2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
köyün sağlık ocağı yokmu canım hani sağlık ocaklarındada kalp dinliyolar varsa bi git istersen ..

yokcnm nerdeeee saglık ocagı fln ögretmenler zorla duruyo doktorun hemsirenn işi ne burda köy dedigmde mezra bakma adı köy 30 hane b usenede terörden iyice kacmaya basladı millet

detaylı ultrason oldunmu cnm? veya ne zmn detaylıya gircen..bence detaylıya yakın zmnda gireceksen ok de yoksa başka bi dr a git...21+2 de gittim en son 420 gr dı...boyuda 24 cm di
yani 13. haftalarda falan sanırım 100 gr lardaydı...bu haftalarda hiç 100 gr dieni duymadım..:44::44::44:

bak şindi...
arda,efe,koray,çınar,mete,toprak,kuzey,dağhan,demir vs...war daha da aklıma gelenler

Bnmki 16. Haftada 150 gr dı boyu 14cm cuma bakalım ne kadar oldu bu hafta hesabını kilo etkilyrms die duydum bnm bebişde 5 gün onde gidiyo

yokcnm nerdeeee saglık ocagı fln ögretmenler zorla duruyo doktorun hemsirenn işi ne burda köy dedigmde mezra bakma adı köy 30 hane b usenede terörden iyice kacmaya basladı millet

neyse canım Allahımın izniyle hiçbi sorun yoktur yorulmuştur bebiş annesi..cumayada bişey kalmamış zaten bebişini görürsün için rahatlar canım..

bak şindi...
Arda,efe,koray,çınar,mete,toprak,kuzey,dağhan,demir vs...war daha da aklıma gelenler

ah ah bnm koca garip isimlere bahaneleri cok komik zaten sorun orada içinde ç olmasın ğ olmasın iki sesli yanyana gelmisin iki sesli gelmesin gelde bul :)

pazartesi detaylı ultrasona girecem zaten ona güvendiğim için rahatım birde ayın 6 sında türkiyede olcam ordada bir türk doktoruna gitmek istiyorum.Bir kaç doktor görürse daha emin olurum tabi ki.Ama gelde pazartesiyi bekle şimdi.Ama çok şükür normal sağlıklı dedi.İnşallah dediği gibidir onlara güveniyoruz.Evet bayan su allaha emanet bebeklerimiz.Sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah hepimiz.

anladım cnm..hadi inş. detaylıda güzel haberler alırsın...ayy ayın 6 sınada az kalmış..nasıl bi hasrettir allah bilir

hadi cümleten ii akşamlar, çıkyoz bisss

Hakikaten her evde aynı muhabbetler dönüyor :)) Bizim de erkek olsaydı ismi hazırdı. fatih kaan koyacaktık. ben aras ve buğra ismini de çok beğeniyordum. seçenek çoktu yani. ama kızda içime sinen bir isim yok hala. ben beril diyorum eşim piril gibi diyor. azra diyorum annem azrail gibi diyor. bensu diyorum sen de kola diyorlar :)) bizde de durum bu :)

doktorun normal dediyse güven ona bnce peki haftası için bisi dedimi belki geriden geliyodur bebisin

sanırımo lmadan once insan rahat oluyo sunu koyarım bunu koyarım bu bekara karı bosamak kolay mevzusu gibi ama cinsiyet belli olsun mu insan cok özel olsun anlamlı olsun herkez begensin istiyo ondan bulamıyo

anaaam aileye bakk
sen isim bulma tatlım bırak onlar bulsun sen kulp tak,içlerinden beğendiğin olursa ne ala,olmadı sonunda koy istediği ismi

sanırımo lmadan once insan rahat oluyo sunu koyarım bunu koyarım bu bekara karı bosamak kolay mevzusu gibi ama cinsiyet belli olsun mu insan cok özel olsun anlamlı olsun herkez begensin istiyo ondan bulamıyo

kesinlikle haklısın. herkesin fikrini almaya çalışıyorum. bir yandan da anlamlı olsun istiyorum tabi ki. bakalım zaman neler göstercek :) Bir de benm en büyük derdim eşim 2 isim istiyor. ben de hiç istemiyorum. daha güçlü olurmuş. ya diyorum ne gerek var bir kişiye bir isim yeter. nasıl vazgeçireceğim ben bu adamı ya

Zaten isim bulma kısmnda fikir alma işi kötü illa biri bişi diyo bizde basta kaan die o kadar emndikki herkezden bi tepki baska isimmi yok kaanar cok yaramz olur aman cok vr o isimden hadi degiştrdik çınar dedim agac ismimi böö oldu doruk dedim arkadasım hımmm o ne yapabildigimin en iyisi bumu demek istedin die ondanda sogudum sonra esmn kardesi egemen dedi avu ismi gibi dedi hıh tmm dedk bu seferdde kardesm anasnıfcı asla bnm 3 tane ögreencim oldu 3 üde obez ve gıcıktı olmasın ne olur olmasın bu arada bnm esmde biraz kilolo oda etken ana dedm vazgectm demir dedim yok celik die dalga gectiler tek tepki almayan isim poyraz oldu bakalım oada bişi bulurlarsa ne koycam

Çokk güldüm canm ya:)) yaaa eşler sadece bize bıraksa ne iyi olur demi :)

Bnmki kız olursa illa zeynep olacak die diretti cinsiywet belli olmadan banane erkek olursa sen koy dedi simdi işe bakarsan bn koyucam erkegide ne desem bir kulp nasıl bn koyuyorum anlamdım gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…