Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
![]()
![]()
kızlaaaaaarrr sizi çok özlediiiiiimmmmmm.. yarın eşimin memleketine boluya gidiyoruzz.. umarım yolculugumuz iyi gecer. bu arada kızlar çişe cok sıkısınca benim oglum annesine hissettiriyo artık kendini sol tarafıma gecip karnımı ittiriyo sanki bide pıt pıt oynayıp duruyo hele babası onunla konusunca inanılmaz kıpırdıyo dun gece oldu bunlar ayy cok güzel bişi bebikleri hissetmek darıı hepinizin basına. onu hissedicem diye bigun altıma işicem ama
hoşçakalınn..
merhabalar kızlarrrr kimse yok perşembeden itibaren herkes gelir herhalde, ben yarın istanbul yolcusuyum çok mutluyum çok ıyı gelicek bu bana bol bol gezip kafa dağıtıcam :))
bayram çok yorucu geöıyo e bıde yolculuk var çooook yoruldum
hepnizide çoook özledim( ve dahada özlicem galıba arada yazarım hepinize benı u nutmassanız sevınırımmmmmmm
![]()
selam kızlarr bizz bayramdan döndük
hepinizin bayramı kutlu olsun
biz çok çok et yedik
bayramın ilk günleri belli olmayan göbeğim sonuna doğru belli olmaya başladı
bebekten değil göbekten ama![]()
selam kızlarr bizz bayramdan döndük
hepinizin bayramı kutlu olsun
biz çok çok et yedik
bayramın ilk günleri belli olmayan göbeğim sonuna doğru belli olmaya başladı
bebekten değil göbekten ama![]()
Kızlar ya hamile pantolonu alan var mı? ben dün denedin lcw'de. Çok kötü durdu karnm daha çok çıkmadı ondan sanırım. Şu ek olan kısmı düştü aşağı berbattı :) elbise aldm ben de 3 tane :) sanırım tayt+tunik ve elbiseyle geçireceğim ben hamiileliği.
Günaydın kızlar,
Hala soğuk algınlığım devam ediyor.
8. gün bugün
Ama bebeğimin cinsiyeti belli oldu bende Erkek annesi olacağım inşallah.
Allah hepimizin yavrusunu bağışlasın inşallah.
![]()