2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
merhabalar kan tahlili dogruysa eğer bende nisan sonu gibi doğum yapacagım allahım nasip ederse... kan tahlili 140.83 çıktı tahlili veren kişi yaklaşık 3 haftalık dedi. ama ben 12 gün adet geçikmesi dışında birşey hissetmiyorum. ne mide bulantısı ne kusma uyku deseniz 6 gibi uyanıyorum her zaman ki gibi ben bir değişiklik göremedim

merhabalar kan tahlili dogruysa eğer bende nisan sonu gibi doğum yapacagım allahım nasip ederse... Kan tahlili 140.83 çıktı tahlili veren kişi yaklaşık 3 haftalık dedi. Ama ben 12 gün adet geçikmesi dışında birşey hissetmiyorum. Ne mide bulantısı ne kusma uyku deseniz 6 gibi uyanıyorum her zaman ki gibi ben bir değişiklik göremedim

gozun aydın olsun ınn saglıklı gebelık gecırmen dılegılyle..ılk baslarda pek belırtı olmuyo 5 6 hafta olunca baslıyo sanırım bende oyle ooldu nsadece goguslerım sancıyo bıde halsızlık var

gozun aydın olsun ınn saglıklı gebelık gecırmen dılegılyle..ılk baslarda pek belırtı olmuyo 5 6 hafta olunca baslıyo sanırım bende oyle ooldu nsadece goguslerım sancıyo bıde halsızlık var

tşk ediyorum şuan kaç aylıksın perşembe günü doktorlar randevum var bakalım ilk ne yapacak

merhaba arkadaşlarr tüp bebek yaptırım ve dün 11. gün değerim 23 çıktı dr um hamilesin ama iki gün sonra tekrarla dedi yani yarın tekrarlıycaz inşallahh güzel sonuçlar alırız

bu arada doğumumda nisan 10 gibi görünüyo:71:

mrb arkadaşlar ben bugün dayanamadım gittim küçücük bi yuvarlak daha cumartesi sabahı randevum var tahliller felan yapıcakmış kansızlığım var mı falan die bütün anne adayları hepinizi kutluyorum nisan ayında rabbim bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

merhaba arkadaşlarr tüp bebek yaptırım ve dün 11. gün değerim 23 çıktı dr um hamilesin ama iki gün sonra tekrarla dedi yani yarın tekrarlıycaz inşallahh güzel sonuçlar alırız

bu arada doğumumda nisan 10 gibi görünüyo:71:

ayy ins katlanir degerin canim benimde tup bebek oldu

mrb arkadaşlar ben bugün dayanamadım gittim küçücük bi yuvarlak daha cumartesi sabahı randevum var tahliller felan yapıcakmış kansızlığım var mı falan die bütün anne adayları hepinizi kutluyorum nisan ayında rabbim bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

amin canim inss

rabbim hepimizin bebeğimizi kucağımıza almayı nasip etsin hamişlerin gözü aydın :):49::49::49:

gözün aydın canım inşallah tahlillerinde güzel çıkar ve pıtpıtları duyarsın :46:

Koç burcu çocuğu (21 Mart-20 nisan):
Dikkatleri üzerine çekmek için çığlıklar atan bir bebek tabii ki koç bebeği…Diğer bebeklere göre aceleci, çabuk konuşup, çabuk yürüyecek. İdare etmekte zorlanacaksınız, zor günler sizi bekliyor, bu ufaklık inatçı kişiliğini daha küçücükken ispatlamaya çalışacaktır. Dolayısıyla her an kazalar olabilir. Tabii müdahaleler onu yıldırmayacaktır. Sevgisini gösterdikçe siz de kızgınlıklarınızı unutacaksınız çünkü sevgi gösterilerini çok sever. Bir işiniz olduğunda onu kimseye bırakmamayı tercih edin, insanları pes ettirebilir. Cömert olduğundan paylaşmakta zorluk çekmeyecektir. Ama istedikleri olmayınca cömertlikten vazgeçebilirler. Küçükken derslerden kaçabilirler ama dikkat ederlerse herşeyi iyi öğrenirler. Büyük ihtimalle de kitaplara düşkün iyi bir okuyucu olacaktır. Övüldüklerinde başarılı olurlar, saldırgan davranırsanız çalışma güçlerini kaybederler. Düş gücü kuvvetlidir, sert, pratik, idealist ve hayalci… Sabırsızdır, doğum günü hediyelerini açmak için acele edecektir.Onlardan beklediklerinizi genellikle alırsınız. Sürekli ilgisini çekecek işlerle meşgul ederseniz, başınızı daha az derde sokarlar. Hayal gücü dolayısıyla büyüdüğünde batıl inançları olabilir. Küçükken de perilere, cadılara inanır, masallarda yaşar. Ona bütün şefkatinizi ve sevginizi verin, asi karakteriyle baş etmenin tek yolu onu sevgiye boğmaktır.

:27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27:

mrb kızlar 2010 mayıs annesıyım
bugun test yaptım ve bende nisan annesıyım:) yarın dra gidicem çok mutluyum rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah kaç kişi hamıle şuanda:)

Back
X