2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
kızlar ya benm göğüslerim çok kaşınıyor. özellikle uç tarafları. okulda öğrencillerin karşısında biile elimi sokup güzelce kaşıyasım geliyor :))

sanada iyi bayramlar canm bende öptüm seni ve yağmuru görüşürüz by by

şu kocaların doğuma girme işine gelince sezeryanda girsinler ama normalde ben istemem şahsen o anı görmelerini çok hoş görüntüler olmuyor hem duyduğuma göre sonra kocanın psikolijisi bozulup eşinden uzaklaşan bile olabiliyomuş çünkü rahim o an çok farklı şekile giriyo bunuda kazara koca görürse aynen böyle olabilirler yani

canım gözün aydın maşalahh şehzade anaları prenses annelerini sollıcakmı nee
ALLAHIM sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.
teşekkür ederim canım

hayırlı olsun paşamıza.. deki eşine erkeğin bol olduğu yerde kız çocuk gelirmiş..
yeni duydum ben de bunu.. hoşuma gitti çok manası..

saol canımsın
ya o da kız olsun tamam olsun istiyodu
3.yü istemiyodu
ama ben 4 tane istiyorum
inşallah
gözün aydın cnm, tebrikler...erkekler yine atağa geçti
saol canım

gözünaydın allah tamamına erdirsin inş. bir şehzade daha geliyor he
saol saol canım
hepimizin inşallah

ya ama kocan başında bekleyip elini tutacak o tarafta ne işi var geçmesin zaten o tarafa.. valla ben yine de istiyorum yanımda olsun.. ben onsuz hiçbi şey yapamam valla gelmez bebek falan geri giderr..:18:

canim bencede alt tarafta ne isleri var.benim bildigimde basucunda duruyo.sana destek oluyo.ben yurtdisindayim ve burda yanina esini aliyorlaR mutlaka.hatta sezeryanda bile.benim esimde dogumda yanimda olacak ins.o anda esinden destek almak cokonemli.

kızlar dün doktora gittim 15+6 günlüktü 16+3 cıktı ona goremi hesaplamalıyım bn simdi

bizde testlar için filan eskişehiremi gelsek.gidiş geliş ve testler yinede ucuza geliyo,hem oralarıda gezmiş oluruz.

ben kızımı sezeryanla dünyaya getirdim.12:20 de doğuma girdim. 12:45 de çıkmış odamda ve uyanmıştım.anestezi sonrası kusma filan olmadı.
sonda taktırmak istemedim.wc ihtiyacım geldiğinde tuvalete gidiyordum. anesteziden uyandığınızda acı hissetmiyorsunuz. 1-2 saat sonra hafif sızlama şeklinde acı oluyor,zaten acı yükselmesini beklemeden ağrı kesici yapıyorlar.o gece bol yürüyüş yaptırıyorlar,yatakten ilk kalkış zor oluyor,tansiyon düşüyor,sanki boşluktaymışsınız gibi hissediyorsunuz.
2.gün hastaneden çıktığımda rahat yürüyordum.evde hiç yatmadım.en büyük zorluk şu:gece uyurken çocuk ağladığınıda yatakten birden fırlamaya kalktığınızda canınız acıyor,ozaman eşiniz sırtınıza destek vermesi gerekiyor.
hastaneden çıktıktan sonra hiç ağrı kesici kullanmadım çünkü ağrım olmadı.elimi dikişe sürdüğümdede acı olmuyordu.

akrabamız normal yapacam diye hırs yaptı kadın 41.hafta sonunda artık hemşireler karnına baskı filan yaparak 20 saatte doğurdu ve alt kısmına 10-12 dikiş atıldı.günlerce oturamadı.

diyeceğim bu biraz bünye ve şans meselesi,ikisininde artı ve eksisi var.herkes farklı yaşıyor olayları

selam kızlar nasılsınız bakalım biz 17+4 olduk gaz sancum hala var birde gece bacak ağrısı başladı bayramdan sonra gidicez bakalım nasipse doktorumuza sizdede oluyor mu böyle bacak ağrısı filan.birde ben göbek deliği hizamda seyirmeler hissediyorum bebek hareketimi ki onlar doktor ultrasonla daha alt kısma bakıyodu oysaki kafam karıştı dün sağlık ocağındaki ebe bebek hareketidir o dedi ama ben tereddütdeyim

Kızlar otobusten yazıyorum..
Bi pembelim olacak kısmetse,kesınlesti..... üçlü sonucumuz daa gayet iyi. Berbat bi trafik var.. q klavyede yazmak cok zor oluyor.. öpüyorum her bi yerinizden.

Bi pembelim olacak kısmetse,kesınlesti..... üçlü sonucumuz daa gayet iyi. Berbat bi trafik var.. q klavyede yazmak cok zor oluyor.. öpüyorum her bi yerinizden.

canımmmm sende bizdensın prenses annesi
pembelere boğulcaz

GÜNAYDINNNNNNNNNNN
kızlar bugün saçımı boyatmayla kafayı bozdum.sabahtan beri netten araştırıyorum,sonuç: 3 ay sonunda diplere çok gelmeyecek şekilde boyanabilir.
benim kendi saçım çok koyu kumral ,uç boyasıda kahverengi diyorum bugün şu köpük kahve boyalardan alsam diplere çok sürmeden boyasammı saçımı.biraz ışıldasın saçlarım çok matlaştı,daha ilk aylardan salmak istemiyorum. eeee artık 16 haftayı devirmiş sayılırız ne dersiniz

canımm tebrikler sağlıkla al inşallah kucağına..iyi tatiller..
Arkadaşlar hepinizin kurban bayramını kutluyorum..güzel bir bayram geçirmemiz dileğiyle..öpüyorum hepinizi

gunaydin.kimsecikler yok.bayram tatili baslamis bilesibelcim bir sakincasi olmaz heralde.hamile sanatcilar ne yapiyr sonucta.her gun kuafordeler.
birde bu boyalarn bitkisel olani yokmu onlardan tercih et.bu arada dogum oykunu okudum maasallah kolay atlatmissin.sezeryan benim korkulu ruyamda.demekki kisiden kisiye degisiyo.ben normal istiyorum dogumumu bir aksilik olmazsa ins

Kızlaaar, temizliğe yardıma gelsenizeee, yalnızım :)
Camları silicem de korkuyorum bir zararı olur mu acaba sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…