiyorum, sürekli aayakta zor oluyor. Bi de benimde bahçede oluyor nöbetlerim sıkıldım artıkk

valla arkadaşlar ben bu sen nöbet tutmuyorum ama bilidiğim kadarı ile 24 haftadan itibaren nöbet tutulmuyor daha öncesinde de doktor raporu gerekli diye duymuştum nöbet tutamaz diye...aslında bence birazda idarecilerin insiyatifinde arkadaşım tam 20 haftalıktı nöbet tutmadı müdürümüz yardımıcı oldu demekki olabileceginde oluyor illa yönetmeliğe gerek yok ...ben bölüm şefiyim nöbet tutmuyorum o yüzden ama müdürümüzle sohbet sırasında nöbetci öğretmen eksikliği var diye gelmişti yardımcısı dedimki ben tutayım çünkü şefler ihtiyac halinde tutabiliyo müdürümde saolsun sen şef olmasan da tutturmazdım ne nöbeti zaten ayakta çok kalma derslerde de otur ortada çok dolanma demişti ..okulda da ne zaman beni koştururken görse kızıyor dikkat et kendine diye ..hem bayan olması hemde en başta beri hamilelik sorunlarımı bilmesi işimi çok kolaylaştırdı valla...

ne kadar eğitimci var aramızda,gurur duydum
ben öğretmen değilim ama 14 yılım öğretmenlerle geçti,severim öğretmenleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…