2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
2010 nisan annesi olarak hepinizi tebrik ediyorum burasi bir haftaya dolup tasacaktir
insallah sizde bizim topic gibi hamilelik boyunca bol bol paylasimda ve dostluklarda bulunursunuz
hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin allahim isteyen herkese nasip etsin
takipciniz olacam insallah

Herkese merhaba..
Kısmetse bende Nisan annesi olacağım..
Dün akşam yaptığım idrar testiyle öğrendim..
Reglimi 2 gün geçmişti ve çift çizgiyi gördüm..
Bugün folik asit kullanımına başlayıp
en kısa zamanda da doktora gitmeyi planlıyorum..
Bu arada oruçta tutuyorum..
İnşallah Allah bir engel vermezse
sonuna kadar tutmayı da planlıyorum, bakalım...

Ayrıca Temmuz 2010 bir kız bebek sahibiyim..
Allah herkese kolaylıklar versin..

herkese merhaba bende aranıza yeni katıldım ve Allah nasip ederse bende 2012 nisan annesi olacağım.
ilk gebeliğim ve öğreneli 3 gün oldu doktorumu aradım ve henüz ultrasonda görünmez dedi ve haftaya randevu verdi
ama folik asite hemen başladık folbiol kullanmaya başladım sizler ne kullanıyorsunuz birde folik plus varmış kullanan varmı
ben muayeneye gittiğimde dr sorcam ama bide sizden fikir alıyım istedim

mrb kızlar 2010 mayıs annesıyım
bugun test yaptım ve bende nisan annesıyım:) yarın dra gidicem çok mutluyum rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah kaç kişi hamıle şuanda:)

tebrikler canımmm allahım tamamına erdirsin inşallahhh

tebrikler canım allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh ben oruç tutamıyorum çünkü jel kullanıyorum allahım sabrını verir inşallahh

gözünüz aydın allahım sağlıkla tamamlamyı nasip etsin
ilaca heme başlaman iyi olmuş folic plus da folbiol da aynı ilaç merak etme

hamile olduğumu öğreneli henüz 4 gün oldu.8 mayısta evlendim ve ilk bebeğim ben öyle heyecanlıyım ki hala inanamıyorum yaa bi bebeğim olacağına inş. hayırlı evlat olurlar 5 nisan gözüküyo doğum.ama ufaklık acele ederse mart sonu da olabilir.nedense nisan olsun istiyorum

gözünüz aydın allahım sağlıkla tamamlamyı nasip etsin
ilaca heme başlaman iyi olmuş folic plus da folbiol da aynı ilaç merak etme

doktor bana da folbiol verdi ve ben başladım benim ki tam olarak 3,5 haftalıkmış doktor 3 haftalıkken kesenin görüneceğini söledi benim ki çok küçükmüş normal mi acaba bu ilk gebeliğim de mrk ediyorum bir de doktor sürekli kanaman var mı dedi durdu bi terslik mi var dedim yok dedi neden ısrarla sordu acaba :44:

3.5 haftalıkken kese görünmez bence ya çok erken kendini kötü bişey var diye sakın şartlandırma tatlım kötü bişey olsa dr direk söyler lafı gevelemez sanırım kanama olmasıne gelince bazı hamilelerde oluyaya ondan sormuştur yat dinlen der veya ilaç verir ondan sormuştur sıkma sen canını keyfini çıkar

tebriklerr canımmm allah tamamına erdirsin inşallahhh allah gönlüne göre versin inşallah nisanda gününde doğar mercimeğin heheheh

tüm nisan annelerini tebrik ederim.inşallah huzurlu,sağlıklı hamilelikler geçirirsiniz ve meleklerinizi sağlıklakucaklarınıza alırsınız.bu ayki çalışmalarımız verimli geçtiyse ben de nisan annesi olucam inş. o zaman bol bol konuşuruz buradan.

inş. cnm çok teşekkürler

Merhaba bende nisan annesiyim inşallah, hamilelikle ilgili hiçbir bilgim yok insanlar nekadar bilinçli maşallah kan değerleri ne yenilir ne içilir, nasıl oturulur nasıl kalkılır herşeyi biliyorlar umarım burada birbirimizden birşeyler öğrenebiliriz, bu arada benim hiiiiiç iştahım yok yaklaşık 4.5 haftalık hamileyim ve şu an raporluyum kanamam olmuştu.evde ayaklarımı diktim yatıyorum, inşallah bu bebeği kucağımıza almak hepimize nasıp olur

benim bildiğim kadarıyla bu aylarda meyve sebze ağırlıklı beslenmekte fayda var

ben günde 1/2 lt süt içiyorum bol bol su ve maden suyu içiyorum.
kahve çay içki sigara içmiyorum.
çikolata yememeye çalışıyorum.
kepek yada çavdar ekmeği yemeyi tercih ediyorum.
daha hiç balık yemedim mevsimi olmadığı içinde yemeği düşünmüyorum çiflik balıklarını.
hiç spor yapmıyorum

gunaydin kizlar yeni anne adaylarimizi cok tebrik ediyorum..hayirlisiyla kucagimiza almakta nasi olur inss..topigimiz canlandiii::)))

gunaydin kizlar yeni anne adaylarimizi cok tebrik ediyorum..hayirlisiyla kucagimiza almakta nasi olur inss..topigimiz canlandiii::)))

günaydın güzel anne adayları nisan bizim için çok güzel bir ay olacak melekleriimiz doğacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…