e yani erkek işte.. öyle pipisini ulu orta gösterecek değil ya.. Sünnetten sonra gösterir bol bol amcalara nasılsa
Tatlım ben doktoruma sordum.. Sağlık ocakları 20. Haftada çağırıyor ama sen 22 ve28. Hafta 2 doz vurulsan yeter dedi.. Ve benim gittiğim sağlık ocağı da aralığın başında çağırdı ekimde gitmiştim..3 aya bir çağırıyorlar sanırım.. Zaten saçma ve kötüydü ben şanssızım sağlık ocağı konusunda... Aşımı da alıp hastanede vurulmak istiyorum..
Maşallah tosuncuğa.. şimdiden 20cm..
sibelcim sağlık sigortan var mı canım ikilitest baya ucuz geldi de bana
e yani erkek işte.. öyle pipisini ulu orta gösterecek değil ya.. sünnetten sonra gösterir bol bol amcalara nasılsa
tatlım ben doktoruma sordum.. sağlık ocakları 20. haftada çağırıyor ama sen 22 ve28. hafta 2 doz vurulsan yeter dedi.. ve benim gittiğim sağlık ocağı da aralığın başında çağırdı ekimde gitmiştim..3 aya bir çağırıyorlar sanırım.. zaten saçma ve kötüydü ben şanssızım sağlık ocağı konusunda... aşımı da alıp hastanede vurulmak istiyorum..
maşallah tosuncuğa.. şimdiden 20cm..
bende normal istiyorum ama nedense doktorlar son ana kadar normal deyip son anda sezeryanla alıcaz diyorlar.bu gercekten gereklilik mi yoksa yalan mı söyleyip sezeryana alıyorlar anlamadım. benim ailemdeki herkes normal olmaya gitti sezeryanla geldi.arkadasımın doktoru benim arkadasıma senin çatın dar sen normal doğum yapamazssın dedi diretti haftalarca o başka doktorda gayette kolay doğurdu geldi.birde şu ağrısız normal doğum nasıldır, olan varmıdır,memnunmudur,bebeğe zararı varmı herhangi bir bilgin var mı?
seninkiler yine insaflıymış her ay mutlaka geleceksin dediler üstüne basa basa:26:
sağlık ocağı büyük baya, güzel, temiz... beğendim... aşımı orada vurulabilir bi sıkıntı olmazsa
birde sağlık ocağından ne yemeliyim, ne yersem sakıncalıdır die bi liste verdiler.. hazır kutu meyva sularını içmeyin diyo. ben çalışırken yanıma alıp içiyom ama.... sizin bir bilginiz var mı bu konuda sakıncalı mı acaba?
seninkiler yine insaflıymış her ay mutlaka geleceksin dediler üstüne basa basa:26:
Sağlık ocağı büyük baya, güzel, temiz... Beğendim... Aşımı orada vurulabilir bi sıkıntı olmazsa
Birde sağlık ocağından ne yemeliyim, ne yersem sakıncalıdır die bi liste verdiler.. Hazır kutu meyva sularını içmeyin diyo. Ben çalışırken yanıma alıp içiyom ama.... Sizin bir bilginiz var mı bu konuda sakıncalı mı acaba?
o aşı bi tek sağlık ocaklarındamı oluo? Eczaneden alamıozmu:26:
canım benim dr um ilk gittiğimde söylemişti gazlı içecekler ve hazır meyve suyu içmek yok die....
kızlarrrrrrr biz bugün gene doktora gittik burda özel hastanede bi arkadaşım kadın doğumsekreteri gel dedi belki bacaklarını bu sefer açar cinsiyetini görürüz dedi gittim veeee OĞLUŞUMMM ERKEĞİMM PAŞAM OLCAKKKKK Allahımın izniyle..pipisini gördüm doktor amcamız kıyak geçti 2 tane pipi fotoprafını verdi ve parmağını ağzına götürmüş emiyodu onunda resmini verdii.. yaaaa çok mutluyum ben
YEFRUM MERSİNin yaylalarında meyve mevsimi sonunda dökülen meyveler olur ağaç diplerine..isim vermim ama çok ünlü bi meyve suyu firması gelir onları çürümüşlerde dahil toplatır köylülere, kurt çürük farketmez...onları içiyoruz aslında..yani değil hamilelikte normalde bile içmemek gerekirde..işte..hazır meyve suyu ile ilgılıd un haberlerde içinde ahşap suyu var denıldı yanı odun meyvesuyunda odun :) sağlıklı değiller onun yerıne küçük bı sut al onu iç canım
kış geldı artık bol bol portakal mandalına ve greyfurt suyu yap karıştır iç muemmel oluyo tadı hem çok doğal hemde gribe ıyı gelır :)
bence vardır eczanelerde...
ama yinede kayıt ol tatlım sen.. bebiş doğunca topuk kanı alınıyo ya kayıtlı olmazsan çok sorun çıkıyormuş.ve belli bir günü varmış o günün haricinde olmuyormuş. bebek doğduktan 7 gün sonra yanlış hatırlamıyorsam.ve alınan kanları ankarada tahlilleri yapılıyormuş. bana öyle dediklerinden sonra hemen gittim sağlık ocağına...
kızlarrrrrrr biz bugün gene doktora gittik burda özel hastanede bi arkadaşım kadın doğumsekreteri gel dedi belki bacaklarını bu sefer açar cinsiyetini görürüz dedi gittim veeee OĞLUŞUMMM ERKEĞİMM PAŞAM OLCAKKKKK Allahımın izniyle..pipisini gördüm doktor amcamız kıyak geçti 2 tane pipi fotoprafını verdi ve parmağını ağzına götürmüş emiyodu onunda resmini verdii.. yaaaa çok mutluyum ben
ama yinede kayıt ol tatlım sen.. bebiş doğunca topuk kanı alınıyo ya kayıtlı olmazsan çok sorun çıkıyormuş.ve belli bir günü varmış o günün haricinde olmuyormuş. bebek doğduktan 7 gün sonra yanlış hatırlamıyorsam.ve alınan kanları ankarada tahlilleri yapılıyormuş. bana öyle dediklerinden sonra hemen gittim sağlık ocağına...
hamılelık suresınce sezeryanmı normalmı insan kendını yıpratmasın bence
çunkı hiçbirşey bellı olmuyor kesın bı dılle soylenenler sezeryan olacakları veya normal doğuracakları çok etkılıyor
ben sezeryan oldum önermıyorum ama zorlugunu burda tartışmak saçma olur ben mecburi sezeryan oldum ağlayarak gırdım okadar normal istedımkı bebek kıloluydu açılmam yoktu kaç dr değiştim 42. haftada yattım bıçak altına
normal ısterken böle olunca ınsna daha çk etkılenıyo
insan şartlanmıcak oğal sureçte saten sezeryan yok normalı beklıcen en mantıklısı bu
insanların bi ağrı eşiği vardır normale dayanamayan sezeryanda ıyı olur sezeryanda ağrı çeken normalde çekmez
allattan 12 15 dikiş atılıpta oturamayanlarda oluyor karnındaki koca dıkışle1 ay yan yatamayanda:))
herkes normalı seçsin ama mecburi sezeryan yaptıranada sezeryanı öcu gıbı tanıtmak doğru değil ona göre:))):26:
oyyy canım benim gözün aydınnn sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allahımm...
hazır meyve suyu ile ilgılıd un haberlerde içinde ahşap suyu var denıldı yanı odun meyvesuyunda odun :) sağlıklı değiller onun yerıne küçük bı sut al onu iç canım
kış geldı artık bol bol portakal mandalına ve greyfurt suyu yap karıştır iç muemmel oluyo tadı hem çok doğal hemde gribe ıyı gelır :)
o aşı bi tek sağlık ocaklarındamı oluo? Eczaneden alamıozmu:26:
maşallah canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. bende dün öğrendim benimde oğluşum oluyooo.
şok şok şok, flaş flaş olmadık tabükü...biz bildiydik biz bildiydik
yaf şu çocuğu iki güne bi dürttürme bak doğunca pörtlücek, cin gibi olcek gözleri
tunicim gözün aydın bebem, hadi alanyadan doldur mavileri garii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?