allah rahmet eylesin canım benim.. nur içinde yatsınlar..
anneciğin yine de yanında olacaktır kuzucum.. göremesen de hissedersin..
kızlar ben iş yerimden izin aldım çıkıorum...
ailenizle sevdiklerinizle güzel bi bayram geçirirsiniz inş..bebiklerimiz aileleriyle tanışcak bu bayram ne mutlu olanlara..
mavilefcim msj ını beklom cnm, bol şans..
hepinizi öpüyorum, bayram sonrası görüşmek dileğiyle
esenkalın:119::119::119::119::119::119:
teşekkür ederim canımcanım gözün aydın maşalahh şehzade anaları prenses annelerini sollıcakmı nee
ALLAHIM sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.
hayırlı olsun paşamıza.. deki eşine erkeğin bol olduğu yerde kız çocuk gelirmiş..
yeni duydum ben de bunu.. hoşuma gitti çok manası..
saol canımgözün aydın cnm, tebrikler...erkekler yine atağa geçti
saol saol canımgözünaydın allah tamamına erdirsin inş. bir şehzade daha geliyor he
şu kocaların doğuma girme işine gelince sezeryanda girsinler ama normalde ben istemem şahsen o anı görmelerini çok hoş görüntüler olmuyor hem duyduğuma göre sonra kocanın psikolijisi bozulup eşinden uzaklaşan bile olabiliyomuş çünkü rahim o an çok farklı şekile giriyo bunuda kazara koca görürse aynen böyle olabilirler yani
şu kocaların doğuma girme işine gelince sezeryanda girsinler ama normalde ben istemem şahsen o anı görmelerini çok hoş görüntüler olmuyor hem duyduğuma göre sonra kocanın psikolijisi bozulup eşinden uzaklaşan bile olabiliyomuş çünkü rahim o an çok farklı şekile giriyo bunuda kazara koca görürse aynen böyle olabilirler yani
ben bu testleri hamile kalmadan önce gebelik planım var diye Eskişehir Acıbadem de yaptırmıştım,hatta sadece bunlar değil bir sürü tahlil vardı,hormon değerleri vs,Acıbadem 30 ya da 35 tl almıştı sanırım tahlil için,bir de smear testi istemişti doktor,8 tl de ona almışlardı,bir de muayene ücreti vardı işte 20 tl mi ne,hamileliğimdeki kan tahlillerimde hiç ücret ödemedim şu an gittiğim hastanede,muayene ücreti de 16 tl veriyorum,İst gerçekten çok pahalıymış ...
Kızlar otobusten yazıyorum..
Bi pembelim olacak kısmetse,kesınlesti..... üçlü sonucumuz daa gayet iyi. Berbat bi trafik var.. q klavyede yazmak cok zor oluyor.. öpüyorum her bi yerinizden.
Bi pembelim olacak kısmetse,kesınlesti..... üçlü sonucumuz daa gayet iyi. Berbat bi trafik var.. q klavyede yazmak cok zor oluyor.. öpüyorum her bi yerinizden.
Kızlaaar, temizliğe yardıma gelsenizeee, yalnızım :)
Camları silicem de korkuyorum bir zararı olur mu acaba sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?