köyün sağlık ocağı yokmu canım hani sağlık ocaklarındada kalp dinliyolar varsa bi git istersen ..
ya kızlar bugün doktora gittim.Cinsiyetini yine öğrenemedim canım sıkıldı ama daha da önemlisi kafama bişey takıldı bebişimin 100 gr olduğunu söyledi ve normalmiş.kaç cm olduğunuda söylemedi.Ama bana hiç normal gelmedi benim haftamdaki kişiler hep 300 400 gr arası nasıl 100 gr olur ve normal der ya.Kafam çok karışık((aranızda benim gibi olan var mı?
neymiş o isimler bizde bilelim vala bizde erkege işim bulma konusnda kafayı yedik en son yeterrrr dedik bktık bulamıyoz poyrazda kaldık içine sindim desen oda cok sinmedi anca isim aramaktanda fenalık geldi bnce kıza daha cok isim vr secenek cok
yokcnm nerdeeee saglık ocagı fln ögretmenler zorla duruyo doktorun hemsirenn işi ne burda köy dedigmde mezra bakma adı köy 30 hane b usenede terörden iyice kacmaya basladı millet
bak şindi...
Arda,efe,koray,çınar,mete,toprak,kuzey,dağhan,demir vs...war daha da aklıma gelenler
pazartesi detaylı ultrasona girecem zaten ona güvendiğim için rahatım birde ayın 6 sında türkiyede olcam ordada bir türk doktoruna gitmek istiyorum.Bir kaç doktor görürse daha emin olurum tabi ki.Ama gelde pazartesiyi bekle şimdi.Ama çok şükür normal sağlıklı dedi.İnşallah dediği gibidir onlara güveniyoruz.Evet bayan su allaha emanet bebeklerimiz.Sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah hepimiz.detaylı ultrason oldunmu cnm? veya ne zmn detaylıya gircen..bence detaylıya yakın zmnda gireceksen ok de yoksa başka bi dr a git...21+2 de gittim en son 420 gr dı...boyuda 24 cm di
yani 13. haftalarda falan sanırım 100 gr lardaydı...bu haftalarda hiç 100 gr dieni duymadım..:44::44::44:
ah ah bnm koca garip isimlere bahaneleri cok komik zaten sorun orada içinde ç olmasın ğ olmasın iki sesli yanyana gelmisin iki sesli gelmesin gelde bul :)
pazartesi detaylı ultrasona girecem zaten ona güvendiğim için rahatım birde ayın 6 sında türkiyede olcam ordada bir türk doktoruna gitmek istiyorum.Bir kaç doktor görürse daha emin olurum tabi ki.Ama gelde pazartesiyi bekle şimdi.Ama çok şükür normal sağlıklı dedi.İnşallah dediği gibidir onlara güveniyoruz.Evet bayan su allaha emanet bebeklerimiz.Sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah hepimiz.
pazartesi detaylı ultrasona girecem zaten ona güvendiğim için rahatım birde ayın 6 sında türkiyede olcam ordada bir türk doktoruna gitmek istiyorum.bir kaç doktor görürse daha emin olurum tabi ki.ama gelde pazartesiyi bekle şimdi.ama çok şükür normal sağlıklı dedi.inşallah dediği gibidir onlara güveniyoruz.evet bayan su allaha emanet bebeklerimiz.sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah hepimiz.
hakikaten her evde aynı muhabbetler dönüyor :)) bizim de erkek olsaydı ismi hazırdı. Fatih kaan koyacaktık. Ben aras ve buğra ismini de çok beğeniyordum. Seçenek çoktu yani. Ama kızda içime sinen bir isim yok hala. Ben beril diyorum eşim piril gibi diyor. Azra diyorum annem azrail gibi diyor. Bensu diyorum sen de kola diyorlar :)) bizde de durum bu :)
Hakikaten her evde aynı muhabbetler dönüyor :)) Bizim de erkek olsaydı ismi hazırdı. fatih kaan koyacaktık. ben aras ve buğra ismini de çok beğeniyordum. seçenek çoktu yani. ama kızda içime sinen bir isim yok hala. ben beril diyorum eşim piril gibi diyor. azra diyorum annem azrail gibi diyor. bensu diyorum sen de kola diyorlar :)) bizde de durum bu :)
sanırımo lmadan once insan rahat oluyo sunu koyarım bunu koyarım bu bekara karı bosamak kolay mevzusu gibiama cinsiyet belli olsun mu insan cok özel olsun anlamlı olsun herkez begensin istiyo ondan bulamıyo
Zaten isim bulma kısmnda fikir alma işi kötü illa biri bişi diyo bizde basta kaan die o kadar emndikki herkezden bi tepki baska isimmi yok kaanar cok yaramz olur aman cok vr o isimden hadi degiştrdik çınar dedim agac ismimi böö oldu doruk dedim arkadasım hımmm o ne yapabildigimin en iyisi bumu demek istedin die ondanda sogudum sonra esmn kardesi egemen dedi avu ismi gibi dedi hıh tmm dedk bu seferdde kardesm anasnıfcı asla bnm 3 tane ögreencim oldu 3 üde obez ve gıcıktı olmasın ne olur olmasın bu arada bnm esmde biraz kilolo oda etken ana dedm vazgectm demir dedim yok celik die dalga gectiler tek tepki almayan isim poyraz oldu bakalım oada bişi bulurlarsa ne koycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?