kızlar cuma günü en yakın arkadaşımla beraber yeni doğum yapan arkadaşımızın bebeğine bebek şekeri ve kurabiyesi hazırlamak için eminönü'ne gidip malzeme aldık. şekerler harikulade oldu, kurabiyelerin ise kurabiye kısmının kıvamını tutturmakta zorlandığımız için öğlen başladığımız işi gece yarısı bitirdik ama harika oldular. akşam eşim geldiğinde fotolarını çeker yüklerim, bebişlere alınanların olduğu başlığa. aynı arkadaşımla kızım için de hazırlığa başladık tecrübe sahibi olduk artık daha detaylı bir çalışma yapıp kızıma ciciler hazırlayacağız inş... :124::119:
iyiyim canım benim çok şükür tek sıkıntım evimde fare var ve henüz yakalaymadıkonunla yatıp kalkıyoss heryer fare moku oldu ciddi bir hijyen gerekiyor artık halılar yıkanmaya gidecek heryer domestoslanacak filan annem gelecek yardıma
kızlar yaaa ben şehzademi öyle seyirme gibi filan hissetmedim daha ama idrar torbamın üstüne bazen bi baskı yapıyoki anlatamam elimle çık yukarı diyorum yumuşuyo orası sizdede öyle olan varmı yaaa sürekli bi çiş halinde oluyorum o oraya dayanınca:26:
wayy namussuz...nerden girmişki eve
Ben de henüz hiç bir hareket hissetmedim şu an 15. hafta 4 günlük ama dediğin gibi o sıkışma durumunu yaşıyorum idrar torbasının bulunduğu yerler sanki daha sertleşmiş gibi oluyor ve tuvalete daha fazla çıkıyorum. Bir de ben de henüz hamile göbeği yok sanki biraz yağlanmış belim kalınlaşmış gibi ama öyle arkadaşların resimlerini çektiği göbekten yok. Kafamda soru işareti oluyor acaba bebeğim gelişmiyor mu ya da benim vücudumun yapısından mı kaynaklı sanki enine doğru kalınlaşıyorum ama öyle göbek çıkıntısı yokkızlar yaaa ben şehzademi öyle seyirme gibi filan hissetmedim daha ama idrar torbamın üstüne bazen bi baskı yapıyoki anlatamam elimle çık yukarı diyorum yumuşuyo orası sizdede öyle olan varmı yaaa sürekli bi çiş halinde oluyorum o oraya dayanınca:26:
ben öle bi baskı hissetmiyorum ama çok sık tuvalete gidiyorum yani bu bi gerçek..
Ben de henüz hiç bir hareket hissetmedim şu an 15. hafta 4 günlük ama dediğin gibi o sıkışma durumunu yaşıyorum idrar torbasının bulunduğu yerler sanki daha sertleşmiş gibi oluyor ve tuvalete daha fazla çıkıyorum. Bir de ben de henüz hamile göbeği yok sanki biraz yağlanmış belim kalınlaşmış gibi ama öyle arkadaşların resimlerini çektiği göbekten yok. Kafamda soru işareti oluyor acaba bebeğim gelişmiyor mu ya da benim vücudumun yapısından mı kaynaklı sanki enine doğru kalınlaşıyorum ama öyle göbek çıkıntısı yok
acep benim bebe çokmu aşağıda yaaaa bariz sertl,ğini hissediyorum :26:
canım o baskıyı bende hissediyorum özellikle ayğa kalktığımda sanki aşağıya düşüverecek gibi geliyo doktora sorum ağırlaştıkça daha çok hissedersin normal dedi korkma ama yinede sor doktoruna
pancem, Allah tez zamanda kavustursun sizi canim...
hayirli olsun pembegreyfurt... hadi darisi diger ögrenemeyenlerin basina diyelim...
mmavilim,
cok gecmis olsun canim, dikkat et kendine. Insallah tekrar böyle bisey yasamazsin. Inan bundan bir kac hafta önce temizlik yaparken, banyoda kaydim düstümde, nasil endiselendim sorma... Allaha sükür ters bir durum olmadi... aman anneler lütfen hepimiz dikkat edelim..
kadifegülüm,
muz falan yesen circir sorununa iyi gelmiyor mu ki? Hani ishali önleyen seylerden yesen diyorum, mesela patates falan hasla ondan ye, asiri yagli seylerden yeme bir kac gün dikkat et... vallah benim ki ne zaman h areket ediyor tam kestiremiyorum.. cuma kontrolümüz vardi cikolata yedim ama beyefendi uyuyordu, bir ara doktor ultrasonda bakarken uyandi o kadar). cikolatayi ne kadar öncesinden yemek gerekiyor acaba?? :44::44:
topic buraya tasindi ama dedigin gibi baya kalabalik olduk, artik daha dikkatli bakicaz, mesajlarimizi kacirmamak icin.. Kendine dikkat et, sevgiler selamlar
evet o baskı bendede özellikle akşamları çok oluyor dün ne kadar tolete gitttim bilmiyom ve gece kaç kere uyandımm
bide dün şey dikkatimizi çekti bizim babamızla
uzanıyodum göbüküme bakarken sol kasığımdan göbek deliği hizama kadar bi şişlik vardı sağ tarafım iniktisol taraf tümsek duruyodu
acaba o şişlik yer bebikmiydiki sizdede öle oluyomukii. heralde yafrum toparlanmış uyuyo didim
çok güzel bir hediye tam olarak nerde satılıyor ürünler bende şeker istiyorum bebişime
oluyor bazen bendede ama ayakta durursam çok filan ozaman yani oda yoruluyo demekki
Ebru maternity mağazasından alışveriş yapan var mı?
akşamları çok fazla sulu şeyler tüketmeyin diolar nette.. ki gece sizi uyandırmasın...evet o baskı bendede özellikle akşamları çok oluyor dün ne kadar tolete gitttim bilmiyom ve gece kaç kere uyandımm
bide dün şey dikkatimizi çekti bizim babamızla
uzanıyodum göbüküme bakarken sol kasığımdan göbek deliği hizama kadar bi şişlik vardı sağ tarafım iniktisol taraf tümsek duruyodu
acaba o şişlik yer bebikmiydiki sizdede öle oluyomukii. heralde yafrum toparlanmış uyuyo didim
cnm öle olsa toktorun sölerdi...bu haftalarda göbek deliğinine 2-3 parmak aşağısında olması gerkirmiş.
ben en son gittiğimde dr eşi aşağıda dedi..nettende baktım ama eşi aşağıda olunca bebektemi aşağıda demek onu anlayamadım..elinle yokladığında bu haftalarda uterusu hissedebilirsin yazıor nette ama ben hiç bişi hissetmiorum elimle yokluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?