merhabalar kan tahlili dogruysa eğer bende nisan sonu gibi doğum yapacagım allahım nasip ederse... Kan tahlili 140.83 çıktı tahlili veren kişi yaklaşık 3 haftalık dedi. Ama ben 12 gün adet geçikmesi dışında birşey hissetmiyorum. Ne mide bulantısı ne kusma uyku deseniz 6 gibi uyanıyorum her zaman ki gibi ben bir değişiklik göremedim
gozun aydın olsun ınn saglıklı gebelık gecırmen dılegılyle..ılk baslarda pek belırtı olmuyo 5 6 hafta olunca baslıyo sanırım bende oyle ooldu nsadece goguslerım sancıyo bıde halsızlık var
tşk ediyorum şuan kaç aylıksın perşembe günü doktorlar randevum var bakalım ilk ne yapacak
merhaba arkadaşlarr tüp bebek yaptırım ve dün 11. gün değerim 23 çıktı dr um hamilesin ama iki gün sonra tekrarla dedi yani yarın tekrarlıycaz inşallahh güzel sonuçlar alırız
bu arada doğumumda nisan 10 gibi görünüyo
mrb arkadaşlar ben bugün dayanamadım gittim küçücük bi yuvarlak daha cumartesi sabahı randevum var tahliller felan yapıcakmış kansızlığım var mı falan die bütün anne adayları hepinizi kutluyorum nisan ayında rabbim bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
canim bende daha yenim 5+1 gunluk benimde pazartesi ilk doktor randevum var
slm kızlar ben de nisan da bebeğimi kucağıma alacam inş. darısı isteyenlerin başına
hayırlısı ile kucagımıza alırız inşallahh... 5-1 demek 5 hafta 1 günlük değilmi
slm kızlar ben de nisan da bebeğimi kucağıma alacam inş. darısı isteyenlerin başına
ayy ins katlanir degerin canim benimde tup bebek oldu
mrb arkadaşlar ben bugün dayanamadım gittim küçücük bi yuvarlak daha cumartesi sabahı randevum var tahliller felan yapıcakmış kansızlığım var mı falan die bütün anne adayları hepinizi kutluyorum nisan ayında rabbim bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?